folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Click Eden Keyboard Tavsiyesi

Click Eden Keyboard Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Geçen Tahribat'ı Lynx uyumlu yapayım dedi, baktı ki zulüm iş bari forumu BBS'e çevireyim demiş olmalı ki text-based ui konusunu açtı. Şimdi de klik-klak ses çıkaran klavye arıyor. Desk tower kasa, öbek öbek kir tutan toplu a4 tech marka fare, 3dpipes.scr'yi nereden bulabilirim? gibi isteklerle devam edecek gibi.

HolyOne'ın çocukluğunu kim aldıysa geri versin, rica ediyorum.

buzukatak tarafından 03/Mar/16 11:30 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Şu klavyelerden hoşlanmayan bir benim sanırım. :)

Çat çat çat iyi kafa zikiyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @ersn XD

@buzukatak niye öle diyon ya. renkleri tutturabilirse metin bazlı şahane olabilir. geçen bir ara irc.tahribat.com kurmuşlardi sonraki denemelerimde giremedim. sanırım forumun hitini düşürüyor.

klavye konusunda bencede metal tuşlu klavyeler daha iyi, gece çalışmıyorSan :-D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Logitech G710 güzel bir mekanık amazonda da güzel fiyata alına biliyor. Ama g710+ Brow da mekanik tuşların içinde oring oldugu için ses yapmiyor :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Hocam bak bu var ama ghosting problemi olduğu yazıyor birkaç sitede.

http://urun.n11.com/klavye/zalman-zm-k500-mekanik-siyah-usb-klavye-P98967585?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_210_3071&utm_term=

https://www.youtube.com/watch?v=HlnTwMJTkck

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 16
mechanical keyboard mekanik klavye clicky keyboard