folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Çizgi Tagem Setleri-İçeriği [Download]

Çizgi Tagem Setleri-İçeriği [Download]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    DeadSoul bunu yazdı

siteden nerden ulaşıyoruz dökümanlara

e-kampüs

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

yandesk diski oluşturdum fakat yüklenmesi sanırım sabaha kadar sürebilir, arkada bf çeviriyorum (: yüklemeler bitince linkleri buradan veririm.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

yandesk diski oluşturdum fakat yüklenmesi sanırım sabaha kadar sürebilir, arkada bf çeviriyorum (: yüklemeler bitince linkleri buradan veririm.

beklemedeyiz hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

beklemedeyiz hocam

yalnız her biri 4 gb kadar olduğunda yandex disk yetmeyebilir :| user pass atın pm den birer de sizinkilere yükleyeyim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

beklemedeyiz hocam

yalnız her biri 4 gb kadar olduğunda yandex disk yetmeyebilir :| user pass atın pm den birer de sizinkilere yükleyeyim.

senin ref linkini at senin ref linkinle hesap açayım senin hesabında 10 gb oluyor o zaman

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

beklemedeyiz hocam

senin ref linkini at senin ref linkinle hesap açayım senin hesabında 10 gb oluyor o zaman

2 tanesi 8 gb yapar toplam 20gb lazım bize. huyum değil 1 den çok hesap açmak :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

bence bi torrent ağı kuralım?

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hacı daft nerde o halleder

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

İçeriği upload etmeleri için mail atmıstım bugün cevap yazmıslar

Merhaba,
    Çizgi TAGEM 13 Nisan tarihine kadar tüm içeriklerini internette farklı ortamlara yüklemiş olacaktır.
    Kapanacak her bölümün kaynaklarına nerelerden (Örnğyoutubehttp://www.mcu-turkey.com/ vb.) erişeceğinizle ilgili sitede gerekli duyurular yapılacaktır.
    12'li DVD setimiz ise internetten basit bir arama ile bulabileceğiniz türde birçok kişi tarafından upload edilmiş durumdadır.
    ilginize teşekkür eder, iyi günler dileriz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

biz de yüklemeye uğraşıyoruz adamlar yüklemiş bile :)

warezturkey.net/gorselegitim/22793-cizgi-tagem-gorsel-egitim-seti-12-dvd-tek-link-indir.html

Toplam Hit: 8641 Toplam Mesaj: 43