folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çocuk İstismarını Protesto

Çocuk İstismarını Protesto

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

bu ülkede ata, eşşeğe, köpeğe tecavüz edenler varoldukça; "çocuk istismarı" maddenin doğası gereğidir.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

şimdi şu konuda haklısınız profil resmini değiştirmekle birşey olmaz.

fakat çok ufak bir hareketle bakın bir olayı gündeme getirdiler.

bende bunun bir parçası oldum.

saçma sapan en karizma olduğunuz resmi profil yapacağınıza 31 aralığa akdar koyarım ninja kamplumbağları cinsel istismar nedir diyen bilmeyen adam bunu merak eder öğrenir buda bir + değerdir.

bu sitetinin tahribat tişortu bastırmasından çok daha yararlı bir projedir.

19 mayıs 29 ekimde 10 kasım da atatürk ve türk bayraklarını resminize koymanız gibi.

terör olaylarında teröröü lanetliyoruz resmini koymak gibi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

birşey yaptıklarını zannedip zihinsel tatmin olma yöntemleri...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

oturduğu yerden protesto etmeyi dustür edinmiş pasif neslin yeni eğlencesi. mına koyim facede iki video paylaşıp profil resmi değişince sanki birşey değişecek.

amerikamıyız lan biz. geçtim çocuk istismarını, tecavüz bile tabu. senin değiştirdiğin face fotosunu, siirt'de amcası tarafından düdüklenen kız'a ne gibi bir faydası olur ki? 

bu arada bende 10 yaşında tacize uğradım. doğal olarak kimseye söyleyemedim. çünkü bu, çocuk için de bir tabu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

"Bunların hepsi oyun. Facebook gizli bir örgütün yeni dünya düzeni için kullandığı bir maşa. Sen böyle yapınca nolacak , ortalık karışacak. Ortalık karışınca nolacak ,kaos çıkacak. Kaos çıkınca nolacak herkes daha çok facebook kullanacak. Yani herşeyin arkasında amerika var , olay bu kadar basit tamam mı koçlar . Uzun araştırmalar sonucu olayı çözdüm sizde aydınlanın istiyorum."

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Peki size sorarım 100 kişi taksime çıkıp pankart açsa televizyonlarda bunu çekse o sırada ana haber bültenini izleyen 250 000 kişi bunu görse kafasında canlandığı şey ile facebook profil resmi değiştirerek istismarı kınadığını belirtmesi ile 250 000den daha çok kişinin kafasında canlacağı şey arasındaki fark nedir? Sonuç olarak amaç kınama protesto etme ilgi çekme değilmi birçok kitleye hitap ettikten sonra nasıl neşekilde yaptığının ne önemi var? Televizyonda istismar hakkında verilen bilgi istismarı yapanların ölmesine falan sebep olmuyo büyük bi kesime hitap ettikten sonra ne şekilde yatığının bi önemi yok (extream şeyleri akıla getirmezsek.Protestoyu değil asosyalliği eleştriyosunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------
    Peki size sorarım 100 kişi taksime çıkıp pankart açsa televizyonlarda bunu çekse o sırada ana haber bültenini izleyen 250 000 kişi bunu görse kafasında canlandığı şey ile facebook profil resmi değiştirerek istismarı kınadığını belirtmesi ile 250 000den daha çok kişinin kafasında canlacağı şey arasındaki fark nedir? Sonuç olarak amaç kınama protesto etme ilgi çekme değilmi birçok kitleye hitap ettikten sonra nasıl neşekilde yaptığının ne önemi var? Televizyonda istismar hakkında verilen bilgi istismarı yapanların ölmesine falan sebep olmuyo büyük bi kesime hitap ettikten sonra ne şekilde yatığının bi önemi yok (extream şeyleri akıla getirmezsek.Protestoyu değil asosyalliği eleştriyosunuz.

Aynısını ben yazıcaktım. Olay saçma olabilir ama Grev yapmak kadar doğal bişey gözüktü bana. 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

vay amk Facebook olmasa bu halkımız ne yapıcak merak ediyorum.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

vay amk Facebook olmasa bu halkımız ne yapıcak merak ediyorum.

eski usul hotmail isteni forward stayla  .. oldu bitti 

olmadı bu mesajı 10 kişiye gönder sms trendi ..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

while (1<2)
Toplam Hit: 6154 Toplam Mesaj: 46