folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Coinlerin Düşüşündeki İnanılmaz Mantık Hatası



Coinlerin Düşüşündeki İnanılmaz Mantık Hatası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

    Tüm kriptopara borsalarının hem doğrudan hemde çapraz pariteleri dengede tutan robotları var ve sürekli al sat yapıyorlar.

     Sorunun cevabı burda 


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek
    mahmuttuncer1 bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mahmuttuncer1 bunu yazdı

    Neticede alıcı fiyatı kendisi belirlemiyor. Piyasadaki fiyata göre alıp almamaya karar veriyor. 5 liralık şeye 2 lira teklif edemiyor. Öyleyse fiyatı kim düşürüyor? Benim 30 milyar dolar değerinde bitcoinim var diyelim. Bitcoinin piyasa değerine de 10 bin dolar diyelim. Bir gün canım sıkılıyor ve bitcoin piyasasından çıkmak istiyorum. 30 milyar dolarlık bitcoin satış emri veriyorum. Benim bu satışı yapabilmem için başkalarının bitcoin alması gerekiyor. Herhangi bir ülke parası gibi başkasına satmadan iade edemiyorum bunu. Demek ki benim devasa satışıma rağmen bitcoin piyasasındaki para miktarı azalmıyor. Peki benim satış emrimle bitcoin neden düşüyor? 10 bin dolardan alan yoksa bile onun ne kadar düşmesi gerektiğine kim karar veriyor? Bu mantıkla hiçbir şekilde değeri düşmeyen coin yapılamaz mı? Ponzi gibi en son satamayının elinde kalan bir sistem kursun tbt xd

    Hocam biraz daha araştırın isterseniz borsada işleyiş nasıldır, ne tür işlemler yapılır.

     

    Burada alış - satış emirlerinden, stoplardan vs. bahsetmek istemedim. Bunlar haricinde şu anda değeri 10 lira olan şeyi tam şu anda 3 liraya satamam diye biliyorum ben. Yanlış mı?

    Hocam istediğiniz fiyata emir verebilirsiniz, bir başkası da sizin verdiğiniz fiyatı girerse eşleşme olur ve satış gerçekleşir.

    Fiyatları örnek veriyorum; Daha önce değeri 100$ olan bi coinin bikaç saniyeliğine 1$ dan alındığı/satıldığı olmuştur. Fat finger diye araştırabilirsiniz.


    goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mahmuttuncer1 bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mahmuttuncer1 bunu yazdı

    Neticede alıcı fiyatı kendisi belirlemiyor. Piyasadaki fiyata göre alıp almamaya karar veriyor. 5 liralık şey'e 2 lira teklif edemiyor. Öyleyse fiyatı kim düşürüyor? Benim 30 milyar dolar değerinde bitcoinim var diyelim. Bitcoinin piyasa değerine de 10 bin dolar diyelim. Bir gün canım sıkılıyor ve bitcoin piyasasından çıkmak istiyorum. 30 milyar dolarlık bitcoin satış emri veriyorum. Benim bu satışı yapabilmem için başkalarının bitcoin alması gerekiyor. Herhangi bir ülke parası gibi başkasına satmadan iade edemiyorum bunu. Demek ki benim devasa satışıma rağmen bitcoin piyasasındaki para miktarı azalmıyor. Peki benim satış emrimle bitcoin neden düşüyor? 10 bin dolardan alan yoksa bile onun ne kadar düşmesi gerektiğine kim karar veriyor? Bu mantıkla hiçbir şekilde değeri düşmeyen coin yapılamaz mı? Ponzi gibi en son satamayının elinde kalan bir sistem kursun tbt xd

    Hocam biraz daha araştırın isterseniz borsada işleyiş nasıldır, ne tür işlemler yapılır.

     

    Burada Alış - Satış emirleri'nden, stoplardan vs. bahsetmek istemedim. Bunlar haricinde şu anda değeri 10 lira olan şeyi tam şu anda 3 liraya satamam diye biliyorum ben. Yanlış mı?

    Hocam istediğiniz fiyata emir verebilirsiniz, bir başkası da sizin verdiğiniz fiyatı girerse eşleşme olur ve satış gerçekleşir.

    Fiyatları örnek veriyorum; Daha önce değeri 100$ olan bi coinin bikaç saniyeliğine 1$ dan alındığı/satıldığı olmuştur. Fat finger diye araştırabilirsiniz.

    fiyat'ta eşleşme olup Miktarda eşleşme olmayınca, satış gerçekleşiyor mu?

    alıcı'nın talep ettiği Miktar kadar mı gerçekleşiyor, yoksa Satış iptal mi oluyor.?


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek

    Ortada bir mantık olmadığından mantık hatası yok. Bunlar keriz silkelemek ve para akışını gizlemek için icat edilmiş şeyler.  Adamın birisi (Güya Satoshi) Bitcoin diye bir para birimi icat etmiş de, bu nasıl olduysa popüler olmuş, herkes buna milyonlarca, milyarlarca Dolar yatırım yapmış. Böyle aptalca bir hikaye uzun süredir gerçekmiş gibi ortada dolaşıyor. Herhangi birisi para icat ettim diye ortaya çıkıp kıçından bir şey uyduracak, diğerleri de buna deli, dolandırıcı muamelesi yapmadan bütün yatırımlarını dökecek vs.

    Arkasında devletin olduğu, Satoshi diye birisinin hiçbir zaman olmadığı son derece açık. Yeni küresel dünya, finansal kayıtların hasır altı edilmesi, denetimsiz keriz silkeleme gibi sayısız duruma kapı açıyor. Bir miktar yatırım yapıp yükseltiyorlar ya da zaten bu devlete bağlı olan finans kurumları bunun fiyatını şişiriyor, devamında dump edip Dünya'nın geri kalanındaki kerizlerin cebini boşaltmış oluyorlar. Bu kadar kapsamlı bir ağı  kuranların elinde bunların fiyatını belirleyen sayısız finans kuruluşu olduğu, bunların Forex gibi yerlerde de olduğu unutulmamalı.


    λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mahmuttuncer1
    mahmuttuncer1's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2020
    Erkek

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mahmuttuncer1
    mahmuttuncer1's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2020
    Erkek

    Yok mining yapıyorlarmış da coin buluyorlarmış. Sanki toprağı kazdılar da altın buldular. Dünya çapında bir çiftlik bank.

Toplam Hit: 1884 Toplam Mesaj: 17
bitcoin para eth kripto ripple