Çok Değişik Flash Oyunlar
-
uln feed the head nasıl bişey arkadas kafayla ugrasıp duruyom ya:D yok mu bılen :D
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------feed the head tam rahatsız işiymiş yalnız :D bitirdim ama :p
-----------------------------feed the head (: tam adına yakışır rahatsızında ötesinde bi oyun, sonlarına doğru bi garip bitio zaten :D
-----------------------------bitiyor derken nasıl oluyor o iş :D
-
Bende bitirdim lan feed the head'ı muhteşem bi oyunmuş ben sadece basit bi eklenti sanıyordum :D
-
feed the feed süpermiş ya bitirdim üzüldüm keşke hep dewam etseydi mutheşemdi ya :D
-
SilenC3 bunu yazdı:
feed the feed süpermiş ya bitirdim üzüldüm keşke hep dewam etseydi mutheşemdi ya :D
-----------------------------bi o bi de windosill diğerleri çok gereksiz bence , park çok zor park'ı çözemedim çok uğraştım. PAYPALINDA 3 DOLARI OLAN YOK MU YAHU !
-
windosill tamam onu geçtim key istedi ama bukafada ne yapacağız , yaa abi böyle oyunlar koymayın şuraya sonra saatlerce uğraşmak zorunda kalıyoruz. millet kafayı sıyırıyor amk.
-
karakutu bunu yazdı:
windosill tamam onu geçtim key istedi ama bukafada ne yapacağız , yaa abi böyle oyunlar koymayın şuraya sonra saatlerce uğraşmak zorunda kalıyoruz. millet kafayı sıyırıyor amk.
-----------------------------Orada ne görüyorsan en dibine kadar oyna hocam 1-2 kere kurcuklayıp bırakma
Örneğin : burnu durmadan sökmekten başla :|
-
EpheSuS bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------Orada ne görüyorsan en dibine kadar oyna hocam 1-2 kere kurcuklayıp bırakma
-----------------------------söktüm hatta beyninden kol bacak kulağından da el çıkarttım ama tırt çözemedim .
-
karakutu bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------söktüm hatta beyninden kol bacak kulağından da el çıkarttım ama tırt çözemedim .
-----------------------------beyinde topları sektir hatta top dahil gözü çıkarıp gözüde sektir. sonra kapağı yüzlerine kapa göz dışarada kalacak gözü geri yidir. sonra boynundan bi yaratığın ayağı çıkacak ona bas koşturtmaya başla sistemi çöz atlat engelleri :D
-
fulunü istiyoruz :P