Çok Bilinmeyenli Denklemim: Hayatım
-
Her Yazını uzaktan takip edip ne kadar fiki ve görüşlerimi içim atsamda bu yazına Ne Fikir Nede Düşünce Söyleyebiliyorum :| Senin İnsan Olduğuna Şüphem Var.
Hiçbir doğum ölümleri geri getirmiyormuş. İçimde ki çocuk öldüğünde anladım hayatın bayat ve ucuzluğunu.. Geç kalışıma aldanma doktor. Ölmedim, canlı taklidi yaptım beni yaşıyor sanıyorlarken. İnsanların en büyük aldanışlarının alışmak ve alıştırmak olduğunu anladım acılarıma alışınca… -
gene we hep güzel oku oku doyma ,)
-
@Enes: İnsanlık eğer benzemekse Ademe; İnsanlığım geldi dayandı Elma-î Ademe..
@İrwa: Bilgisayarlara ''Geçmişi Sil'' butonu verecek aklı yaratan Tanrı'm, Yarınlarımı Yeni Sekmede Aç (Erhan kardeşimden alıntı)
-
Üstünü ne kadar dantelle süslersen süsle, boğazına kadar pasifliğe depresyona batmış bir kalemin var.
küçük emrahın denemeleri gibi her yazın. başka hiç bir duygu hissetmez misin sen? zombie falan mısın?
kulaklıkla şunu dinle ara sıra. iyi gelecek, seni arındıracaktır:
http://sundha.com/Music/Meditation/Kundalini12345.mp3
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Üstünü ne kadar dantelle süslersen süsle, boğazına kadar pasifliğe depresyona batmış bir kalemin var.
küçük emrahın denemeleri gibi her yazın.
-----------------------------Kendini sivri olmak için bu kadar kasmana gerek yok bence. 4 yaşına girmemekteki direncini de çözebilmiş değilim, ama başını okşayıp şeker vermeyeceklerinden korkuyorsan eğer seni anlarım.
Pasiflik ve emrah konuları basit ve gülünç, depresiflik konusunda gözüne gireni görmen ve idrak etmen şaşırtıcı ve umut verici.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
küçük emrahın denemeleri gibi her yazın.
-----------------------------Kişi fikriyatını zehirle anlatırsa bende zemberekle cevap veririm. Açtığın konular ve girdiğin tartışmalar herkesin malumu, KÜSTÜR GİT bayramını kutla. Seni ve senin gibi düşünenleri son kez uyarıyorum. Herkes herşeyi beğencek diye bir kaide yok. Beğenmediğini de söyleyenler oluyor arada ama senin gibi seviyesizce mesaj yazanlara elbet verecek bir cevabım var. Ancak bakıyorum adam, adam mı diye...
Tüm saygısızlığına rağmen;
Saygılar
-
@Kro:
Arkadaşın edebi yeteneğini eleştirmiyorum. Şüphesiz kalemi benimkinden kuvvetli ama duygu skalası çok dar.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
@Kro:
Arkadaşın edebi yeteneğini eleştirmiyorum. Şüphesiz kalemi benimkinden kuvvetli ama duygu skalası çok dar.
-----------------------------Bin düşün bir konuş demişler. Sen bir konuşur bin editlersen tekmede yersin tokatda. Ama sana tavsiyem, saygı ekmeğine edep sür, öyle ye.
-
Bence o yazılarda sadece depresiflik değil her turlu duygu var. O duyguyu yakalayabilmek için edebi olarak uzman olmak gerekmez. gercekten hissederek okursan yakalayabilirsin. Aşkı sevgiyi dostlugu kaderi hüzünü psikolojiyi vsvs.
-
eline sağlık güzel olmuş gene..ayrıca her türlü yoruma açık olman lazım sukunetini koruman lazm sanırım :)