Cok Alkol Alıyorum Zararlı Mı? Yararlı Mı?
-
Alkolun yararı mı olur hoca her açıdan zararlı (sağlık,ekonomik,dini...)
-
bu konuyu bu başlıkla açtıysan hoca sana hiç bişey dokunmaz
-
sen bence bırak sana pek yararı olmamıs :) hem votka seni serinletiyormuş şimdiden bi doktora gözüksen iyi bile olur :)
-
CihanDAR bunu yazdı:
-----------------------------
he yararlı bide . bu nasıl bir düşüncü tarzı aG
-----------------------------kesin bir bigin yok bazılarıda yararlı demiş olaya bak.
-
herşey çok güzel başlamıştı....başı aynı..ileriki yaşlarda çıkıo acısı içiceksende kendine sınır koyarak iç
-
irwa bunu yazdı:
herşey çok güzel başlamıştı....başı aynı..ileriki yaşlarda çıkıo acısı içiceksende kendine sınır koyarak iç
-----------------------------dogru soyluyorsun onlem almak ıstıyorum ıctıgım fazla değil bakmayın başlığa her gun boyle içtigim için fazla yazdım
-
Herşeyin çoğu zararlıdır hocam
-
casey bunu yazdı:
Arkadaşlar iyicene son günlerde alkolizmin pençesine yakalandım sanırım. günde yaklasık 4 bira içiyorum aralıklarla birde shot bardağıyla yaklaşık 2 tane sek vodka içiyorum sizce bu saglık için tehtit içerir mi ve alkolden nasıl kurtulabilirim?
-----------------------------bu soruyu sorarken ya sarhossun yada mağaradan cıktın dırek ıcmeye basladın ??
-
Yararlı.
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
casey bunu yazdı:
Arkadaşlar iyicene son günlerde alkolizmin pençesine yakalandım sanırım. günde yaklasık 4 bira içiyorum aralıklarla birde shot bardağıyla yaklaşık 2 tane sek vodka içiyorum sizce bu saglık için tehtit içerir mi ve alkolden nasıl kurtulabilirim?
-----------------------------bu soruyu sorarken ya sarhossun yada mağaradan cıktın dırek ıcmeye basladın ??
-----------------------------neden herkes soruya takmıs anlamadım kımı yararlı dıyo kımı zararlı bu arada konuyu acarken kafam iyide olabilir normalde actıgım zamanı hatırlamıyorum