Çok Acil İhtiyaçtan Mütevellit Bilgisayarımı Satıyorum.
-
Whatsapptan konutluk benim mağduriyetimi fazlası ile giderdi. Hayatında başarılar diliyorum umarım anlattıklarını gerçekleştir..
-
Bilgisayarı almak isteyen olursa evime gelip istediği gibi kullanıp emin olduktan sonra alabilir.
Şehir dışındaysa burdan güvendiği birine parayı atabilir bilgisayarı göndeririz emin olduktan sonra bize ücretini ödeyebilir
-
mavii bunu yazdı
Whatsapptan konutluk benim mağduriyetimi fazlası ile giderdi. Hayatında başarılar diliyorum umarım anlattıklarını gerçekleştir..
Arkadaşı tebrik ediyorum,önemli olan hata yapmak değil,hatalarından ders çıkartmak.
İnşaallah kötü alışkanlıklarına devam etmez,o tür uyuşturucu maddelerin hayatına birşey katmadığını,sorunları unutturup ertesi güne daha büyük sorunlar önüne koyduğunu yaşayarak öğrendi.
-
biz burada bir aile gibiyiz arada hata yapan çıkar önemli olan o hatalarından ders alıp mağduriyeti giderecek mi eğer giderdiyse hiç sorun yok
-
@hakkinen. senin ismini görünce hep aklıma su
geliyor:
2014-2015 yıllarıydı. o zaman sen kayseri de gazetecilik gibi birşey okuyordun üniversitede.
hatta İstanbul da ATV de staj mi ne ayarlamaya çalışıyordun. bir kafede çalışıyorum hatta kızları orada tavliyorum gibi bir muhabbet olmuştu. gençlik iste öyle bir çapkınlık olayını okumuştum.
neyse iste o donemde yanlış hatirlamiyorsam sarışın.. (olmaya da bilir) bir kızla tanışmıştın. hatta kizin sorunları vardı gariban birşeydi. sevgilisi mi babası mi taciz etmişti falan.
hatırla diye ayrıntıya girdim. sonra sen bunu dağ evi mi desem öyle bir yere götürmüş. o geceden sonrada ondan ayrıldıktan bir saat sonra onu terk ettin.
çok büyük bir öküzlük demiştim :) kusura bakmazsan.
gerçi sende kabul etmiştin.
iste o kızdan sonra hayatin mahvolmaya başladı.
kaza yaptıniz sen askerdin..
abin uyuşturucuya alıştı. tas mi ne kullaniyordu
issiz kaldın. evsiz kaldın.
resmen dibi görüyorsun..
en sevdiğim filmlerden " kelebek etkisi
gibi bir hayatin var . neyi düzeltmek istersen bozuyorsun.
esasında iyi biri olduğunu düşünüyorum.gerçekten
ama bazen hayatımız cok geride yaptığımız bir hatanın domino tasi gibi bize gelmesinden ibaret oluyor.
sana tavsiyem o kızı bul ve helallik iste . gönlünü al.
ne demişler herşey başlangıçta son bulur :)
bol sans
-
futurist bunu yazdı
@hakkinen. senin ismini görünce hep aklıma su
geliyor:
2014-2015 yıllarıydı. o zaman sen kayseri de gazetecilik gibi birşey okuyordun üniversitede.
hatta İstanbul da ATV de staj mi ne ayarlamaya çalışıyordun. bir kafede çalışıyorum hatta kızları orada tavliyorum gibi bir muhabbet olmuştu. gençlik iste öyle bir çapkınlık olayını okumuştum.
neyse iste o donemde yanlış hatirlamiyorsam sarışın.. (olmaya da bilir) bir kızla tanışmıştın. hatta kizin sorunları vardı gariban birşeydi. sevgilisi mi babası mi taciz etmişti falan.
hatırla diye ayrıntıya girdim. sonra sen bunu dağ evi mi desem öyle bir yere götürmüş. o geceden sonrada ondan ayrıldıktan bir saat sonra onu terk ettin.
çok büyük bir öküzlük demiştim :) kusura bakmazsan.
gerçi sende kabul etmiştin.
iste o kızdan sonra hayatin mahvolmaya başladı.
kaza yaptıniz sen askerdin..
abin uyuşturucuya alıştı. tas mi ne kullaniyordu
issiz kaldın. evsiz kaldın.
resmen dibi görüyorsun..
en sevdiğim filmlerden " kelebek etkisi
gibi bir hayatin var . neyi düzeltmek istersen bozuyorsun.
esasında iyi biri olduğunu düşünüyorum.gerçekten
ama bazen hayatımız cok geride yaptığımız bir hatanın domino tasi gibi bize gelmesinden ibaret oluyor.
sana tavsiyem o kızı bul ve helallik iste . gönlünü al.
ne demişler herşey başlangıçta son bulur :)
bol sans
Ben kendi geçmişimi bu kadar hatırlamadım. Şaşırdım okuyunca.
Aslında hayatımın belli dönemlerinde yükselişe geçiyorum sonra birşey oluyor ve tepetaklak. Ama pes etmeyeceğim hiç bir zaman. Etseydim çoktan ederdim. Güzel bir işim ve ev arkadaslarim var.
İşime tutunuyorum. Hayatıma iyi bir kız arkadaş girdi yeni. Ve hepimiz birbirimize destek olup düze değil zirveye çıkmaya çalışıyoruz.
-
mavii bunu yazdı
şimdi gelelim senin bana borcuna :)) şaka şaka bi doğum günü sözün vardı unutmadım :))
-
sRcN bunu yazdımavii bunu yazdı
şimdi gelelim senin bana borcuna :)) şaka şaka bi doğum günü sözün vardı unutmadım :))
Keyiflee
-
Hakkinen bunu yazdısRcN bunu yazdımavii bunu yazdı
Keyiflee
yok yok sen değil @mavii 'nin sözü vardı :)
Tüm sorunlu konuları halletmiş olmandan dolayı senin adına çok sevindim devamı gelir umarım.
-
Yav Deniz o değilde lise de yıl 2008 miydi 2009 muydu neydi hatırlamıyorum Adsense işi yapıyordun. Benim onaylı Adsensimi 40 TL ye satın almıştın parasını ödeyecem demiştin hala ödemedin :D :D kaç kere istemiştim ödememiştin :D
Burada yazılanları okuyunca vayyy arkadaş dedim adam değişmemiş.
Ama yaşadıkların anlattıkların gibiyse sıkıntılı süreç geçiriyorsun umarım başa çıkabilirsin.