Coca Cola'nın Yeni İcadı Ve Real & Carrefour'un Türkiye'den Çekilme Kararı
-
eskiden market olarak sadece onlar vardı şimdi türk marketler bütün piyasayı ele geçirdi adamlara müşteri kalmadı
-
FOXXLY bunu yazdı
carfur ve realin kapanması veya çekilmesi ekonomik.
realin çok bi ektisi olmaz piyasaya. tr de 12 tane varmış zaten. ama carfur etki eder. kime gidecek bakalım.
migros çok yatırım yapıyor. sürekli market açıyor.
migrosun alma ihtimali yüksek bence. girerlerse tabi.
gimsa kapanmadığı sürece problem yok :D
gimsa & bim akar :B
+11818
-
halk bilinçlendi boykotlar işe yaradı. yerli markalar güçlendi.
-
__hsyN__ bunu yazdı
. hepsi bim'in oyunu feto baba çekilin demiş bimi büyütcez 10876589 şube aççaz, mecbur çekiliyolar
bim fethullahın değil bildiğim kadarıyla siktim sene öncesi cüneyt zapsu fransızlara satmıştı ürünlerdeki le prefix i herşeyi anlatıyor zaten
şimdi hacı hoca kesim gerçekten bim i fransızların satın aldığını idrak etmiş olsa gidip alışveriş yapmaz, buda firmanın işine gelir heralde...
üstelik ne olduğu belirsiz fabrikalardan, kafasına göre isimlerle ürün yaptırtıp satan bir mağaza... -
c0der bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
. hepsi bim'in oyunu feto baba çekilin demiş bimi büyütcez 10876589 şube aççaz, mecbur çekiliyolar
bim fethullahın değil bildiğim kadarıyla siktim sene öncesi cüneyt zapsu fransızlara satmıştı ürünlerdeki le prefix i herşeyi anlatıyor zaten
şimdi hacı hoca kesim gerçekten bim i fransızların satın aldığını idrak etmiş olsa gidip alışveriş yapmaz, buda firmanın işine gelir heralde...
üstelik ne olduğu belirsiz fabrikalardan, kafasına göre isimlerle ürün yaptırtıp satan bir mağaza...bimdeki asitli içeceklerin hepsi acaip markalardan olsuuyor. sebebini bir türlü anlamıyorum. birde bazı yiyecekler , çikolata v.s gibi başka hiç biryerde yok. sanki bim'e özel üretiliyor.
-
THT2005 bunu yazdıc0der bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
üstelik ne olduğu belirsiz fabrikalardan, kafasına göre isimlerle ürün yaptırtıp satan bir mağaza...bimdeki asitli içeceklerin hepsi acaip markalardan olsuuyor. sebebini bir türlü anlamıyorum. birde bazı yiyecekler , çikolata v.s gibi başka hiç biryerde yok. sanki bim'e özel üretiliyor.
bim e özel derken, hali hazırda firma zaten üretip sattığı ürünü, bim in bulduğu sikimsonik isimleri ambalaja basması ile bim e özel olmuş oluyor.
bir sürü kaliteli marka dururken merdiven altı ürünleri satıyorlar a.k böyle memleketin
gerçe hitap ettiği kesim belli, o yüzden kızmaya gerek yok :) -
fransızlar artık bu işi başaramiyorlar .
carfourda çalişiyorum ve çok saçma bi düşünce yapilari var adamlarin.
işin özeti beceremiyorlar artik gider gelirden çok olmaya başladi.
ama bir şeye daha eminim ki franszlar satarsa carrefour batar.
-
sktirsingitsin. belki walmart gelir diyecem ama oda ufak tefek değilki.
-
c0der bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıc0der bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
bim e özel derken, hali hazırda firma zaten üretip sattığı ürünü, bim in bulduğu sikimsonik isimleri ambalaja basması ile bim e özel olmuş oluyor.
bir sürü kaliteli marka dururken merdiven altı ürünleri satıyorlar a.k böyle memleketin
gerçe hitap ettiği kesim belli, o yüzden kızmaya gerek yok :)Hacı Bimi bilmemde Aynı anlattığın gibi bir mağaza burdada var (Almanya) Aldi adinda. ayni dediğin gibi hiç biryerde olmayan asitli içeceklerden tut çuklata kadar hatta elektronik cihazlar bile satıyorlar kendi adlarina ait acaip acaip marka isimleriyle. Piyasanın yarı fiyatına hemde herşey bu nedenle çoğu insan ordan alışveriş yapıyor. (Tabiiki bir Coca Colanın tadı ordaki Super Cola da yok ama ucuz).
Yani demek istediğim hemen Memlekete mal etmeyin her zıkkımı. -
piskopatix bunu yazdı
Hacı Bimi bilmemde Aynı anlattığın gibi bir mağaza burdada var (Almanya) Aldi adinda. ayni dediğin gibi hiç biryerde olmayan asitli içeceklerden tut çuklata kadar hatta elektronik cihazlar bile satıyorlar kendi adlarina ait acaip acaip marka isimleriyle. Piyasanın yarı fiyatına hemde herşey bu nedenle çoğu insan ordan alışveriş yapıyor. (Tabiiki bir Coca Colanın tadı ordaki Super Cola da yok ama ucuz).
Yani demek istediğim hemen Memlekete mal etmeyin her zıkkımı.büyük ihtimalle türklerinde bir parmağı vardır o aldi nin içinde :)
o değilde demekki bu bim, a-101 fln gibi marketler ilk avrupada açılmış :)
türklerde feyz almış olacak ki bu mağazalar türedi böyle...