folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çocuklarınızı Analarına Emanet Etmeyin...

Çocuklarınızı Analarına Emanet Etmeyin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    "Yazı"da yani bir şeyi anlatmak ya da bir şeye dikkat çekmek için anlatılan yazılarda konunun önemine göre bazı yöntemler kullanılır. Edebiyat derslerinde "sanat" olarak analtılır... işte ne bileyim benzetme sanatı, kişileştirme sanatı vs.vs. konun önemine biçimine göre bazen abartma sanatı da yapılır...

Tabi ki insanlar çocuklarını en yakınlarına emanet edeceklerdir..

Tamam kabul de annelerine teslim ettik ama bu çok güvendiğimiz anneler böyle gerzeklikler yapıyor yani canını bir an bile düşünmeden çocuğu için verebilecek bir anne sokakta ve malesef benim yüzlerce kez tanık olduğum bedeli çok ağır olabilecek aptalca şeyler yapabiliyorlar... Bakın görün...

Amacım bir olguya dikkat çekmek .. bu sözlerden "seni annenden ayırsalar..." gibi çocukça çıkarımlar yapmaya gerek yok...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

çocuğunu elinden tutup yol kenarından yürüten analara/babalara camı açıp çok kere bre zındık bre salak bre mal karı / adam diye haykırmışlığım vardır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

100 kadından 3 tanesi anca dedigini yapar bütün kadınları suçlayamazsın dostum.

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

erzurumdan öndüşte hocam arkamda otobüsde bi kadın var bebeği kotuğa koydu gitti otobüs kalktı gelmedi son anda koştura koştura yetişti bebek azdaha kendi başıan yolculuk yapacaktı

zınguldaktada devlet hast de bir kadın vardı yeni tanıştığı kadına bebeğini verip wc ye gitmesi beni çok şaşırttı :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

erzurumdan öndüşte hocam arkamda otobüsde bi kadın var bebeği kotuğa koydu gitti otobüs kalktı gelmedi son anda koştura koştura yetişti bebek azdaha kendi başıan yolculuk yapacaktı

zınguldaktada devlet hast de bir kadın vardı yeni tanıştığı kadına bebeğini verip wc ye gitmesi beni çok şaşırttı :D

ne%20demek%20istedin%20sen%20şimdi%20ha%20ne%20demek%20istedin

Zorla eğitime tabi tutmak lazım, kendi kendilerini eğitince böyle numunedeki gibi problemli oluyorlar :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

şimdi bir kaç cümle kurucam kimse kızmasın!!

ltcelik Hajım güzel birşey yapmışsın ama böyle çoluk çocuğun ortasında dikkatli cümleler kur. 15 yaşındaki çocuk nerden bilsin edebiyatı nerden bilsin sanatı:)

Heh bak bende aynı şeyi yaptım şimdi sana yazdım ama anlaması gereken başkaları:)

Gerekli açıklamayı yapmışsın fakat bende söylemeden edemeyeceğim; Beyler ne kadar meraklısınız poolemiğe girmeye yahu. adama nerden laf soksak diye bakıyorsunuz.. Adam o anki kızgınlığını "Çocuklarınızı Analarına Emanet Etmeyin" başlığıyla ifade etmek istemiş ne var bunda?

Anneler olmasın, toplanın örgütlenin annelere karşı mı diyor..

Neyse..

Hajım çok büyük geçmiş olmuş o ufaklığa...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bu başlığa ben hak veriyorum. dedikleri doğrudur.

kadınlarda dikkat ve hemen güvenme gibi bir sorunları vardır. hele birde sarışınsa :) 

7 yaşındaki kız çocuğunu evden 300 metre uzaktaki bakkala gönderenleri bilirim.

okula giderken gelirken servis arabasına biniyormu binmiyormu diye bakmayanları bilirim.

evden çıkıp arkadaşlarına giden ve evde yine 5 yaşındaki çocuğunu bırakanları bilirim.

elinde kalemle orayı burayı dürten çocuğun prize sokmasını düşünemeyenleride ,

çocuk pc oynarken klavyenin üzerine oynamasın diye süt bardağını bırakanları,

yaş ilerledikçe görsel olaylar artıyorda :)

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

şimdi bir kaç cümle kurucam kimse kızmasın!!

ltcelik Hajım güzel birşey yapmışsın ama böyle çoluk çocuğun ortasında dikkatli cümleler kur. 15 yaşındaki çocuk nerden bilsin edebiyatı nerden bilsin sanatı:)

Heh bak bende aynı şeyi yaptım şimdi sana yazdım ama anlaması gereken başkaları:)

Gerekli açıklamayı yapmışsın fakat bende söylemeden edemeyeceğim; Beyler ne kadar meraklısınız poolemiğe girmeye yahu. adama nerden laf soksak diye bakıyorsunuz.. Adam o anki kızgınlığını "Çocuklarınızı Analarına Emanet Etmeyin" başlığıyla ifade etmek istemiş ne var bunda?

Anneler olmasın, toplanın örgütlenin annelere karşı mı diyor..

Neyse..

Hajım çok büyük geçmiş olmuş o ufaklığa...

Sana katilmak la beraber  birkac  cumlede ben yazayim..

Ayni olaya benzer bir olay benim de basimdan  gecti ve bu olaydan sonra gozlemledimki  cogu yurdum bayani boyle  hatalara  dusebiliyor hadi buna dalginlik diyelim.Ama Alperin dedigi gibi cocugunu tanimadigi kisilere emanet eden ,alisveriste vitrin derdine dusup cocugu kaybeden,evde cocugu yalniz birakim komsu komsu gezen mallara ne demeli...Sonrada cocuga birsey olunca  feryat  figan...

Bence basiliktada  bir sorun yok internet  gazetelerini takip  ederseniz  basliklarda nekadar abartma kullanildigini  gorursunuz.Adamda vurgu yapmis..

Bu arada anlamadim  nedir  bu milletin acigini arayip tsk gecme,yuzune vurma sevdasini..Buda yeni moda heralde.Dikkat ediyorum biri farkli bir yorum veya yalnis yapmasin hemen dalga,alay bazende asagilamaya kadar gidiyor..Nerde kaldi herkesin toz kondurmadigi tahribat hosgoru,sevgi,saygi ve kardeslik ortami...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

mclaren Hajım sen merak etme o hosgoru,sevgi,saygi ve kardeslik ortami biz burada olduğumuz sürece kaybolmayacak..;)

Yeni arkadaşlarda bu yazılanları okuyarak TBT ruhunu daha iyi idrak edecekler.. Edemeyenler çok geldi ve gitti.. Bize düşen bu tarz durumlarda duyarsız kalmadan konuşmak tartışmak eleştirmek..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

kardeşimin başına gelen bir olay.

kardeşim akşam üstü iş çıkışı eve gelirken bir kadında yeni okula başlayan çocuğu ile kaldırımda yürüyorlarmış. tabi çocuk kaldırım kenarında, ve kaldırım kenarındaki taşlara basarak yürüyor. o arada dengesini kaybedip yola doğru düşüyor ve üstündende koca bir kamyon geçiyor.

2 gün kendine gelememişti kardeşim.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 5019 Toplam Mesaj: 34