Cok Alkol Alıyorum Zararlı Mı? Yararlı Mı?
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------smirnoff-ice bunu yazdı:
-----------------------------
casey bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar iyicene son günlerde alkolizmin pençesine yakalandım sanırım. günde yaklasık 4 bira içiyorum aralıklarla birde shot bardağıyla yaklaşık 2 tane sek vodka içiyorum sizce bu saglık için tehtit içerir mi ve alkolden nasıl kurtulabilirim?
-----------------------------bu soruyu sorarken ya sarhossun yada mağaradan cıktın dırek ıcmeye basladın ??
-----------------------------neden herkes soruya takmıs anlamadım kımı yararlı dıyo kımı zararlı bu arada konuyu acarken kafam iyide olabilir normalde actıgım zamanı hatırlamıyorum
-----------------------------Soruya Takmak Değil Ona Aklın Yolu Bir Deniyor ...
-
çok alkol almak yararlı mı sorusu hocam ? kim diyorsa yararlı o senin beraber içtiğin arkadaşlarındandır %90 oranında karaciğer kanseri hocam sonu
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------bu sekil içsem sorun yok kafamda güzel olmuyo zaten sadece ferahlıyorum bu sıcaklarda ilerde daha fazla olayın b.ku cıkıcak diye tedirginim
-----------------------------son postundada konuyu ne zaman açtım hatırlamıyorum yazmışsın hacı iyiki kafan güzel olmuyor ha
-
çok paran varsa ilerde karaciğer felan alacak kadar devam aga. :|
-
bunu sorman bile ayp
-
votka serinletiyosa seni bi de konyak iç kendini kutuplarda hissedeceksin :)))
-
Ben 3-4 Günde bi GeceLeri
2 Bira Çekerim Yeter bana
Ama Diğer Alkolikleri Anlamıyorum.
bira bana Acı Geliyor Kafa Çakır oLsun biraz Diye İçiyorum
Ama zevkten İçtiğimden Değil Ha.
Vücut Sonradan Nasıl İstiyor Anlamıyorum Sizi :|
-
Bırakma Hoca bak burda ne var :)
http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Barmenleri-Cikin-Ortaya-117247/ -
alkol kime yarar getirmiş sana getirsin. o işten parayı alkol üreticileri kazanıyor oda haram para oluyor zaten.