folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çocuklar / Bilgisayar / Teknoloji

Çocuklar / Bilgisayar / Teknoloji

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    amele naısl yapcaz o işi :D Tahribat buluşmalarla sosyalleşme olayına giriyor ama şöyle mesela tahrbiat yokken varya sıkılıyoruz.Tahribat açıkken eğleniyoruz.Pazar günleri mi kapayacaklar napcaklar?NMasıl sosyalleşme olayına giricez ki
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ne biliim la ben onuda siz bulun :D

abicim tbt summitleri sayılmaz herkeşler sap :D olmas o ööle azcık karı kız içine karışmak lazım :D 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

benim öle bi sorunum yok :P makineli tüfek gibi saydırırım.

bi konuşmaya başlarsam zor susarım. asosyalliğim de yok :P

ama insanın kendi seçimi nerde nasıl ne gibi davrancağı.ister dışarı çıkar gider ister bilgisayar başına oturur.birazda kafa meselesi aslında , kafası ne isterse onu yapar

asosyalliği seviyosa asosyal olur.ama istemiyosa sosyal olur. karı kız güneş yaz :P bunların tadını çıkarır 

punto cero
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    aslında tahrıbat da sanal ama gayet sosyaliz yanı ((:

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sosyallik kari kiz pesinde kosmak midir ?
    Sosyallik bir cafede oturup icip-sicmak midir ?
    Sosyallik nefesi bes para etmez sozde arkadaslarinla tum gununu mahvetmek midir?
    Sosyallik nedir ?

Bilgisayar basinda tahribat araciligiyla Turkiye'nin hatta dunyanin her kosesinde arkadaslarimiz var,24saat disarda gercek hayatta olsaniz bu kadar insan taniyabilirmiydiniz...Ayrica caddede yururken farkli oldugunuzu hissediyormusunuz...cevrenizdeki bir cok kisiden farkli oldugunuzu gorebiliyormusunuz ? Evet biz farkliyiz ,ciddi anlamda cogu kisiden farkliyiz...en onemli noktada bu ,hepimiz ayni fabrikadan uretilmis insan modelinin disindayiz...gercekten farkliyiz...internet dunyasinin en sosyal canlilariyiz....asosyaliz diye uzulmeyin...dogru yoldayiz ...Yalniz babasinin parasi olanlar ve bilgisayar disinda bir meslegi olanlar disindaki arkadaslar bilgisayar basindaki vakitlerini daha faydali gecirirlerse gelecege yatirim olur...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

compucuğum sevgili abicim tahribatta kaç bin adam tanırsın en fazla yakından ülke çapında işini götürebilecek?Seninle tanışıyoruz deca antikky şu bu bit on adam ek olarka tanıyorum.Fakat sürekli dayımı örnek veriyorum ama dayımın kadar sayısal çevren internette olsada normal hayatta ki gibi jandarmadan, emniyetten, mafyada, gece klubu patronlarından tut bir ton adama kadar binlerce kişiyi tanısan hangi birine reeldeki gibi dostluk kurarsın muhabbet kurarsın.

Biz senle aramız iyidi, decayla iyi antikky ile iyi hangi birinle öküz gibi derin mevzulara girip manyak bir biçimde 3-5 saat konuştuk?Msnde reelden tanıdıklarımla bu mümkün normal hayatta mümkün.Diyeceksin ki o senin için öyle.İşte olay o değil.Ya ne diyim birazcık normal hayatta gerçek anlamda taşaklı adam tanıman lazım.

Şu var ki yakındığım konu sosyallik, asosyallik meselesi değil 10 yaşında gencecik çocukların enerjilerini atamaması, senin bneim gibi nromal çocukluk yaşayamaması gerçekten acıyorum yazık çocuklara.

edit: Çocukların vucudu kolayla dolması yapay şekerli asitli yiyeceklerle beslenmesi yetmiyor gibi birde spor yok.Sporu geçtim hareket yok.Top oynama, bisiklet binmek şu bu şehrin göbeğinde oturanlar için piknikten pikniğe olabiliyor.Sorun bilgisayar oynamaları dğeil.Bilgisayar devi billy gates bile günde 30 dk ka veriyorsa 13 yaşındaki kızına biz neden ufacık bedenlerin gözleirni yorup ynalış oturma pozisyonunda vucut yapısını bozuyoruz.

Bu mu geleceğe yatırım?Vucudu bozmak mı yoksa gözleri bozmak mı?Yada hareket olmadığı için uyşuk bırakmak mı?Yoksa milletle konuşma yeteneğini elinden alıp onlarca cocukla muhabbet kurup oynamak verken konuşmayan beyinde düşünme olayını tamamen değiştiren bir yola sürüklemek mi?

Kitap yok, gazete yok, bilgisayarda sırf oyun gelecek için değildir 10 yaşındaki çocukta programlama ile uğraşmaz sıkılır.O dönemdeki çocuk hareket ister.Oturup gazete okutmak varken neden bilgisayarda 5 saat.Benim çocuğuma günde 2 saat yasak koyucam.Bilgsisayar resmen hayatımın içine etti.

İki tür insna vardır bilgisayarda aşırı vakit geçiren birincisi bilgisayarın hayatnı bitirdiğini henüz anlamamış ikincisi anlamış.

Sen mutlu olabilirsin başkası mutlu olabilir oda içinde bulunduğunuz durumdur.Ayda bilgisayar yüzünden 5 milyar alan biri olsam bende mutlu olurum (sen ayda bşakası 5 milyar alıyor demiyorum örnek).Fakat sğalığımız?3 karış öteden ekrana bakıyoruz vucut berbat kola,sigara.Hareket yok spor yok.Yaşlandığımızda merdiven çıkarken işimiz bitecek.Kireçlenme şu bu olacak.

O zaman neyle tatmin edicez bravvo bize 5 milyar aldık diye mi ?Unutma hocam ihtiyaç duyulmayan organlar körelir.Bütün gün oturursak kireçlenmede olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

çok iyi demişsin zumzuk ağabey.

pc ve internete abone olanın aq :D ben bir aralar çok fena kaptırmıştım kendimi. sonra anladımki eski günlerime dönmem lazım, eskisi gibi aktif olmam lazım, kalabalık içinde herzaman ve her yerde piçliğe hazır olmam lazım, coşku vermem lazım. ve belkide en önemlisi : arkadaşlarımın ve ark. ortamlarının bana ihtiyacı olması. gerçekten ihtiyaç duyuluyo bana. bazen telefonum çalıyo, arkdaşlar diyoki biz burdayız, gelsene. sarmıyo burası filan falan. bu aralar şükürler olsun ki yine eski günlerim gibi olmasa da hızlan eskiye dönüyorum. sadece akşamları pc başında oluyom.

siz siz olun arkadaşlarınızın, ilişkilerinizin,  yaşadığınız anın değerini bilin. arkadaşlığa ve dostluğa, iyiliğe-güzelliğe önem verin.
                                                                                                                        Aytekin Alpaslan 8 Mayıs 2007 Salı :D

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 2518 Toplam Mesaj: 18