Çocuklarınızı Analarına Emanet Etmeyin...
-
hacı allah gecinden versin kaybettiğinde kendini kime emanet edersin bilmem ..
-
başlık ofsayt hacı
-
Aquila bunu yazdı:
-----------------------------
it doesn't matter for us, for me. big games easy than the other games, unfortunately.everytime is we have the control the games, under the control the games, during the games,we have the some possibility, some big chances, some big okazyon, something like that but, whatss can i do, sometimes. it is the football, that is the football.something happened everything is something happened. but anyway, now is in the tabele, we have to see the situation, now is second position, and, one point more,i don't want to see the back, i want to see the front and i hope so tomorrow my team's ..
-----------------------------what's your goal?
-
spermen08 bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
spermen08 bunu yazdı:
başlıkta yaptıgın genelleme saçma
-----------------------------hiçte bile hocam aynen bu gerçek bişey
-----------------------------gerçek bişey derken? çocugu doğurup büyüten anneye mi emanet etmicen neyi doğru bunun sen bunu savunuyosan ben senle tartışmam bile ..
-----------------------------ben hepsine demiyorum zaten ama çoğunluk böyle gözlemlerime dayanıyorum zaten atmıyorum,bu arada tbtde artık hep t$$$k full t$$$k moda geçti yemin ediyorum konu açmaya korkuyorum herkes bişey arama derdinde eskiden adam bişeyi yanlış yazardı düzelttin diye dürterleri topluca şimdi herkes yanlış yazanı dürtüyo ne iş anlamadım herkeste ne uçkur var arkadaş :)
-
Arkadaşlar bu başlık saçma sapan gelişen olay(lardan) çıkan bir sonuç... Kendi başına bir şey değil yani... Saçmalık çocuğu yoldan tarafta tutma, elini bırakma vb şeyler..
Bir de espri anlayışı vardır...
-
içerikte anlattıklarına başlık sebebiyle önyargıyla bakılabilitesi yüksek ama bence herkes kendini önce tanrıya sonra kendine emanet etmeli
-
Edit: Hadi neyse.
-
biraz düşünseniz aslında başlığın ne kadar yerinde olduğunu anlayacaksınız .
-
hocam seni annenden ayırsalar ne dusunurdun ? veya sana deseler annen sana dikkat etmez gel benle gidermisn ?
-
Evet, ne yazık ki yurdumuzda böyle beyinsiz bir kadın profili var. Çocuk yapacak kadını dikkatli seçmek gerekiyor.