folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Civciv Hayvanı Hakkında..

Civciv Hayvanı Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

bn baya bilgili sayılırım bu işte

bn 7 yasındayken falan 3 tane civcivim wardı balkıonda beslerdik 9. katta:) biraz buyuduler işte 3 yasındakı kardeşim hepsini balkondan aşşagıya uçsunlar die atmıştı :) 2si betona 1i kuma yapışmıstı betondakıler kağıt  gibi olmuştu :) digeride öldü işte, neyse anneannemle beraber bizim yaylaya 40 tane civciv aldık amacımız kümes kurmaktı neyse aldık kurduk bi kümes,bi çuvalda bugday aldık,bayya büyüdüler yannız hepsi horoz çıktı :D 40tanesınden bi tane bile tavuk cıkmadı, pazardan almıştık büyük ihtimal sende pazar vb biyerden almışsındır,tavuk çıkma ihtimali yok kesin horoz, ipneler tavukları ayırıo,

seninki ölmüş geçmiş olsunda bidaa alırsan 1 tane alma 3 tane falan al, 1 tanesi ölür 2 si büyür horoz olur:) ufakken ekmek ıslat ver, biraz büyüyünce bugdayla besle zaten başka bişey yemiolar ,daha sonra yemeklerinin artıklarını falan ver, domates kabugu nblm işte yemek artıklarını verirsin,

biz yaylada kesip yiyoduk haywanları , bn kesilen haywanın kafasını yediriodum diger horozlara:) şerefsizler kavga ediodu yemek için , yamyam horozlar

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 6641 Toplam Mesaj: 32