ÇIRILÇIPLAK İşkence

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Allah belanı versin

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    günahların en büyüğü aq bunların yaptıkları sike sike ölmelerini izlemek lazım bu orospuların
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    a.q kaltağını götürecen ankarada çinçinin orta yerinde çıplak bırakacan penis delisi olur insanlıktan nasibini almamış yaratıkları hep huzurevlerine doldurolar

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    amk şunları gordukçe deliriyorum bunlara öpücük yaptırcan kızılcık sopasıyla vurcan dudaklarına

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Alla Alla Olacak işmi bu yahu. Basalım orayı arkadaşlar. O karılarada basalım. Lanet olsun Şimdi ysalar vardır demi, Onlarıda Koruyan yasalar vardır. Ben bu yasaların kime hizmet ettiği Hususunda Kafası oldukça karışmış bir Vatandaşım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Bir yandanda ıyı oldu demek gelıyor ıcımden. Hıc olmazsa ana babasını huzur evıne vermeyı dusunen kısıler bunlrı gorurde vazgecer belkı.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

O huzurevi çalışanlarıyla beraber barda filmi tarzında ikinci bir film çekmek isterdim. Huzurevinde diye. Acayip süper olurdu.Önce huzur evine gidicez oradaki kaltakları soyacaz dolaştırıcaz falan.Sonra full işkence . Orspu karılar diyorum başka bişeyde demiyorum.Ne salak insanlar hiç yaşlanmayacaklar sanki.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

berbat ya allah kahretsin

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    ya dün akşam bende izledim bunları yemin ediyorum kendimden utandım. elbet bunları yapanlarda yaşlancaklar ama bunun farkında diiller galiba. allah onların belasını versin daha beter olurlar inşallah.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Allah belalarını versin şerefsizler ya.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 10667 Toplam Mesaj: 35