folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Coca Cola Ve Coca Cola Zero Arasındaki Fark

Coca Cola Ve Coca Cola Zero Arasındaki Fark

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Zeronun içindekiler kısmını okumadım bilmiyorum ancak şunu demek isterim.Şekersiz ibaresi ŞEKERİN OLMADIĞINI gösterir,ancak bunların içinde aspartam varsa daha kötü bir durumla karşıkarşıya olduğumuzu gösterir.

Aspartam çay şekerinden 180 kat daha şekerlidir.Ancak adı aspartam olduğu için şekersiz olarak nitelendirebiliriz.

Ancak zero'da var mı yok mu bilmiyorum aspartama dikkat edin derim.

Sporcuların kullanmasında bir şey diyemem çünkü şekerden daha hızlı kana karışıyor ve sporcular bedeninde bunu sindirebiliyor ancak spor hayatı olmayan şahıslar bunu vücüdunda barındırıyorlar.

Aspartam Orjinal pancar şekerinden 200 kat daha şekerlidir  ve aspartam vs diyipte önemli birşeylerden bahsediyormuş gibi olmasın, bahsedilen şey bildiğimiz tatlandırıcıdır ve çoğu yerde kullanılıyor.

Kendine has bazı zararları vardır belki sonuçta herşey zararlı ama burada  bu ürünün kullanılma amacı şekerin yerine geçmesi ve fazla kalori alınmamasıdır, ve 100ML coca cola zero 0.2 kaloridir, düşünebiliyomusun? 

Aspartamı zayıflamak için şekerden uzak duranlardan tut şuan gittiğin birçok  tatlıcıda kullanıyordur emin ol. 200 kat tat demek 10 gramı 2 kilo A kalite şekerle aynı tatlılık seviyesi demek

Edit: bu adamlar neden bukadar reklam yapıyor neden bukadar çok zero satılmasını istiyor sanıyorsun, aynı baklavacılar misali, şeker pahalı adamlar masraftan kaçacak, daha çok para kazanacaklar

erebos tarafından 24/Eki/14 13:28 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

tamam şekersiz ama bana neden daha tatlı geliyor?

sana öyle geliyor. bende uzun zamandır zero içiyorum normali inanılmaz şekerli geliyor rahatsız  edeck derecede içemiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

Zero içilmeyecek derecede kötü tadı var aspartamdan dolayı buruk bir tat bırakıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Zeronun içindekiler kısmını okumadım bilmiyorum ancak şunu demek isterim.Şekersiz ibaresi ŞEKERİN OLMADIĞINI gösterir,ancak bunların içinde aspartam varsa daha kötü bir durumla karşıkarşıya olduğumuzu gösterir.

Aspartam çay şekerinden 180 kat daha şekerlidir.Ancak adı aspartam olduğu için şekersiz olarak nitelendirebiliriz.

Sporcuların kullanmasında bir şey diyemem çünkü şekerden daha hızlı kana karışıyor ve sporcular bedeninde bunu sindirebiliyor ancak spor hayatı olmayan şahıslar bunu vücüdunda barındırıyorlar.

Her cümlede ancak ibaresini kullanan başka birini daha görmemiştim.

Eleştiriniz için teşekkür ederim.Bundan sonra daha dikkatli olacağım yorumlarımı yazarken.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocalar , normal kola herkezi şeker hastası yapabilecek kadar şekerli , tamam tadı daah iyi ama içinde insan kendini kötü hissediyor.

zero cola ve zero sprite a devam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Beypazarı sadeye devam :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Zaten içinde ne olduğunu tam bilmediğimiz birşey biraz daha yapay tatlandırıcı ile içmek bana çok saçma geliyor. Madem bir zevkin var niye kendine böyle taklalar attırıyorsunuz.

Kola içmek istersem orijinal kola içerim, ha şekerle ilgili problemim olursa da içmem olur biter.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canafar
    canafar's avatar
    Erkek

baktım şimdi aspartam dan var 3 yıldız koymuslar yanına da fenilalanin kaynağı içerir diyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

milli içecek ayran :)) en iyisi

su yerine geçer

et ve şetbetli tatlılarla çok iyi gider

zararsızdır. evde yaparsın katkı maddesi yoktur...

ama illa içeceksem şekersiz birşey içmem. şimdi çikolatadan tutun reçele diabetik yada diet yaptıklarını hiç almam.

az iç güzl olsun. ama içerğini öğrenmiş olduk, sağolun bilgi bilgidir .

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2026 Toplam Mesaj: 20