folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çocuk Takip İçin Öneriler

Çocuk Takip İçin Öneriler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek

6 yaşında oğlum var. Onu takip etmek için tavsiye edeceğiniz yöntem varmı? Deneyiminiz varsa tavsiyeler isterim.

Geçenlerde parka götürdüm onu. Biraz bisiklet sürdü. Sonra bisikleti bırakıp parkta oynamak istedi. Saldım çocuğu. 

Sonra WhatsApp mesaj geldi baktım. Kafamı kaldırıp baktım 1 dk da çocuk yok. 15 dk aradım sonunda yan taraftaki farklı bir oyun alanında buldum.

Aklımı aldı eşek sıpası. Malum eşimden de ayrıldım çocuk bende. 

Ilk aklıma gelen saat oldu ama bu kısa sürede kırar gibi geliyor bana. 

Airtag veya samsungun tag şeysi olabilir ama onu bileklik veya kolye gibi ona takmak lazım. Yoksa herşeyi kaybediyor.

6 yaş erkek canavar için tavsiyeler bekliyorum. 

Normal değildir. Hiperaktif. Birde dikkat dağınıklığı var.

imza.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egultekin
    egultekin's avatar
    Erkek

Hocam ben saat kullanıyorum. Vodafone akıllı saat tarifi var tavsiye ederim.

TCL MT40X Movetime 4G Akıllı Çocuk Saati - Mavi
    https://app.hb.biz/yUCtDsw75Q0e

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    gremlin bunu yazdı

6 yaşında oğlum var. Onu takip etmek için tavsiye edeceğiniz yöntem varmı? Deneyiminiz varsa tavsiyeler isterim.

Geçenlerde parka götürdüm onu. Biraz bisiklet sürdü. Sonra bisikleti bırakıp parkta oynamak istedi. Saldım çocuğu. 

Sonra WhatsApp mesaj geldi baktım. Kafamı kaldırıp baktım 1 dk da çocuk yok. 15 dk aradım sonunda yan taraftaki farklı bir oyun alanında buldum.

Aklımı aldı eşek sıpası. Malum eşimden de ayrıldım çocuk bende. 

Ilk aklıma gelen saat oldu ama bu kısa sürede kırar gibi geliyor bana. 

Airtag veya samsungun tag şeysi olabilir ama onu bileklik veya kolye gibi ona takmak lazım. Yoksa herşeyi kaybediyor.

6 yaş erkek canavar için tavsiyeler bekliyorum. 

Normal değildir. Hiperaktif. Birde dikkat dağınıklığı var.

bizimde erkek çocuğu var parkta kafanı kaldırmanla kaybolması sadece 0,3 sn oluyor dikkat et

tcl mt42x çok iyi 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Hocam airtag tarzı bişiler olabilir. 

4'lü falan al, çantasına ayakkabısına, kıyafetine yada kolyeye benzetip boynuna koy.

Airtag marka modeli yutuptan bakabilirsin. Nerdeyse bütün markaları tek tek deneyenler var. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/kilifist-apple-airtag-silikon-kordon-bileklik-gold-pm-HBC00000DMGOT?

Bu ve AirTag işini görür. Yeni model iPhone'larda sağda, solda vs diye yönlendirmede var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek

Saat tavsiye eden arkadaşlar şarj olayı nasıl? Günlük mü şarj ediyorsunuz? Ne kadar gider ortalama kullanımda. 

Airtag silikon bileklik ile de mantıklı görünüyor. 

imza.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Saatin sorunları çekilmez. Yok su aldı, yok çocuk ekranını vurdu kırıldı, yok şarjı bitti cart curt. Airtag bu konuda en iyisi. Saat piliyle çalıştığından aylarca çalışıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek

Telefon ne marka kullanıyorsun hocam ona göre tavsiye vereyim çok sattım

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

7 Yaşında bir erkek çocuğu olan bir baba olarak seni ve kaygılarını çok iyi anlıyorum. :) Ben neler yaptım, yapıyorum.

Öncelikle Android (Mi 14T Pro) ekosistemini kullandığım için tavsiye edeceğim ürünler de bu sisteme göre olacak.

