folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çocukken Hayvanlara Yapılan İşkenceler



Çocukken Hayvanlara Yapılan İşkenceler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Ağustos/2005
    Erkek

    Çocuk olmanın en iyi yanı aptal olma hakkına sahip olmanızdır. misal ben diş macununun tadını sevmediğim için yıllarca tüp çukulatayla dişimi fırçaladım. Ekmeğe diş macunu sürüp yiyen bir çocukla dialektik gereği iyi arkadaş olduk. Aptallık konusunda sınır tanımıyorduk. çarşaftan kedi paraşütü icad ettiğimizi, kedileri bu paraşüte bağlayıp balkondan attığımızı hatırlıyorum. kediler sertçe yere iniyorlar ve üstlerine kapanan çarşafla birlikte koşturmaya başlıyorlardı. Kedileri bir daha görmedik. Bilim şehidi olmuştu.Uzaya kedi gönderen ilk türkler olmamıza rağmen elimizden bir tutan çıkmadı.

    Balkodan düsen karincalarin ölüp ölmedigi merak edilerek yakalanan karinca balkondan asagi atilir ve sonra paldir küldür merdivenlerden inilip yerde karinca aranir. ancak bir türlü emin olunamadagi için islem defalarca tekrarlanir. sonuc: sapsallasan karincalar ve nefes nefese kalan cocuk.

    Ates cemberinde kalan akrebin kendini sokup sokmadigina emin olmak için yakalanan akrep etrafina kolonya dökmek suretiyle ates cemberi olusturulur. akrebin israrla kendini sokmamasi üzerine ates cemberinin fazla genis oldugu düsünelerek cember daraltirilir. sonuç: yanarak ölen akrep.

    Karıncalar üşür mü diye merak edersiniz. derme çatma bilgileriniz sizi bir karınca yuvasına götürür. hayvancıkların evini bir türlü göremezsiniz. çomak sokar, kazarsınız yuvayı. detaylara hakim olmak önemlidir. yaşam koşullarını çok acınası bulursunuz bu çalışkan yaratıkların ve onlara kendi mimari bilginiz ve teknolojik yetkinliğinizle bir yuva yaparsınız.Karıncalar yesyeni yuvalarına bir türlü girmez! salak canım bunlar… allah babanın onlar için yapmadığını yaptık, yine yaranamadık… şunu da kıçından ittireyim bakayım yeni yuvasına…

    Önce çiçek üzerinde bal toplamak için çaba sarfeden ve sizin canice emellerinizden habersiz vızıldayan bir arı tekme ile sersemletilir ve seri bir şekilde daha önceden hazırlanmış olan kağıt ve kibritten oluşan işkence aletinizin ortasına konur. daha sonra yanan kibritlerin ve kağıdın ortasında kıvranan arının vızıltıları arasında sevinç nidaları atılır. (durup dururken bir arı tarafından sokulmak gibi bir yan etkisi olabili, uzmanlara danışınız.)

    Sümüklü böceğin grip olduğuna inanılarak kabuğu taş vasıtasıyla parçalara ayrılır. hayvan perperişan parça pinçik yerde yatar. gribin kaynağına ulaşamayan hayal kırıklığı içerisindeki çocuk parçaları üfleyerek oraya buraya saçar, sorundan kurtulur. sümüklüböcekten eser kalmaz.

    Sümüklü böceklerin üstüne tuz döküldüğünde köpürdüklerini keşfeden bir velet olarak şahsen fırsat buldukça köpürtürdüm bu yaratıkları.
    ha, köpürerek ölmelerini bir köşede izlerken bir yandan da kötü adam kahkahaları atar mıydım, atmazdım. o derece cani olamamışım daha o yaşta. köpürmeye başladıktan itibaren 10′a kadar sayıp su dökerdim üstlerine, yatışırlardı, bir süre sonra da kaldıkları yerden devam ederlerdi sürünmeye..
    benim de kendime göre taktiklerim var, evet.

