Çocukken Hayvanlara Yapılan İşkenceler
-
ayrıca yazmayı unuttuğum daha güzel anılar da var;
çöp konteynerine giren kedinin üzerine konteynerin kapağı kapatılır ve içerisine elinizdeki paraya bağlı olarak alınmış miktarda torpil vb. atılır. 4-5 tane atınca zaten
kedi sarhoş olur. kapak açılır 8 çizerek giden kedi izlenir. ;)
bu salak kediler laser le oynamayı çok severler.sanki o kırmızı ışıkta onun en sevdiği yem var. neyse bu lazer in kırmızı ışığını takip edince bende onu sokağın
başından sonuna kadar koşturur hatta milletin üzerine çıkartır ve zemin kattaki evin kapısına tuttuğum lazerle evin kapısını kediye çaldırtırdım. kapıyı açtığında kapıda
sadece kedi gören komşu mal mal bakardı ;) nerden bilsin kapı çalınmadı aslında kedi kapıyı tırmaladı. bir de bu lazerle kediyi oynatırken lazeri ayakkabının üzerine
tutarsın kedi sadece lazer e odaklandığından ayakkabının üzerinde olduğunu bile hissetmez bu sebeple ufak bir darbeyle havada uçururdum kediyi ;)
hâlâ kedileri sevmiyorum kardeşim ama satanist falan olduğum zannedilmesin ;) köpek beslemeyi yeğlerim, ya da başka asil hayvan olsun da farketmez.
-
bende kedileri havaya atardım öle çok zevkli olurdu
bi gün atarkan bi adam kovaladı bizi kaçarken ayağımı taşa çarptım 3 dikiş attılar ondan beri hiç kedi uçurmadım
bide bi civcivi azından tutup ayırmıştım böle iç organlarına vs bakmak için
manyak oluyo bi kere yaptım ama deneyebilirsiniz :D:D:D
-
Nekadar Pysco Varsa Burda Aq:DD:D:
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
Nekadar Pysco Varsa Burda Aq:DD:D:
sen burayı düzgünlerin olduğu tiki dorumlardan zannettin galiba :D:D -
-küçüklügümden bu yana yazın 1ay falan tatile çıkamadan önce köye gideriz...köy böle işkenceler için müsaitdir :D
*köyde inek falan güdüyoduk...inekleri sabahdan akşama kadar idare ediyoduk falan nese bigün ben inegin şeyine* sopa solmustum kanamıstı :D
*bi keresinde de köydeki köpeğimiz evin önündeki çaydan su içerken kosup kosup kıçına tekme koymustum :D köpek dereye uçmuştu :D
*köyde samanlıkda fare yakalamıştım (bu arada söylim elimle fare bile tutarım tiksinmem :D ) nese fareleyi dedemin boş bira şişesinin içine koymustum iyice sıkışsın die'de kum falan döktüm sonra torpilleri şişeye koydum fitille uçlarını birleştirerek sonra ateşledim :D her yer cam kırıgı olmustu bide KAN :D cam kırıklarından biri gobeme geldi izi hala durur :D
vay be ne günlerdi :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------küçükken ama çok küçük :D bizim burda bi kedi vardı elimizde büyümüşdü kerata :D bizde küçügüz ya a.q :D fırlamalık yapmak istemiştik :D kedinin göt deliğine bali sürmüştük :D sora kediye sürekli süt falan verdik :d kedi 1 hafta sora balon gibi oldu sora öldü gitti :D
küçükken hayvanlara yaptıgım eziyetler saymakla bitmez ama 1 tanesi yeter sanırım :D
not: lütfen kedinize denemeyin :D
-----------------------------tamam abi olay kapanmıştır :D
-
hiyy igrençsiniz
Ben kediyi sampuanladim sevmedi nankör cirmaladi yaa :D
-
Benimkisi Size yalan gelebilir ama ben yinede anlatim :$ küçükken erol taşın filmlerini izlerdik , erol abi bi filminde kuzu çevirme yiyordu benimde canım çekmişti gidip amcamın tavuklarından birini çaldım tepeye götürdüm aldım elime bi çubuk sapladım tavuğun götüne :| çubuğu itekledim ağzından çıkardım sonra ateşin üstüne verdim çok kötü bi koku gelince uzaklaştım ordan :( ama o tavuğun son gıdaklaması beni mahfetti , ne mahsum duruyordu öyle ah çocukluğum ah :(
-
biz küçükken kurbağaların ağzına torpil koyar kedilerin kuyruğuna torpil bağlar patlatırdık:DD, bide köyde kurbağaları yakalar götlerine kamış sokarak şişirir sonrada göle atarak taşlardık hayvanlar hava dolu olduğundan dibe kaçamazlardı :DD
-
maqara bunu yazdı:
biz küçükken kurbağaların ağzına torpil koyar kedilerin kuyruğuna torpil bağlar patlatırdık:DD, bide köyde kurbağaları yakalar götlerine kamış sokarak şişirir sonrada göle atarak taşlardık hayvanlar hava dolu olduğundan dibe kaçamazlardı :DD
-----------------------------ahahahahahahahahaehuehe uuhauha hah uha uhuha uha nkuha asam möa koptum yaw aadmal mllma m m dm.çaö d:D:D.d.dD:D