Cırcır Böceği Kaç Günde Ölür ?
-
by_Tet bunu yazdı
Google a cırcır böceğinin ömrü yazınca direk ağustos böceği çıkıyor :( ağustos böceği 17 sene yaşar :(((
16 senesi toprak altında geçtiğine göre müridin 1 sene katlanması gerekli :D
-
Huerfanos bunu yazdıGusFring bunu yazdı
hacı sende garip sesler çıkar onun kafasını sik
Mantıklı
Evet
-
endenius bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Google a cırcır böceğinin ömrü yazınca direk ağustos böceği çıkıyor :( ağustos böceği 17 sene yaşar :(((
16 senesi toprak altında geçtiğine göre müridin 1 sene katlanması gerekli :D
Yaz aylarını da dışarda geçirdiğini varsayarsak ortalama 6-8 ay arasında yaşayabilitesi var.
-
biraz müzikli ortamda uyumayı dene
-
GusFring bunu yazdı
Sesli guldum sabah sabah :)
-
GusFring bunu yazdı
feat yapıyoz hacı. o değil de ne kadar garip ses çıkardığını sonra hatırlamak için ses kaydı yapıyom arkadaşa telde dinletiyom nasıl bi ses varsa elektronik ortamda kayıtta bi skim sesi çıkmıyo :S
tvyi duvarın dibine koydum son ses. daha fazla bağırıyo mk.
3 defa ilaçladım bana mısın demiyo.
-
elbet açlıktan ölür herhalde hocam
-
Tavandan fare sal yer belki.fareyi oldurmek kolay zaten.
-
joe_black bunu yazdı
feat yapıyoz hacı. o değil de ne kadar garip ses çıkardığını sonra hatırlamak için ses kaydı yapıyom arkadaşa telde dinletiyom nasıl bi ses varsa elektronik ortamda kayıtta bi skim sesi çıkmıyo :S
tvyi duvarın dibine koydum son ses. daha fazla bağırıyo mk.
3 defa ilaçladım bana mısın demiyo.
Bu cırcır böceği seni de beni de gömer ustaa.. :)
-
valla öğrenci evindeyken kanepenin içine tahta yiyen bir böcek girmişti, kanepenin içerisini nargile dumanıyla doldurduk ama şerefsiz çıkmadı dışarı. İnanırmısın geçen arkadaşla konuştum böcek 2 yıldır kanepenin içinde gırt gırt gırt yiyo kanepeyi ve çıkaramıyorlar :D ama sen bu duman olayını bi dene hocam. O taraflara kağıt parçasını yakıp dumanı doldur dışarı kaçar ipne :| iki düet yapar, atarsın camdan