Çocuk İstismarını Protesto
-
@non_stop
olayın aslı fikonun yazıdığı mesajda hoca >> http://www.tahribat.com/Forum-Cocuk-Istismarini-Protesto-126449/4/#1445027
her bok ancak feysde protesto ediliyo diyo millet.. hani biraz gıçınızı kaldırında belirli derneklerle birlikte savunduğun şeyin mücadelesini verin demek istiyolar o saçma sapan yorum yapanlar :|
-
ben de farklı düşünmüyorum bu konuda kızdığım nokta abuk sabuk şeyler yazılması ucu sana mı dokundu diye düşüncekler olcaktır feysbuk kullanmıyorm.
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
bu ülkede ata, eşşeğe, köpeğe tecavüz edenler varoldukça; "çocuk istismarı" maddenin doğası gereğidir.
-----------------------------damacana bile var hocam sen ne diyon. profil resimlerimize damacana koyalım
-
Bi tanesi facede kendi duvarında şunları yazmış :D:D:D
ARKADAŞLAR PROFİL RESMİNİZİ ÇİZGİFİLM KARAKTERİNE ÇEVİRMENİN ÇOCUK İSTİSMARINI ENGELLEMEKLE HİÇBİR İLGİSİ YOKMUŞ,AKSİNE ÇOCUKLARIN PROFİLLERİNE KOLAYCA ULAŞMAK İÇİN PLANLANMIŞ BİR DÜZMECEYMİŞ,CARTOON KARAKTERİNİ GÖRDÜKLERİNDE HER ÇOCUK FRİEND REQUESTİ KABUL EDİYO VE BÖYLECE PROFİLLERİNE ULAŞILIYOMUŞ.PROFİLLERİNİZİ ESKİ HALİNE GETİREBİLİRSİNİZ..
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------bana laf atıosan haddini aşamazsın ben sana haddini aşabilmen için olanak werdim mi hayır ben aşıomuyum hayır o halde sende aşamazsın dolandırmak nası bi kelime yahu ?? sen çuwaldızı başkalarına batırmadan önce iğnenin bi tadına bak illa yok ben dayanamıorum laf sokmak tarzım diosanda alıcağın cewaplara da hazırlıklı olman lazım yok ordan yazmayla olmuo haddimi aşarım bilmem ne tbt ruhu diosunda çok merak ediorum onu içinde ne kadar barındırıosun!!
seninde şuan yaptığın mürit kayırma deil mi :D çok sahipmişsin cidden aynaya bakarak beni görmeye çalışma :D
-----------------------------Hahahahaheahaeha dur, devreleri yakacaksin simdi. Yan sanayide insanlara yedek parca uretilemedigine gore hukmu koyuyorum; umutsuzsun. Hadi eyvallah.