ÇIRILÇIPLAK İşkence
-
o karıların ben . Amını , yolunu , yorganını , dilini , dingilini , yoğurt çingilini , ölünü , dirini , hergünbirini , kundaktaki bebeğini , yataktaki geceliini , içtiğin su bardağını , sevdiğin kar dağını , giydiğin terliği , kumaşwerip diktirdiğin terziyi , alışweriş yaptığın marketini , o senin 250 gram olan etini , sewdiğini , sewmediğini , baktığını , bakmadığını , yattığını , yatmadığını , emdirdiğini , gömdürdüğünü , yazdığını , kazdığını , kızlığını , çoluğunu , çocuğunu , su içtiğin dereni , bilmem nereni , telefondaki kameranı , sikerim ananın amını ! o öğretim gördüğün okulu , o aldığın taktir , onur , siktir belgelerini , o kullandığin orkidi , molpedi , ewylady'ni xD , msn adresini , elektrik faturanı , çorabını , donunu , kolunu , yurdunu yatağını , tutup çıkartanını , senin küçükken altını değiştirenini , o içtiğn sigrayı , güldüğün kahkahadaki ses ince dafonte tellerini , kullandığın sütyenini , giydiğin külot u nu, kullandığın küpeyi , fön çektirdiğin kuaförü , onun bacısını , para weripte sana para üstünü iade edenin , seni dolmuşa alanın , kaldığın mekanını , o kullandığın zekanı , e bide AMINI YURDUNU SİKİM !
ANAN BACIN YOLLARA DÜŞSÜN ... k.bakmayın beyler bu kadar söwebildim xD
-
2,30 a dikkat edin direk kalbine saplıor abi bıcagı yaw insanlıkmı bu *****
-
Bunlara diycek hiç bir şey bulamıyorum ya. İnsanmısın abicim sen.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla.Çok zor.
-
BozcaN bunu yazdı:
-----------------------------
o yaşlı amcacık "tüh snn gbi kadına" dio ya işte o karıyı alcan cırılcıplak taksim meydanına salcan sora öldürene kdr sikckler bunu aklı başına gelir belki !
-----------------------------aynen katiliyorum!!
Toplam Hit: 11138 Toplam Mesaj: 35