    Hamile olan balığı sezaryen yapacam edasyla akvaryumdan cıkarıp;mutfaktan alınan bir bıcakla karnını yarmak..ve utanmadan balığın ölmesine ağlamak(evet ben)

    Karinca yuvasina kaynar su dokmek, iki kocakafali karincayi kafa kafaya tokusturup kapistirmak (bir taraf kafayi kaybedene kadar dovusuyorlar), bir pet sisenin icine bir solucan, 15-20 tane de farkli yuvalardan (kirmizi falan) karinca koyup kapagini kapatmak (ufak delik acmak lazim, olmesinler diye ha ha ha ha). Şise ertesi gun tekrar gozlemlendiginde koca sisede sadece 1 karincanin sag kaldigi, etrafta sadece kafalar, vücutlar ve bacaklar oldugu gorulecektir. (bir ara hepsinin toplanip benden intikam alacagini sanirdim)

     

    http://www.gencsamsun.com/blog/?p=24 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2006
    Erkek
    ben küçükken kedilere taş atan çocukların kafasına taş atardım...kedilerin kahramanı ben :D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek

    küçükken ama çok küçük :D bizim burda bi kedi vardı elimizde büyümüşdü kerata :D bizde küçügüz ya a.q :D fırlamalık yapmak istemiştik :D kedinin göt deliğine bali sürmüştük :D sora kediye sürekli süt falan verdik :d kedi 1 hafta sora balon gibi oldu sora öldü gitti :D

    küçükken hayvanlara yaptıgım eziyetler saymakla bitmez ama 1 tanesi yeter sanırım :D 

     

    not: lütfen kedinize denemeyin :D

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek

    süper ya (:

    bende küçükken karıncalarla cok uğraşırdım . saatlerımı bi karınca yuvası başında gecrdıgımı cok bilirim.

    Hep yuvalarını deler buyuk olan 'anne karınca'yı  bulmaya calısırdım da bi türlü bulamazdım hep yavruların oldgu yere kadar kazabılrdım bulamıodum anneyi bi türlü:D

    Sonra buyuk olan karıncalrı frkettım bi gün :D onların beş tanesi 25 30 tane karıncyla rahat başa cıkabılıodu . bu buyukler hızlı olanlar deıl ama :D sıyah falan...

    ne dıorum ben ya :D :D 


    http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Eylül/2005
    Erkek

      karıncaları ufak bir şişeye koyup arasına arı, sinek vb. ne bulunursa atmak ve kavgalarını izlemek...

      tüf tüf denilen elektrik hortumu ile yapılan çocukluğumun mükemmel silahındaki oklara, iğne yerine basit inşaat çivileri koyup kedilere, kuşlara saplamak... 


    gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo
    koptum hocamsüpersin

    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2006
    Erkek

    ben küükken mahallede bi kedi vardı onun kıçına çomak sokardık aq pişmanım :(

    şimdi öyle bişi yapan görsem öldürürüm... hay aq


    Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2006
    Erkek
    ulan çocukken herkez manyaqmıymış :D hay aq
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mayıs/2007
    Erkek
    abi tipik işte boncuklu tabancayla hayvanlar alemine ateş ederdim .d bi kere bi yerde görmüştüm daa ilkoklu 5 ta filandım  bi çocuk iki kediyi tutmuştu kuyruğundan oynuodu amk kedilerle sonra kedileri birbirine bi kodu amk :S sonra bıraqtı kedileri ama hayvanlar kaçamıo tabi mak .d o kafayla sonra toparladılar s*ktir olup gittiler .d

    DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    kedileri tutup havaya fırlatıoduk :D

    tekme fln atıoduk.

    kusları kedileri fln vuruom simdi de havalı tüfekle.

    kediler cok pis kosuyo ama mermi yiyince.

    ama tavuqlara islemio mermi :S

    demir i delio tavuq tık demio :D


    Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2007
    Erkek

    Bi kaç ark. toplanıp karıncaları örümcek ağlarına atarak örümcekleri besliyoduk.. Bir gün bacağımdaki ısırığın bir örümceğe ait olduğunu öğrenince büyük bi ihanete uğradığımı düşünerek örümcekleri öldürmeye başlamıştım. Tabi küçükkene :)

    Bi keresinde de 20 den fazla sineği öldürerek mezarlık yapmıştım.. gömmeyi unuttuğumdan ertesi gün hepsinin cesedi kurumuştu üzülmüştüm :)

Toplam Hit: 4735 Toplam Mesaj: 24