Çin’İn İki Türke Yaptıkları!
-
Birde dikkat edin, Abdullah Gül çine gidiyor, aramız baya iyi ve birden bu olay cereyan oluyor. Bana ingilizin amerikanın kahpe bir oyunu gibi geliyor...
-
Bizim dil sinifinda bir diger gruptada bir eleman var, cekik gozlu boyle cinlilere cok benziyorlar,
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Humanizm mi? İnsan sevgisi mi? Muhahah :D
Alakası bile yok. Olay sadece ırkçılığın saçmalığı görmekte.
Ataların iletişim gelişmediği için aynı coğrafyadan dişilerle sevişmişler hep, onların çocukları da öyle yapmış, bu böyle gitmiş, sonra o coğrafyadakilere Türk denmiş. işte Türklük dediğin şey bu kadar basit :D
-----------------------------Turk'luk denilen sey insan ogluna bahsedilen en guzel olaydir. Eger benim dogumumda bir fevkaledelik varsa o da TURK olarak dogmamdir.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Humanizm mi? İnsan sevgisi mi? Muhahah :D
Alakası bile yok. Olay sadece ırkçılığın saçmalığı görmekte.
Ataların iletişim gelişmediği için aynı coğrafyadan dişilerle sevişmişler hep, onların çocukları da öyle yapmış, bu böyle gitmiş, sonra o coğrafyadakilere Türk denmiş. işte Türklük dediğin şey bu kadar basit :D
-----------------------------Turk'luk denilen sey insan ogluna bahsedilen en guzel olaydir. Eger benim dogumumda bir fevkaledelik varsa o da TURK olarak dogmamdir.
-----------------------------Alla alla Yapma yahu, Sana Mübarek olsun diyelim baride Lafın Gaz Yapmasın....
Hoca İçinde tut, Bu Söylemle Irkçılık Etmenin Ulu orta diğer Irklara Adeta Küfretmekte olduğunun Farkında olduğuna eminim, Hatalı Söylemlerdir bu söylemler, Arızamısın Hoca Irkına Duyduğun Sevginin Mahremiyetidemi yok.....
Anladık Senin Gaymaklı Dondurman Var ama Gözümüze Sokma.!!!!
Söylemin Baştan sona Irkçılık Kokuyo, Demem gerçi yersizdir ya sen bilerek yapıyon bunu... Doğumunda Varolan Fevkaladelik Esasen Öncelikle İnsan Fıtratında Doğmandır, Irkın ve Taşıdığı Özellikler Atalarınla Övünmeni Gerektirecek Vasıflar la Doğru Orantılı olarak, Bir İnsana Yakışan Şekilde Övünmelisin...
-
made in china ve p.r.c ye hayır.