Coca Cola Ve Coca Cola Zero Arasındaki Fark
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Zeronun içindekiler kısmını okumadım bilmiyorum ancak şunu demek isterim.Şekersiz ibaresi ŞEKERİN OLMADIĞINI gösterir,ancak bunların içinde aspartam varsa daha kötü bir durumla karşıkarşıya olduğumuzu gösterir.
Aspartam çay şekerinden 180 kat daha şekerlidir.Ancak adı aspartam olduğu için şekersiz olarak nitelendirebiliriz.
Ancak zero'da var mı yok mu bilmiyorum aspartama dikkat edin derim.
Sporcuların kullanmasında bir şey diyemem çünkü şekerden daha hızlı kana karışıyor ve sporcular bedeninde bunu sindirebiliyor ancak spor hayatı olmayan şahıslar bunu vücüdunda barındırıyorlar.
Aspartam Orjinal pancar şekerinden 200 kat daha şekerlidir ve aspartam vs diyipte önemli birşeylerden bahsediyormuş gibi olmasın, bahsedilen şey bildiğimiz tatlandırıcıdır ve çoğu yerde kullanılıyor.
Kendine has bazı zararları vardır belki sonuçta herşey zararlı ama burada bu ürünün kullanılma amacı şekerin yerine geçmesi ve fazla kalori alınmamasıdır, ve 100ML coca cola zero 0.2 kaloridir, düşünebiliyomusun?
Aspartamı zayıflamak için şekerden uzak duranlardan tut şuan gittiğin birçok tatlıcıda kullanıyordur emin ol. 200 kat tat demek 10 gramı 2 kilo A kalite şekerle aynı tatlılık seviyesi demek
Edit: bu adamlar neden bukadar reklam yapıyor neden bukadar çok zero satılmasını istiyor sanıyorsun, aynı baklavacılar misali, şeker pahalı adamlar masraftan kaçacak, daha çok para kazanacaklar
erebos tarafından 24/Eki/14 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdı
tamam şekersiz ama bana neden daha tatlı geliyor?
sana öyle geliyor. bende uzun zamandır zero içiyorum normali inanılmaz şekerli geliyor rahatsız edeck derecede içemiyorum.
-
Zero içilmeyecek derecede kötü tadı var aspartamdan dolayı buruk bir tat bırakıyor
-
coLin bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Zeronun içindekiler kısmını okumadım bilmiyorum ancak şunu demek isterim.Şekersiz ibaresi ŞEKERİN OLMADIĞINI gösterir,ancak bunların içinde aspartam varsa daha kötü bir durumla karşıkarşıya olduğumuzu gösterir.
Aspartam çay şekerinden 180 kat daha şekerlidir.Ancak adı aspartam olduğu için şekersiz olarak nitelendirebiliriz.
Sporcuların kullanmasında bir şey diyemem çünkü şekerden daha hızlı kana karışıyor ve sporcular bedeninde bunu sindirebiliyor ancak spor hayatı olmayan şahıslar bunu vücüdunda barındırıyorlar.
Her cümlede ancak ibaresini kullanan başka birini daha görmemiştim.
Eleştiriniz için teşekkür ederim.Bundan sonra daha dikkatli olacağım yorumlarımı yazarken.
-
hocalar , normal kola herkezi şeker hastası yapabilecek kadar şekerli , tamam tadı daah iyi ama içinde insan kendini kötü hissediyor.
zero cola ve zero sprite a devam.
-
Beypazarı sadeye devam :D
-
Zaten içinde ne olduğunu tam bilmediğimiz birşey biraz daha yapay tatlandırıcı ile içmek bana çok saçma geliyor. Madem bir zevkin var niye kendine böyle taklalar attırıyorsunuz.
Kola içmek istersem orijinal kola içerim, ha şekerle ilgili problemim olursa da içmem olur biter.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
baktım şimdi aspartam dan var 3 yıldız koymuslar yanına da fenilalanin kaynağı içerir diyor
-
milli içecek ayran :)) en iyisi
su yerine geçer
et ve şetbetli tatlılarla çok iyi gider
zararsızdır. evde yaparsın katkı maddesi yoktur...
ama illa içeceksem şekersiz birşey içmem. şimdi çikolatadan tutun reçele diabetik yada diet yaptıklarını hiç almam.
az iç güzl olsun. ama içerğini öğrenmiş olduk, sağolun bilgi bilgidir .