folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çok Acil İhtiyaçtan Mütevellit Bilgisayarımı Satıyorum.

Çok Acil İhtiyaçtan Mütevellit Bilgisayarımı Satıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı

hocam senin konularını uzun zamandır görüyorum. Seni bildim bileli sürekli maddi olarak kötü durumdasın veya acil adı altında birşeylerini satıyorsun, ev eşyası topluyorsun vs. bazı konularında da buradaki insanlara borç adı altında para alıyorsun. Buradakiler koşulsuz zor durumdasın diye yardım ediyor tek bir kuruş karşılık beklemeden hem de. Hayatta inişler çıkışlar elbette olur eyvallah. Fakat sende bu durum alışkanlık yapmaya başladı sanki. Bu konu altında birkaç arkadaş laf söyledi diye borcunuz ne kadarsa söyleyin göndereyim demekle iyi niyet gösterilmez hocam kusura bakma, o arkadaşlar yazmasa göndermeyecektin bile kusura bakma. Eğer burada yazdığın gibi çok iyi niyetli biriysen ve kendimi düzeltmeye çalışıyorum, hayatımı rayıma oturtmaya çalışıyorum diyorsan geriye doğru açtığın konularda sana para gönderen tüm insanları bulup gerekirse tek tek mesaj atıp borcunu öde veya konu aç yazsin müridler. Anca bu şekilde kendini temize çıkartabilirsin. Burada sana laf söyleyenleri anca bu şekilde susturabilirsin. 

Bende onu yapıyorum hocam helallik alıyorum. Yazan muridlere ödemelerini yaptım. Benim hatırlamadığım varsa çıkacaktır zaten. Siz bana güvenin. Bir şey kaybetmezsiniz. Ben sizin güveninizi ve samimiyetinizi kazanmak istiyorum. 15 yıl kısa değil. 2 ailem burası.

Hayırsız kardeş olmak istemiyorum. Ayiplarimi telafi etmek için fırsat olsa yeter.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

Whatsapptan konutluk benim mağduriyetimi fazlası ile giderdi. Hayatında başarılar diliyorum umarım anlattıklarını gerçekleştir..

şimdi gelelim senin bana borcuna :)) şaka şaka bi doğum günü sözün vardı unutmadım :))

hocam sen önce bana borcunu bi hallet de millete borç sorarsın sonra.

edit : lan şaka yazmayı unuttuk :) 

MaviGozluDev tarafından 16/Nis/22 21:31 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 7269 Toplam Mesaj: 63
bilgisayar satış