folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Coda.İo Not Alma Uygulaması (Tavsiye)

Coda.İo Not Alma Uygulaması (Tavsiye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    wert bunu yazdı
    Cayan bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

İo lar ne ayak ne Aman adı sanı duyulmamış ama kaliteli bir web program görsem io cikiyor

Hocam sadece bir algıdan ibaret oldu bugüne kadar bir kaç başarılı yazılım projesi .io'dan çıktı diye britanya hint okyanusu uzantısı olan io "internet organization" anlamına evrildi gibi. Ayrıca kısa akılda kalıcı pek çok jenerik, marka adı sayılabilecek alan adı da boşta. e algı da var teknoloji yazılım ile ilişkilendirilmiş tertemiz işte.

io uzantısını input/output için diye biliyordum ve bilgi teknolojiri için kullanıldığını düşünüyordum 

aydınlandım :D

seni alıntıladım, ama sorum genele de;

bu  .io örneğinde olduğu gibi,  .org vb. uzantıların amaçları dışında kullanıldığı siteler de oluyor mu?

kurala aykırı kullanım olmuyor mu?

bu arada Tşk'ler @cayan.

bu konuyla ilgili bir denetleme yok. zaten öyle bir şeye gerek de yok. tabii ki amaç dışı kullanım serbest istediğin alan adıyla istediğini yapabilirsin. en basit örneği tahribatın bir commercial alan adlarından birine sahip olması. 

sadece resmi ya da ciddi bir iş yapacaksanız bu konuya dikkat etmeniz gerekir örneğin wikipedia bir organizasyondur o yüzden .com da kendilerinde olmasına rağmen .org kullanır.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Cayan bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    wert bunu yazdı
    Cayan bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

....

bu  .io örneğinde olduğu gibi,  .org vb. uzantıların amaçları dışında kullanıldığı siteler de oluyor mu?

kurala aykırı kullanım olmuyor mu?

bu arada Tşk'ler @cayan.

bu konuyla ilgili bir denetleme yok. zaten öyle bir şeye gerek de yok. tabii ki amaç dışı kullanım Serbest, istediğin alan adı'yla istediğini yapabilirsin. en basit örneği, tahribat'ın bir commercial alan ad'larından birine sahip olması. 

sadece Resmi ya da Ciddi bir iş yapacaksanız bu konuya dikkat etmeniz gerekir, örneğin wikipedia bir organizasyondur o yüzden .com da kendilerinde olmasına rağmen .org kullanır.

şimdi konuyu tam hatırlamıyorum, bir'şeyi merâk etmiştim, karşıma .org uzantılı bir site çıkmıştı. Baktım site'de birşeyler satılıyor, garip gelmişti.

demek, çok bağlayıcı bir durum yok.

uzantıl'arın Amaç dışı kullanımının Serbest olması sıkıntılı yâ. 

bu konuda google,yandex,Bing, vs. arama motor'larında site adına özel bireysel olarak antiSEO uygulayamaz mıyız? aklıma takıldı. 

her arama motoru için kendi sayfalarına bakmak lâzım, politika da bu isim içine girer sanırım. 

merâk ettiğim bir şey var, acıyorum, bakıyorum siteye, ilgisiz alakasız şeyler var. başkasının da vaktini almasın diye birşeyler yapamaz mıyız?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

çok güzel yapmışlar, fikir de güzel, çalışması da güzel, özellikleri de güzel

ama bana sanki medium'da bir yazı okuyorum hissi veriyor.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Evet yazı fontu biraz büyük olabilir hocam. Ancak baya bir özelleştirme yapabiliyorsunuz. Sayfaların genişliğini vs ayarlayabiliyorsunuz.

lrny.app
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

inceleyememiştim şimdi baktım, ben sevdim çok iyimiş ekiple bi test etmek lazım. 

Toplam Hit: 2457 Toplam Mesaj: 16
not alma uygulaması