folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Çok Acil İşletim Sistemi Ve Bios Yardımı Acil!!

Çok Acil İşletim Sistemi Ve Bios Yardımı Acil!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam ben genelde iş yerinde Driver Pack var onu kullanıyorum. Eski driverlar sıkıntılı olsada bazen işe yarıyor. Ek olarak win 7 yerine 8.1 yükle. Win kurulum sıkıntı çıkartıyorsa eğer. Biostan uefi support disable et. Secure boot disable et. Yeni bioslarda çıktı bu soktuğumda. Eğer bir ünide mailin varsa dreamsparktan 8.1 lisansı al kafanda rahat olur. Ne zaman format attığımı unuttum diyebilirim. Ama yakın zamanda ssd alınca bir format çakarım yine :D

Konumuza dönelim biz. Driver desteği için 8.1 yükle etherneti tanır zaten büyük ihtimalle. Dvd sürücün ide ise ve anakartta ide girişi yoksa sıkıntıdasın bunu bi aklımıza sokalım. O yüzden güncel driverları başka bir cihazdan indirip usb diske atıp ordan işlem yapabilirsin. Çözüm olarak aklıma bunlar geldi şimdilik.

Aklına takılan sorular olursa pm ile sorabilirsin. Bu tüm müridler için geçerlidir tabikide :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Hocam ben genelde iş yerinde Driver Pack var onu kullanıyorum. Eski driverlar sıkıntılı olsada bazen işe yarıyor. Ek olarak win 7 yerine 8.1 yükle. Win kurulum sıkıntı çıkartıyorsa eğer. Biostan uefi support disable et. Secure boot disable et. Yeni bioslarda çıktı bu soktuğumda. Eğer bir ünide mailin varsa dreamsparktan 8.1 lisansı al kafanda rahat olur. Ne zaman format attığımı unuttum diyebilirim. Ama yakın zamanda ssd alınca bir format çakarım yine :D

Konumuza dönelim biz. Driver desteği için 8.1 yükle etherneti tanır zaten büyük ihtimalle. Dvd sürücün ide ise ve anakartta ide girişi yoksa sıkıntıdasın bunu bi aklımıza sokalım. O yüzden güncel driverları başka bir cihazdan indirip usb diske atıp ordan işlem yapabilirsin. Çözüm olarak aklıma bunlar geldi şimdilik.

Aklına takılan sorular olursa pm ile sorabilirsin. Bu tüm müridler için geçerlidir tabikide :)

Çok teşekkürler hocam dediğim gibi tüm sorunları hallettim şimdi flashı bootlamaya uygun hale getiriyoruz win 8.1 kurucam ondan sonra ilk açtığım konuda @DrKill hocam istemişti benchmark testleri falan her nekadar yapmayı bilmesemde netten bakıp nasıl yapılıyorsa onları yapıp sonuçlarını yazarım.

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
Toplam Hit: 1829 Toplam Mesaj: 13