Çok Acil Tlf. Kaskosundan Anlayanlar!!
-
break_31 bunu yazdı:
-----------------------------
şu an elimde görgü tespit tutanağı , ifade var. ama olay bugün oldu dedim kaskoya yarın bildiricem sorun olur mu ki? eğer bilen varsa ( şeker sigorta kasko ) hangi belgeler gönderilecek yazabilirmisiniz? teknoSA dan aldım telefonu bana bir belge verdiler kasko belgesi üstündeki numaralar hep başkasına ait çıktı biri hiç cevap vermio. cepkask.com dan numarayı aldım 7/24 hizmette dio aricam birazdan.
yok sorun olmaz .faturasını isteyebilirler. başkasınamı ait? öyle saçma şey olmaz. elinde poliçe yokmu? yani telefonla birlikte eline sigorta poliçesi vermedilermi? -
bi gez gel ya .. geyiq ypma da düzgünce yaz .. Sözüm BarettamazZ a
-
abi elimde fatura var faturada 1 adet u600 yazıo bide kasko yazıo toplam 628 ytl telf 598 + 30 kasko = 628 onu kabul etmezler mi? bi kağıt verdiler hangi şartları kabul ediolar hangilerini etmiolar fln o var bi tek!! fatura bnm adıma
-
zigana bunu yazdı:
break_31 bunu yazdı:
şu an elimde görgü tespit tutanağı , ifade var. ama olay bugün oldu dedim kaskoya yarın bildiricem sorun olur mu ki? eğer bilen varsa ( şeker sigorta kasko ) hangi belgeler gönderilecek yazabilirmisiniz? teknoSA dan aldım telefonu bana bir belge verdiler kasko belgesi üstündeki numaralar hep başkasına ait çıktı biri hiç cevap vermio. cepkask.com dan numarayı aldım 7/24 hizmette dio aricam birazdan.
yok sorun olmaz .faturasını isteyebilirler. başkasınamı ait? öyle saçma şey olmaz. elinde poliçe yokmu? yani telefonla birlikte eline sigorta poliçesi vermedilermi?
-----------------------------hoca çıktın mı yaf :(:(
-
tutanak+fatura+poliçe( kaskosunu içinde göstermişler diyorsun ) sana en yakın bir şeker sigorta acentesine git.en güzeli öyle olur.hasar ihbarını acente yapsın. ( www.tramer.org.tr ) adresinden en yakın (şeker sigorta)acenteyi bulabilirsin. bende anadolu sigorta ve ankara sigorta aceneteliği var . bu tip bir sigorta ürünü bizde yok. ama bilgisayarları ( dizüstü ve cafeler hariç) yapabiliyoruz.
-
tşkkkürler saolasın.
-
hmm harbiden malak sayisi artmış!!!
tahrikey istiyoruz malakların ayıklanmasını istiyoruz !!!
-
bencede ; hatta önce senden başlamak lazım kardeşim .. Öle pm'den küfür etmekle olmaz burayada yazki seviyesiz olduunu tüm tbt görsün ;) Sen Rahat Ol ..
-
yawru kurt sen izmirde değilmisin profiline baktım hiç küfür felan etmeye gerek yok izmirde her hangi bir yer soyle
görüşelim bi sohbet edelim seninle... bakalım kim kimi