ÇIRILÇIPLAK İşkence
-
Allah belanı versin
-
günahların en büyüğü aq bunların yaptıkları sike sike ölmelerini izlemek lazım bu orospuların
-
a.q kaltağını götürecen ankarada çinçinin orta yerinde çıplak bırakacan penis delisi olur insanlıktan nasibini almamış yaratıkları hep huzurevlerine doldurolar
-
amk şunları gordukçe deliriyorum bunlara öpücük yaptırcan kızılcık sopasıyla vurcan dudaklarına
-
Alla Alla Olacak işmi bu yahu. Basalım orayı arkadaşlar. O karılarada basalım. Lanet olsun Şimdi ysalar vardır demi, Onlarıda Koruyan yasalar vardır. Ben bu yasaların kime hizmet ettiği Hususunda Kafası oldukça karışmış bir Vatandaşım.
-
Bir yandanda ıyı oldu demek gelıyor ıcımden. Hıc olmazsa ana babasını huzur evıne vermeyı dusunen kısıler bunlrı gorurde vazgecer belkı.
-
O huzurevi çalışanlarıyla beraber barda filmi tarzında ikinci bir film çekmek isterdim. Huzurevinde diye. Acayip süper olurdu.Önce huzur evine gidicez oradaki kaltakları soyacaz dolaştırıcaz falan.Sonra full işkence . Orspu karılar diyorum başka bişeyde demiyorum.Ne salak insanlar hiç yaşlanmayacaklar sanki.
-
berbat ya allah kahretsin
-
ya dün akşam bende izledim bunları yemin ediyorum kendimden utandım. elbet bunları yapanlarda yaşlancaklar ama bunun farkında diiller galiba. allah onların belasını versin daha beter olurlar inşallah.
-
Allah belalarını versin şerefsizler ya.
Toplam Hit: 10667 Toplam Mesaj: 35