Çizgi Tagem Setleri-İçeriği [Download]
-
DeadSoul bunu yazdı
siteden nerden ulaşıyoruz dökümanlara
e-kampüs
-
yandesk diski oluşturdum fakat yüklenmesi sanırım sabaha kadar sürebilir, arkada bf çeviriyorum (: yüklemeler bitince linkleri buradan veririm.
-
RETRET bunu yazdı
yandesk diski oluşturdum fakat yüklenmesi sanırım sabaha kadar sürebilir, arkada bf çeviriyorum (: yüklemeler bitince linkleri buradan veririm.
beklemedeyiz hocam
-
u235 bunu yazdıRETRET bunu yazdı
beklemedeyiz hocam
yalnız her biri 4 gb kadar olduğunda yandex disk yetmeyebilir :| user pass atın pm den birer de sizinkilere yükleyeyim.
-
RETRET bunu yazdıu235 bunu yazdıRETRET bunu yazdı
beklemedeyiz hocam
yalnız her biri 4 gb kadar olduğunda yandex disk yetmeyebilir :| user pass atın pm den birer de sizinkilere yükleyeyim.
senin ref linkini at senin ref linkinle hesap açayım senin hesabında 10 gb oluyor o zaman
-
u235 bunu yazdıRETRET bunu yazdıu235 bunu yazdıRETRET bunu yazdı
beklemedeyiz hocam
senin ref linkini at senin ref linkinle hesap açayım senin hesabında 10 gb oluyor o zaman
2 tanesi 8 gb yapar toplam 20gb lazım bize. huyum değil 1 den çok hesap açmak :)
-
bence bi torrent ağı kuralım?
-
hacı daft nerde o halleder
-
İçeriği upload etmeleri için mail atmıstım bugün cevap yazmıslar
Merhaba,Çizgi TAGEM 13 Nisan tarihine kadar tüm içeriklerini internette farklı ortamlara yüklemiş olacaktır.Kapanacak her bölümün kaynaklarına nerelerden (Örnğ; youtube, http://www.mcu-turkey.com/ vb.) erişeceğinizle ilgili sitede gerekli duyurular yapılacaktır.12'li DVD setimiz ise internetten basit bir arama ile bulabileceğiniz türde birçok kişi tarafından upload edilmiş durumdadır.ilginize teşekkür eder, iyi günler dileriz.. -
biz de yüklemeye uğraşıyoruz adamlar yüklemiş bile :)
warezturkey.net/gorselegitim/22793-cizgi-tagem-gorsel-egitim-seti-12-dvd-tek-link-indir.html