Civa Dolgusuna Metal Değince Olanlar?
-
jawsap67 bunu yazdı
vay be civayla dolmu yapıyorlarmış ilk defa duydum :)
implant yaptır ömür boyu dertsiz tasasız diş sağlığın olur
Katılıyorum,Benim Dişler Paramparça Durumda Acaba İmplat Parçalanmış Minelerimi Dış Sıva Gibi Yapabilirmi, Ne Biliyim Dişlerimi Çekmekte İstemiyorum. Ama Bir Kaç Tanesi Sıvası Atmış Mine tabaka Oluyo Sanırım.
Ne Öneriyorsunuz Sevgili Müritler..
-
ShockMan bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Katılıyorum,
Benim Dişler Paramparça Durumda Acaba İmplat Parçalanmış Minelerimi Dış Sıva Gibi Yapabilirmi, Ne Biliyim Dişlerimi Çekmekte İstemiyorum. Ama Bir Kaç Tanesi Sıvası Atmış Mine tabaka Oluyo Sanırım.
doktora gitmeni öneriyorum sevgili mürit :) -
SweetyVolty bunu yazdıShockMan bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Katılıyorum,
Benim Dişler Paramparça Durumda Acaba İmplat Parçalanmış Minelerimi Dış Sıva Gibi Yapabilirmi, Ne Biliyim Dişlerimi Çekmekte İstemiyorum. Ama Bir Kaç Tanesi Sıvası Atmış Mine tabaka Oluyo Sanırım.
doktora gitmeni öneriyorum sevgili mürit :)
Doktordan Tırsmamla Birlikte, Psikolojik Sorunluyumda... Ön Bilgi Anlamında Bilgi Verseniz Tırsmam Azalabilir diye Sorduydum. -
Isınma değilde sızlama olarak bende de oluyor.
Fırsat bulsam söktürecem de...
-
ShockMan bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıShockMan bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Katılıyorum,
doktora gitmeni öneriyorum sevgili mürit :)
Doktordan Tırsmamla Birlikte, Psikolojik Sorunluyumda... Ön Bilgi Anlamında Bilgi Verseniz Tırsmam Azalabilir diye Sorduydum.aha benim kafada biri daha. dişçi dedinmi akan sular duruyor. acayip tırsıyorum :S
-
ShockMan bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Katılıyorum,Benim Dişler Paramparça Durumda Acaba İmplat Parçalanmış Minelerimi Dış Sıva Gibi Yapabilirmi, Ne Biliyim Dişlerimi Çekmekte İstemiyorum. Ama Bir Kaç Tanesi Sıvası Atmış Mine tabaka Oluyo Sanırım.
diş kökün sağlam madem neden implant düşünüyorsun porselen kaplattır ömürlük kullan
-
böyle bir film vardı çok küçükken izlemiştim.Geçede de aklıma gelmişti ufak veledin birine seninki gibi dolgu yapılıyor velet ağzına metal bir şey götürünce elektriklenme gibi bir şey hissediyordu (ilkokul yıllarımda izlediğim için tam hatırlamıyorum) sonra abisi buna gazı veriyor sen farklısın uzaylısın falan bunlar evden kaçıyordu ufak velet uzaylıya dönüşmek için uğraşıyordu herhalde kendini insan olarak kabul etmiyordu.Bütün çabaları sonuçsuz kalınca otobüs veya uçakta geri dönerlerken ağzına yine metal bir şey götürüyor aynı hissi duyuyor bunu fark eden yan koltuktaki amca durumu açıklayıp veledi dumur ediyordu. :D
-
glaurung bunu yazdıShockMan bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
diş kökün sağlam madem neden implant düşünüyorsun porselen kaplattır ömürlük kullan
Porselen kaplama nasıl oluyor ? fiyatı felan uygunmu
-
glaurung bunu yazdıShockMan bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Porselen Kaplamamı, Hemide Ömürlükmü. :)Peki Hocam Ağzıma Sokacakları Aletler Canımı İncitecekmi Onuda Söyle Ona Göre Doktorun Kapısını Tıklatacam.
-
discovery de mtbuster de böle bi konu ele alınmıştı..ünlü bir şarkıcı vardı kadın bir radyo istasyonuna çok yakınından geçerken kafasının içinde melodiler duyduğunu söylemiş ve bu titreşimlerin dişindeki dolgudan geldiğini ifade etmiş ve bunu araştırmaya koymuşlardı...pekte fazla bir şey elde edememişlerdi...
senin durumda buna benzer birşey gibi duruyor...
ama aklıma şöyle birşey geldi ısıdan dolayı değilde dolguya metal bir cisim ile dokunduğunuzda ısı transferinden dolayı bir değişiklik olacağından ötürü bir sızlama gibi mesela ağzınıza soğuk bir metal cisim aldığınızda soğuktan dolayı sankı diliniz uyuşur yanıyormuş gibi hissedersiniz ona benzer bişi olaiblir...bu genellikle dondurma yerken benim dişlerimde de oluyor ama dolgum yok...aynı şey platinlerimde de başıma geliyor sanki belimden ateş çıkıyor ama değil soğuktan dolayı sızlatıyor..