Coca Cola'nın Yeni İcadı Ve Real & Carrefour'un Türkiye'den Çekilme Kararı
-
Baracuda bunu yazdı2014 te Walmart Turkiye pazarina giriyo onun hazirligidir
walmart ne lan :|
Onu biz okuyamayık hacı. kimse gitmez oraya. Bi düşünsene :
"
Ayşe appla nerden aldın ayakkapıyıı?
Yeni valkart mı vartart mı ne açılmış köşeye ordan aldıımmm.
O ne gıiiıı.. Öyle gavırlardan ne ayakkapı alında..
Valla, ben pilmem beyim bilir.
" :D
asa42 tarafından 31/Ağu/12 23:42 tarihinde düzenlenmiştir -
carrefour yıllardır zarar ediyor demek ki toparlayamadılar yapacak tek bişey var kapatmak degil tabi marketleri devredecek ama kime?
Cia tarafından 01/Eyl/12 01:17 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.posta.com.tr/ekonomi/HaberDetay/Carrefour-zarar-etti--Yunanistan-ve-Singapur-dan-cekildi.htm?ArticleID=137540
-
HolyOne bunu yazdı
Savaş falan yakındır. Bişeyler biliyo bunlar belli
aynısını düşündüm ve tırstım -
HolyOne bunu yazdı
Savaş falan yakındır. Bişeyler biliyo bunlar belli
aynı şeyleri düşünüyoruz konuya girdiğimden beri boyle bi post arıyorum ama yok :/ Neyse aynen lübnan, mısır, suriye derken sıra götümüzün dibinden bize geldi. Hazırlıklı olmak lazım...
-
Bim varken ne hacet. Monitör bilem var. 19.5 " acer 180 lira :D
-
Beyler bu arıtma olayını NASA çok evellden yaptı ki.. Uzay mekiklerinde kullanılıyor. adamlar teri sidiği ayrıştırıp hatta oksijene ceviriyor.
marketlere gelince.. bakkal salih amca kazansın isterim ben { kazık fiyata link çokoprens satan degil. } -
tesco dünyanın en büyük 4. ingilterenin de en büyük 1. perakendecisi olmasına rağmen ingiltereden sonra en çok türkiyede işçi çalıştırması
çok garip. ayrıca tesco'nun bir yahudi tarafından kurulması, tc' deki tesco'nun satın aldığı kipa'nın da yahudi takkesinin ismi olması,
ve pek tabiki türkiye pazarından çekileceği söylenen büyük perakendecilere yine tesconun talip olması çok çok garip.
-
karfur son birkaç yıldır türkiyede istediği gibi iş yapamıyor. Burada market zincirleri çoğaldı. Karfur a bir gidin birde diğer marketlere gidin. Belirgin bir şekilde fiyat farkı hemen hemen her üründe gözünüze çarpacaktır. Türk halkı aynı ürünün diğer markette daha ucuz olduğunu bile bile pahalısını almaz.
Bende ne zaman kapatıp sittirip gidecekler diye merakla bekliyordum. Hayırlı haber bugüneymiş =)