Çocuk Takip İçin Öneriler
-
akilli kol saati tavsiyeleri bence daha iyi.
kizlarim site icinde bir yerlere giderken ya da gelirken arayip konusarak gidip geliyorlardi, kendilerini guvende hissediyorlar. hem de ozguvenleri oturuyor.
telefon numarami ise ne olur ne olmaz diyerek daha 3-4 yaslarinda iken sarki yapip ezberlettim. hala sorunca sarki olarak melodili soyluyorlar :)
ekstra tedbirliyim fazla koruyucuyum diyorsaniz, gorunmeyen bir yere airtag de saklayabilirsiniz,
ama kol saati varken biz hic gerek duymadik.
zaten bence airtag'in olayi kucuk ve gizlenebilir olmasi, kolumda ampul gibi gorunecekse, takip ozelligi ile birlikte konusma ozelligi de sunan kaliteli bir saati tercih ederim.
muaythaist tarafından 07/Ağu/26 09:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler bana samsung için önerilerde bulunur musunuz?
Kız büyüdü sıra oğlanda bu sene ilkokula başlayacak, böyle bir konu bana da lazımdı burası iyi denk geldi.
Samsung için öneriler lütfen
-
Airtag ların en küçüğü (50 Krş ve küçük boyutlu olan ) ve en doğru konumu veren hangisi ?
-
Benim aklıma çocuğun kullandığı tüm ayakkabılara özel bir yuva yaptırmak geliyor.
Kaçtane ayakkabısı varsa hepsinin altına gizli bir bölme oyacaksın çocuğu rahatsız etmeyece şekilde, koyacaksın airtag'leri çocuk hiç bilmeyecek bile.
Ya da kıyafetlerine özel cepli düğmeli (içeride bel kısmına denk gelen yerlere mesela) bir göz diktireceksin, hangi kıyafeti giyiyorsa koyacaksın oraya. -
tcl 40x
başka marka alma hasta eder adamı
airtagler güvenli değil anlık veri alamazsın
-
Bu kol saatleri ortalama olarak ne kadar süre dayanıyor şarjı ? Hergün şarj mı etmek lazım ?
-
Allah esirgesin anlık çocukların kayıp olması, bundan bi 10 sene öncesi eminönindeyiz balık ekmek yiyelim dedik annem hanım iki çocuk yanımda birisi bebek arabasında büyük kızda 3 yaşında filan bizimkiler yer ararken bende balık ekmek almaya gidim dedim bunlar tamam dedi o sırada yer bulmaya çalışıylar bizim küçük kızda peşime takıldı geldi 10 dk sürmedi gelmem geldimki bizim küçük bebek arabası duruydu içinde çocuk bunlar meydan da yok nasıl kafaları gitmişki küçük çocuğu bırakıp büyük kızı aramaya gitmişler neyse sonrasında beni gördüler ama bunların rengi benzi atmış akılları gitmişdi,
Bence senin için en iyi seçenek saat hacim ek olarakda air tag al elbisine filan takarsın,
-
DJ_Alper bunu yazdı
tcl 40x
başka marka alma hasta eder adamı
airtagler güvenli değil anlık veri alamazsın
+1
wikky de alabilirsin, bizde hem tcl hem wikky var, ikisinden de memnunuz.
zamaninda ne idugu belirsiz Çin markalari da denedik, siz siz olun, macera aramayin, denemeyin (:
-
Airtag iyi hoş da, saate göre de geç fark edilir ama o da bir telefonun yakınında uzun süre durunca o telefon takip uyarısı vermeyecek mi? Bu durumda çocuk üzerinde bir airtag olduğu anlaşılabilir. Buna bir çözüm var mı?