folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çocuklar Arasındaki Farklar

Çocuklar Arasındaki Farklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Osmanlının torunları, Cumhuriyetin çocuklarıyız... Cumhuriyetin çocukları kendi çocuklarını fikri benliğine göre ayrıştırarak bu tip gereksiz bir sınıflandırmaya dahil etmez, kendi içinde çelişen bir toplum milli birlik ve beraberliğini sağlayamaz, fikirler ne olursa olsun, bu gibi gereksiz yaklaşımlar insanları bölünmeye ve kaosa iter.. Fikri ayrışımlar, aynı topraklar üzerinde yaşayan bireyleri farklı kategorize etmemize neden olmamalı. Biz kendi içimizde buna izin verirsek, çıkar peşindeki dış güçlerin arasındaki o.ç larını kim gözetecek?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------
    Osmanlının torunları, Cumhuriyetin çocuklarıyız... Cumhuriyetin çocukları kendi çocuklarını fikri benliğine göre ayrıştırarak bu tip gereksiz bir sınıflandırmaya dahil etmez, kendi içinde çelişen bir toplum milli birlik ve beraberliğini sağlayamaz, fikirler ne olursa olsun, bu gibi gereksiz yaklaşımlar insanları bölünmeye ve kaosa iter.. Fikri ayrışımlar, aynı topraklar üzerinde yaşayan bireyleri farklı kategorize etmemize neden olmamalı. Biz kendi içimizde buna izin verirsek, çıkar peşindeki dış güçlerin arasındaki o.ç larını kim gözetecek?

Ayyynenn katılıyorum eksiksiz.Cumhuriyetçi olup torunu olduğum Osmanlıyı inkar edecek değilim.

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

dinazor bunu yazdı:

crafty yazmis cizmis ugrasmis ufak tefek teknik hatalar yapmis (mesela fetullahcilar tarikatci degildir, 2.cumhuriyetciler laikligi tamda menseyine uygun olarak inanirlar turkiyedeki laiklik biraz farkli tabi yada kemalin cocuklari turbana breysel ozgurluk mozgurluk die bakmaz vs..vs..) o hatalar ayri ayri konularda ben biraz daha baska noktaya tasiyayim bu konuyu mesela TEROR UZERINDEN KONUSALIM kime gore kim terorist??? boyle bir soru sorma ihtiyaci hissettim zira bu 3 katagori yeterli degil ulkenin kadim sahiplerinin de bir katagorisi var mesela Ftipi orgutlenme ETO(kemalin cocuklari) ve AByavsaklari nin ortak olarak gordugu teror orgutu hangisi??? PKK degil zira ETO ile PKK zaman zaman sevistiklerini herkes biliyor e FTO de ab yavsaklariyla sevisiyor bunuda herkes biliyor AB yavsaklariyla PKK ayni s.ki tutuyor demokrasi s.kini tutuyor... demekki bunlarin hepsi ayni kapiya cikiyor bunlar ne yapiyor biliyormusunuz MUM SONDU OYNUYORLAR!!! peki ortak dusmanlari kim??? hedef galiba beni gosteriyor... ya hepsini komple alasagi edecez ki o zaman anadolu halki kurtulur yada bu sacma sapan karmasa devam edecek... onlarmi?? onlarin hic birisi bizi tanmiyor bile osmanli tokadinin nereden geldigini bile anlayamazlar.

ne diyon bilader sen ? laf edecektin de yemedi galba 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3694 Toplam Mesaj: 24