folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Coca Cola Ve Coca Cola Zero Arasındaki Fark

Coca Cola Ve Coca Cola Zero Arasındaki Fark

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=OBzvN9FLx4Q

Gerçekse eğer doğru yoldayım :)

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

dogru yolun nedir hoca ?

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Zero içiyormuş. Şekersizmiş.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Zeronun içindekiler kısmını okumadım bilmiyorum ancak şunu demek isterim.Şekersiz ibaresi ŞEKERİN OLMADIĞINI gösterir,ancak bunların içinde aspartam varsa daha kötü bir durumla karşıkarşıya olduğumuzu gösterir.

Aspartam çay şekerinden 180 kat daha şekerlidir.Ancak adı aspartam olduğu için şekersiz olarak nitelendirebiliriz.

Ancak zero'da var mı yok mu bilmiyorum aspartama dikkat edin derim.

Sporcuların kullanmasında bir şey diyemem çünkü şekerden daha hızlı kana karışıyor ve sporcular bedeninde bunu sindirebiliyor ancak spor hayatı olmayan şahıslar bunu vücüdunda barındırıyorlar.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Kola pişmanlıktır.

Şeker ve şekersizi fark etmez.

Soğuk içecek olarak, hakiki sıkma meyve suları, ya da osmanlı şerbeti & şıra.

Demirhindi,

Gül şerbeti (hakikisini bulamazsınız)

Vesaire vesaire.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Zeronun içindekiler kısmını okumadım bilmiyorum ancak şunu demek isterim.Şekersiz ibaresi ŞEKERİN OLMADIĞINI gösterir,ancak bunların içinde aspartam varsa daha kötü bir durumla karşıkarşıya olduğumuzu gösterir.

Aspartam çay şekerinden 180 kat daha şekerlidir.Ancak adı aspartam olduğu için şekersiz olarak nitelendirebiliriz.

Sporcuların kullanmasında bir şey diyemem çünkü şekerden daha hızlı kana karışıyor ve sporcular bedeninde bunu sindirebiliyor ancak spor hayatı olmayan şahıslar bunu vücüdunda barındırıyorlar.

aynen benim bildiğim gibi de coca cola zero apsartam içeriyor. yani coca cola dan daha zararlı bu konuda.. En iyisi tabi asitli içecekler tüketmemek.. kendinizie yazık edersiniz.. 

adamlar haber yapmış, aspartamın güvenliği diye :)

http://www.coca-cola-deutschland.de/meinung-neue-studie-beweist-die-sicherheit-von-aspartam

burdaki tabloda içeriği  yazıyor 

http://tr.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Zero 

unbalanced tarafından 24/Eki/14 12:57 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

aynen benim bildiğim gibi de coca cola zero apsartam içeriyor. yani coca cola dan daha zararlı bu konuda.. En iyisi tabi asitli içecekler tüketmemek.. kendinizie yazık edersiniz.. 

adamlar haber yapmış, aspartamın güvenliği diye :)

http://www.coca-cola-deutschland.de/meinung-neue-studie-beweist-die-sicherheit-von-aspartam

burdaki tabloda içeriği  yazıyor 

http://tr.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Zero 

İnsanlık tarihi sigaranın zararsız olduğunun değil yararlı olduğunun reklamını bile gördü o yüzden benim düşünceme göre aspartam zararlıdır.Ancak Coca-Cola'ya göre zararsızdır bunu bilemem düşünce özgürlüğü söz konusu :)

http://www.youtube.com/watch?v=6uC9QIH8T4E

rapidhacker550 tarafından 24/Eki/14 13:00 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Her cümlede ancak ibaresini kullanan başka birini daha görmemiştim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

tamam şekersiz ama bana neden daha tatlı geliyor?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

zero'nun asit olayı farklı sanırım. bende içince asitsiz diye düşünüyorum veya ağzı 1-2 saat açık kalmış gibi bir tat veriyor.

onun dışında tat için aspartam varmış içinde müridler öyle diyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

zero'nun asit olayı farklı sanırım. bende içince asitsiz diye düşünüyorum veya ağzı 1-2 saat açık kalmış gibi bir tat veriyor.

onun dışında tat için aspartam varmış içinde müridler öyle diyor.

aynen dışarda kalmış kolay tadı geliyor :D ama buzlukta donmaya başlamadan hemen önce çıkarıp içince bi güzel geliyor

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 2003 Toplam Mesaj: 20