Çok Anlamlı Resim
-
Çok hoşuma gitti. Allah yolun'da cana kıyanlara savaş açmak cihad etmek mübahtır. Yüce Türk Ordumuzu Kutlar görevlerin'de başarılı daim olmalarını dilerim umarım devamı gelir bu fotoğrafların. Tanrı Türk Ordumuzu Korusun Ve Yüceltsin.
-
Ayağında ip olan kunek roketle öldürülmüş lavuk yanmış baksanıza:D
-
Neşem yerine geldi akşam akşam :D
-
Atam binbir çabayla kurduğu bu devletten kendi vatanına hainlik edenleri yaratan bir devlete dönüştüğümüzü görse gurur duymazdı eminim
-
Gayet başarılı köpeklere yakışır poz vermişler :) Ama kıçına odun sokma fantazisinide şimdiki erlerden görmek isterim yoksa ben askere gittiğimde halledicem o işi :)
-
Ellerine Sağlık Bizim Askerlerin Keşke hepsini Bu şekilde görebilsek.
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
Atam binbir çabayla kurduğu bu devletten kendi vatanına hainlik edenleri yaratan bir devlete dönüştüğümüzü görse gurur duymazdı eminim
-----------------------------kendi vatanı mı? o aşalık köpeklerle paylaşılmaz bu ülke. Ata gurur duymazdı ama o aşağılıklar bu ülkede bunları yapabildiği için gurur duymazdı. Atanın bi sözü vardır ki 'Türkiye Türklerindir.' burdan çıkar sen gerisini.
-
Olm koymayın böyle fotoları ya. Hayvan hakları savunma dernekleri falan dava açacak siteye. holy'nin rene'nin başı ağrıyor sonra siz uğraşmıyorsunuz böyle işlerle.
-
bunu gördüm aklımdan şu geçti. bunların leşlerini toplayıp bi asker aracına bağlayıp şehirde insanların gözü önünde süründürmek lazım...
-
diCk bunu yazdı:
-----------------------------Ayağında ip olan kunek roketle öldürülmüş lavuk yanmış baksanıza:D
-----------------------------
kardes roket yese bedeni kopardı parca parca olurdu kasap misali ucururdu hk yada g3 yemis bu leşler böyle bir olayı görmedım ama bu lesleri karakolun önünde cekilmis olabilir. Hani ölmüs sonra.