folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çok Acil İhtiyaçtan Mütevellit Bilgisayarımı Satıyorum.

Çok Acil İhtiyaçtan Mütevellit Bilgisayarımı Satıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Whatsapptan konutluk benim mağduriyetimi fazlası ile giderdi. Hayatında başarılar diliyorum umarım anlattıklarını gerçekleştir..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Bilgisayarı almak isteyen olursa evime gelip istediği gibi kullanıp emin olduktan sonra alabilir. 

Şehir dışındaysa burdan güvendiği birine parayı atabilir bilgisayarı göndeririz emin olduktan sonra bize ücretini ödeyebilir 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

Whatsapptan konutluk benim mağduriyetimi fazlası ile giderdi. Hayatında başarılar diliyorum umarım anlattıklarını gerçekleştir..

Arkadaşı tebrik ediyorum,önemli olan hata yapmak değil,hatalarından ders çıkartmak.

İnşaallah kötü alışkanlıklarına devam etmez,o tür uyuşturucu maddelerin hayatına birşey katmadığını,sorunları unutturup ertesi güne daha büyük sorunlar önüne koyduğunu yaşayarak öğrendi.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

biz burada bir aile gibiyiz arada hata yapan çıkar önemli olan o hatalarından ders alıp mağduriyeti giderecek mi eğer giderdiyse hiç sorun yok 

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

@hakkinen. senin ismini görünce hep aklıma su

geliyor: 

2014-2015 yıllarıydı. o zaman  sen kayseri de gazetecilik gibi birşey okuyordun üniversitede. 

hatta İstanbul da ATV de staj mi ne ayarlamaya çalışıyordun. bir kafede çalışıyorum hatta kızları orada  tavliyorum gibi bir muhabbet olmuştu. gençlik iste öyle bir çapkınlık olayını okumuştum. 

neyse iste o donemde yanlış hatirlamiyorsam sarışın.. (olmaya da bilir)  bir kızla tanışmıştın. hatta kizin sorunları vardı gariban birşeydi. sevgilisi mi babası mi taciz etmişti falan.

hatırla diye ayrıntıya girdim. sonra sen bunu dağ evi mi desem öyle bir yere götürmüş. o geceden sonrada ondan ayrıldıktan bir saat sonra onu terk ettin.

çok büyük bir öküzlük demiştim :) kusura bakmazsan.

gerçi sende kabul etmiştin.

iste o kızdan sonra hayatin mahvolmaya başladı.

kaza yaptıniz sen askerdin..

abin uyuşturucuya alıştı. tas mi ne kullaniyordu

issiz kaldın. evsiz kaldın.

resmen dibi görüyorsun.. 

en sevdiğim filmlerden  " kelebek etkisi

gibi bir hayatin var . neyi düzeltmek istersen bozuyorsun.

esasında iyi biri olduğunu düşünüyorum.gerçekten

ama bazen hayatımız  cok geride  yaptığımız bir hatanın domino tasi gibi bize gelmesinden ibaret oluyor.

sana tavsiyem o kızı bul ve helallik iste . gönlünü al.

ne demişler herşey başlangıçta son bulur :)

bol sans 

futurist tarafından 16/Nis/22 01:32 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

@hakkinen. senin ismini görünce hep aklıma su

geliyor: 

2014-2015 yıllarıydı. o zaman  sen kayseri de gazetecilik gibi birşey okuyordun üniversitede. 

hatta İstanbul da ATV de staj mi ne ayarlamaya çalışıyordun. bir kafede çalışıyorum hatta kızları orada  tavliyorum gibi bir muhabbet olmuştu. gençlik iste öyle bir çapkınlık olayını okumuştum. 

neyse iste o donemde yanlış hatirlamiyorsam sarışın.. (olmaya da bilir)  bir kızla tanışmıştın. hatta kizin sorunları vardı gariban birşeydi. sevgilisi mi babası mi taciz etmişti falan.

hatırla diye ayrıntıya girdim. sonra sen bunu dağ evi mi desem öyle bir yere götürmüş. o geceden sonrada ondan ayrıldıktan bir saat sonra onu terk ettin.

çok büyük bir öküzlük demiştim :) kusura bakmazsan.

gerçi sende kabul etmiştin.

iste o kızdan sonra hayatin mahvolmaya başladı.

kaza yaptıniz sen askerdin..

abin uyuşturucuya alıştı. tas mi ne kullaniyordu

issiz kaldın. evsiz kaldın.

resmen dibi görüyorsun.. 

en sevdiğim filmlerden  " kelebek etkisi

gibi bir hayatin var . neyi düzeltmek istersen bozuyorsun.

esasında iyi biri olduğunu düşünüyorum.gerçekten

ama bazen hayatımız  cok geride  yaptığımız bir hatanın domino tasi gibi bize gelmesinden ibaret oluyor.

sana tavsiyem o kızı bul ve helallik iste . gönlünü al.

ne demişler herşey başlangıçta son bulur :)

bol sans 

Ben kendi geçmişimi bu kadar hatırlamadım. Şaşırdım okuyunca. 

Aslında hayatımın belli dönemlerinde yükselişe geçiyorum sonra birşey oluyor ve tepetaklak. Ama pes etmeyeceğim hiç bir zaman. Etseydim çoktan ederdim. Güzel bir işim ve ev arkadaslarim var. 

İşime tutunuyorum. Hayatıma iyi bir kız arkadaş girdi yeni. Ve hepimiz birbirimize destek olup düze değil zirveye çıkmaya çalışıyoruz. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

şimdi gelelim senin bana borcuna :)) şaka şaka bi doğum günü sözün vardı unutmadım :))

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

şimdi gelelim senin bana borcuna :)) şaka şaka bi doğum günü sözün vardı unutmadım :))

Keyiflee

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

Keyiflee

yok yok sen değil @mavii 'nin sözü vardı :)

Tüm sorunlu konuları halletmiş olmandan dolayı senin adına çok sevindim devamı gelir umarım.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Yav Deniz o değilde lise de yıl 2008 miydi 2009 muydu neydi hatırlamıyorum Adsense işi yapıyordun. Benim onaylı Adsensimi 40 TL ye satın almıştın parasını ödeyecem demiştin hala ödemedin :D :D kaç kere istemiştim ödememiştin :D

Burada yazılanları okuyunca vayyy arkadaş dedim adam değişmemiş.

Ama yaşadıkların anlattıkların gibiyse sıkıntılı süreç geçiriyorsun umarım başa çıkabilirsin.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 6481 Toplam Mesaj: 63
bilgisayar satış