Çizgi Tagem Setleri-İçeriği [Download]
-
RETRET bunu yazdıu235 bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
çizgi-tagem'in kendisinin içeriği upload edeceğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
kim dedi hocam onu?
Bu arada yavaş yavaş site açılmaya başladı
rarlar upload ederim fakat uzun sürer, ftp açalım mı şifreli...
Eksiksiz sende var mı hocam hepsi?
-
u235 bunu yazdıRETRET bunu yazdıu235 bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
çizgi-tagem'in kendisinin içeriği upload edeceğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
kim dedi hocam onu?
sanırım bende 6 dvd vardı. akşam yüklerim turbobite mi atayım nereye atayım, ftp versem kesin adresi dağıtır ırzına geçerler (:
-
RETRET bunu yazdıu235 bunu yazdıRETRET bunu yazdıu235 bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
kim dedi hocam onu?
sanırım bende 6 dvd vardı. akşam yüklerim turbobite mi atayım nereye atayım, ftp versem kesin adresi dağıtır ırzına geçerler (:
Hacı en iyisi pm atıp isteyenlere verelim çünkü site yeni kapandı herkes ister ondan sonra.FTP ye atılbilirde bende FTP yok.
-
RETRET bunu yazdı
ftp yerine yandex disk de kullanabilirsin hocam ? arm eğitim seti yoksa onu ben indireyim.. yandex yerine de box, mediafire gibi cloud sistemlere de atılabilir
-
ARM ve FPGA eğitim setlerini indiren var mı?
-
http://www.youtube.com/watch?v=AtVROp6u3jk
röportajda videoları youtube'a yükleyeceklerini pdfleride belirli sitelere dağıtacaklarını söylüyor ama yinede kendimizi sağlama almak lazım diye düşünüyorum.
12. dakikada bahsediyor.
angelofhope tarafından 19/Mar/13 17:05 tarihinde düzenlenmiştir -
angelofhope bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=AtVROp6u3jk
röportajda videoları youtube'a yükleyeceklerini pdfleride belirli sitelere dağıtacaklarını söylüyor ama yinede kendimizi sağlama almak lazım diye düşünüyorum.
12. dakikada bahsediyor.
Aynen bencede öyle yapalım çünkü youtube zaman zaman silebiliyor gerekli gereksiz sebeplerden videoları.Bu siteyi kapattıran adamlar youtubedeki videoları şikayet eder amk.
Bide sitenin sahibi amca tribe girmiş biraz o yüzden belki o da vazgeçebilir atmakdan.
-
illustaror eklendi
-
siteden nerden ulaşıyoruz dökümanlara
-
1 a+ teknik servis elemanı , evde kişisel bilgisayar kurulumu
2 evde ağ bağlantısı harvard computer sciense
3 network + sayısal devreler
4 microsoft office 2007 strata bilişim teknolojileri
5 microsoft office 2010 , bilgisayar ileri teknik servis elemanı
diğer dvd setini bulamadım elimdeki bu, isterseniz yüklerim.