folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Coca Cola'nın Yeni İcadı Ve Real & Carrefour'un Türkiye'den Çekilme Kararı

Coca Cola'nın Yeni İcadı Ve Real & Carrefour'un Türkiye'den Çekilme Kararı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eskiden market olarak sadece onlar vardı şimdi türk marketler bütün piyasayı ele geçirdi adamlara müşteri kalmadı

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

carfur ve realin kapanması veya çekilmesi ekonomik.

realin çok bi ektisi olmaz piyasaya. tr de 12 tane varmış zaten. ama carfur etki eder. kime gidecek bakalım.

migros çok yatırım yapıyor. sürekli market açıyor.

migrosun alma ihtimali yüksek bence. girerlerse tabi.

gimsa kapanmadığı sürece problem yok :D

gimsa & bim akar :B

+11818

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

halk bilinçlendi boykotlar işe yaradı. yerli markalar güçlendi.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

. hepsi bim'in oyunu feto baba çekilin demiş bimi büyütcez 10876589 şube aççaz, mecbur çekiliyolar

bim fethullahın değil bildiğim kadarıyla siktim sene öncesi cüneyt zapsu fransızlara satmıştı ürünlerdeki le prefix i herşeyi anlatıyor zaten

şimdi hacı hoca kesim gerçekten bim i fransızların satın aldığını idrak etmiş olsa gidip alışveriş yapmaz, buda firmanın işine gelir heralde...

üstelik ne olduğu belirsiz fabrikalardan, kafasına göre isimlerle ürün yaptırtıp satan bir mağaza...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı
    __hsyN__ bunu yazdı

. hepsi bim'in oyunu feto baba çekilin demiş bimi büyütcez 10876589 şube aççaz, mecbur çekiliyolar

bim fethullahın değil bildiğim kadarıyla siktim sene öncesi cüneyt zapsu fransızlara satmıştı ürünlerdeki le prefix i herşeyi anlatıyor zaten

şimdi hacı hoca kesim gerçekten bim i fransızların satın aldığını idrak etmiş olsa gidip alışveriş yapmaz, buda firmanın işine gelir heralde...

üstelik ne olduğu belirsiz fabrikalardan, kafasına göre isimlerle ürün yaptırtıp satan bir mağaza...

bimdeki asitli içeceklerin hepsi acaip markalardan olsuuyor. sebebini bir türlü anlamıyorum. birde bazı yiyecekler , çikolata v.s gibi başka hiç biryerde yok. sanki bim'e özel üretiliyor.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    c0der bunu yazdı
    __hsyN__ bunu yazdı

bimdeki asitli içeceklerin hepsi acaip markalardan olsuuyor. sebebini bir türlü anlamıyorum. birde bazı yiyecekler , çikolata v.s gibi başka hiç biryerde yok. sanki bim'e özel üretiliyor.

bim e özel derken, hali hazırda firma zaten üretip sattığı ürünü, bim in bulduğu sikimsonik isimleri ambalaja basması ile bim e özel olmuş oluyor.

bir sürü kaliteli marka dururken merdiven altı ürünleri satıyorlar a.k böyle memleketin

gerçe hitap ettiği kesim belli, o yüzden kızmaya gerek yok :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

fransızlar artık bu işi başaramiyorlar .

carfourda çalişiyorum ve  çok saçma bi düşünce yapilari var adamlarin.

işin özeti beceremiyorlar artik  gider gelirden çok olmaya başladi.

ama bir şeye daha eminim ki  franszlar satarsa carrefour batar.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

sktirsingitsin. belki walmart gelir diyecem ama oda ufak tefek değilki.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı
    c0der bunu yazdı
    __hsyN__ bunu yazdı

bim e özel derken, hali hazırda firma zaten üretip sattığı ürünü, bim in bulduğu sikimsonik isimleri ambalaja basması ile bim e özel olmuş oluyor.

bir sürü kaliteli marka dururken merdiven altı ürünleri satıyorlar a.k böyle memleketin

gerçe hitap ettiği kesim belli, o yüzden kızmaya gerek yok :)

Hacı Bimi bilmemde Aynı anlattığın gibi bir mağaza burdada var (Almanya) Aldi adinda. ayni dediğin gibi hiç biryerde olmayan asitli içeceklerden tut çuklata kadar hatta elektronik cihazlar bile satıyorlar kendi adlarina ait acaip acaip marka isimleriyle. Piyasanın yarı fiyatına hemde herşey bu nedenle çoğu insan ordan alışveriş yapıyor. (Tabiiki bir Coca Colanın tadı ordaki Super Cola da yok ama ucuz).

Yani demek istediğim hemen Memlekete mal etmeyin her zıkkımı.

instagram.com/macrlz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı

Hacı Bimi bilmemde Aynı anlattığın gibi bir mağaza burdada var (Almanya) Aldi adinda. ayni dediğin gibi hiç biryerde olmayan asitli içeceklerden tut çuklata kadar hatta elektronik cihazlar bile satıyorlar kendi adlarina ait acaip acaip marka isimleriyle. Piyasanın yarı fiyatına hemde herşey bu nedenle çoğu insan ordan alışveriş yapıyor. (Tabiiki bir Coca Colanın tadı ordaki Super Cola da yok ama ucuz).

Yani demek istediğim hemen Memlekete mal etmeyin her zıkkımı.

büyük ihtimalle türklerinde bir parmağı vardır o aldi nin içinde :)

o değilde demekki bu bim, a-101 fln gibi marketler ilk avrupada açılmış :)

türklerde feyz almış olacak ki bu mağazalar türedi böyle...

Toplam Hit: 6079 Toplam Mesaj: 50