Civciv Hayvanı Hakkında..
-
bak ben zamanın da civciv çok baktım mısır ununu çok seviyorlar hep yerler ve çabuk büyürler
yemezlersede bir çilingir sofrası kur
-
yumurta sarısı , ekmek kırıntısı ( ıslatılmıs mumkunse çayla ) peynır eşlıgınde bı sofra kur keyıflerıne baksınlar
benım civcivler zamanla horoz olup benı dovmustu :D bende onları balkondan asagı atmıstım meger onlarda kuşmuş ozaman ogrenmıstım hıcbısey olmamıstı :) sonra asagı ınıp yakalayıp gerı eve goturmustum
bı balkonda horoz bı balkonda tavsan evın ıcınde kedi bahcede kopek akvaryumda pirana odamda papagan aynı evın ıcınde yasayıp gıttıler :) ah nasıl unuturum en onemlı kahramanım catı katında besledıgım rahmetlı akrebım oldu
anısına bı dk saygı durusu...
-
o kadar hayvanı boşuna niye besledin ki ? onlar yenmez :S:D;
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------bak ben zamanın da civciv çok baktım mısır ununu çok seviyorlar hep yerler ve çabuk büyürler
yemezlersede bir çilingir sofrası kur
-----------------------------
bizimki psikopat çıktı aq yemio :S:D -
abi kur bi cilingir sofrası ver eline 2 duble rakı xD
o sarmazsa ben bi vodka redbull hazırlıım bak o civcivden bi daha hayır geliyo mu xD
-
gidip bide petshoplarda civvcivin için boşuna yem arama. Islak ekmek bulgur felan ver. Ne versen yiyolar zaten... Bi de seni severse odada peşinden felan gelir çok zevkli oluyo ya beslemesi..
-
çıkartamıyorum ki amq korkuyo bizim mallar :D.hemde zıçıyo heryere :D
-
hacı yaz geldi sinek boldur öldür öldür önüne koy ama ilaçla öldürme sakın civciv de ölüyor bi kere başıma gelmişti
-
benmde yawru ordeklerim vardi. yuzerken boguldular... a.k ordek yerine civcivmi kakalamislardi neapmislardi acaba...
-
zamanında bende cıvcıv besledım...ama ben yem olarak bızım kucuk b bahce vardı kazar kazar .solucan bulup onlara yedırırdım cok severdı ıbneler..yada operasyona cıkar sınek alardık kardeslerımle :D:D...sıneklerıde cok severler...