29.09.25' den bu yana Slazenger 4G Tıger Kıds Prime saatini aktif olarak kullanıyoruz ve çok memnunum. Gün boyu kolundan çıkarmaz. Su, toz, darbe vurdu kırdı bir halt olmadı saate. Şarjı max 2 gün gidiyor. Ben her akşam şarja takıyorum o ayrı. Yanında da Turkcell' in akıllı saatler için olan hattını kullanıyorum ve çok memnunum. Konum takibi için de Xiaomi Tag kullanıyorum ve bundanda memnunum.

https://www.amazon.com.tr/dp/B07TFFWB5C?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1

https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-tag/

Okula başlamadan önce ve saat kullanmadan önce hem oyun olsun hem telsiz mantığını aşılamak amacıyla 3 adet telsiz almıştım. Sitede her dışarı çıktığında telsizin birisini ona birisini kendime birisini annesine veriyordum. Anne baba evde çocuk dışarda. Anlık olarak telsiz üstünden iletişim kuruyorduk. Hem özgür hem özgüvenli hem takipli hem de oyun oluyordu. Hala kullanırız bir yerlere giderken doğa yürüyüşü olsun, avm olsun v.s. Sitenin dışındaki ilk halk ekmek büfesine tek başına bu telsizle gitti. :) İlk özgüven patlamasını bu esnada kazandı. Tabi baba tedbiri elden bırakır mı? görünmeden gizli gizli takip ettim uzak mesafeden. :)

https://www.amazon.com.tr/dp/B07TFFWB5C?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1

Akıllı saat okulda yasaklandığı için saati okulda kullanamıyoruz. Ben de çantasına Tag takarak aksi durumlarda Tag üstünden konum takibi yapıyorum.
    Sitede oturuyoruz ve bu sebeple akşama doğru dışarı bir çıkıyor gece eve giriyor. Artık nadir yaşanan çocukluk anlarını doya doya yaşıyor. Saati de bu esnada aktif olarak kullanıyoruz.
    Yazılımı gayet stabil ve olması gerektiği gibi çalışıyor. Kapsamlı bir yazılımı ve olması gereken yapılandırmalar mevcut.

Hediye geldiği için tablet olarak Samsung S6 Lite kullanıyorum. Tableti de öneririm ama para verecek olsam daha iyisini alırdım. Şuan için yeterli. Çok şükür Tablet, TV, telefon bağımlılığı yok. Öyle yetiştirmedik. Eğitim amaçlı kullanıyoruz tableti. Tablette de Google Family Link kullanıyorum. Çocuk adına gmail hesabı açtım. Tüm bilgileri doğru girerek çocuk hesabı açtım. Familiy Link uygulaması üstünden olması gereken tüm sınırlamaları yapabiliyorsun. Ama yine de YouTube Kids uygulamasını ara ara kontrol et arada saçmalıyor algoritması. Aynı zamanda BlockAds uygulaması ile tablette olabilecek tüm reklamları engelliyorum.

Evde de Deco BE65 (3' lü) kullanıyorum. Evdeki dijital cihazlarda hiçbir şekilde reklam çıkmıyor ayarlarım sonrası. 

Tag' ı çantasına takmak için de şunu aldım gayet kaliteli. https://www.trendyol.com/mmp-shop/xiaomi-tag-uyumlu-silikon-koruyucu-kilif-anahtarlik-kedi-kopek-yaka-p-1133684149
    İlla ki farklı modeller vardır.

Bunların haricinde sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplamaya çalışırım.

Dilerim bu tür cihazları sadece keyif alarak/hobi niyetine kullanırsın. Yani umarım çocuğun ile ilgili aksi bir durum yaşamazsın. Kız çocuğu büyütmedim ama cidden erkek çocuğu evde beslenecek gibi değil ya :) Şakası bir yana rabbim acılarını yaşatmasın kimseye.

BaD_BoYs tarafından 06/Ağu/26 00:29 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://www.hepsiburada.com/kilifist-apple-airtag-silikon-kordon-bileklik-gold-pm-HBC00000DMGOT?

Bu ve AirTag işini görür. Yeni model iPhone'larda sağda, solda vs diye yönlendirmede var. 

Bu iyiymiş 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yetkili Mod rica etsem, diğer yorumları silebilir mi 

C-force tarafından 06/Ağu/26 00:20 tarihinde düzenlenmiştir

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
Toplam Hit: 307 Toplam Mesaj: 15
çocuk takip öneri