Çok Farklı Küçük Anlamlı Bir Hediye Önerileriniz.
-
çok güzel birine hediye almayı düşünüyorum.ondan hoşlanıyorum ama söylemiyorum gibi bir durum var. ona küçük bi hediye almak istiyorum. ne olabilir.
ben küçük bi ayıcı üstünde seni seviyorum yazanlar var ya onlardan geliyoo aklıma. hangisi olabilir sizce.
nasıl bişi olabilir sizce.
-
şu kadarcık bişe :D
tektaş.. =)
-
o ayıcıklardan heryerde var.
hiç almaya yeltenme :|
alcaksan hamster al :|
edit: hediyeyi kabul etceği ne malum ?
-
www.magnomighty.co.uk
-
göz yaşını ince (estetik manada) bir şişeye koy ve gümüş bir zincirde ona kolye olarak hedaye et hem romantik hem zarif hemide kalbin çok derinliklerine giden bir manası var hatta verirkende elimde olsa kalbimi verirdim me bağlayarak onu sevdiğini söle
-
bir bardağa onunla ilgili bir resmi bastırabilirsin ama bu bardak simsiyah olmalı ve içine sıcak bişiler dökünce ortaya çıkmalı resim. ben bunu yapmıştım çok etkilenmişti.
Yada küçük eski tatlı bir sandık al 1 avuçiçi büyüklüğünde eski bir kağıda onunla ilgili şeyler yaz kenarlarından yak ve içine koy.Eminim etkilenicektir.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
göz yaşını ince (estetik manada) bir şişeye koy ve gümüş bir zincirde ona kolye olarak hedaye et hem romantik hem zarif hemide kalbin çok derinliklerine giden bir manası var hatta verirkende elimde olsa kalbimi verirdim me bağlayarak onu sevdiğini söle
-----------------------------yuh fanteziye bak :D
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------oha :|
-
Telefon Bataryası Al Seninle Kesintisiz Her Anı Yaşamak İstiyorum De .. Bence En Etkilisi Bu Olur
-
Birgün birisi size bir KALP hediye edeceğini ama bu KALBİ sulayıp büyütmeniz gerektiğini söylese üstüne üstlük suladığınız ve yeşillenip büyüttüğünüz KALBİN içinden çıkan Fasulyenin üzerinde gizli bir mesajın yazdığını söylese ne yapardınız? Herhalde şaka yapıyor deyip güler geçerdiniz, oysa sevgilinizi , dostlarınızı, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi Sihirli Mesajlı KALP ile şaşırtabilirsiniz.
Ürün seçenek olarak üç çeşittir. Kalp şeklinde olan ürünlerde 'Seni Seviyorum' ve 'Seni özledim' mesajı, diğer yumurta şeklindeki üründe ise 'Hrr!!' mesajı çıkmaktadır.
Unutmayın: Bitkinizi bir saksıya aktarırsanız uzun bir süre yaşayacaktır..-------------------
http://www.superyaa.com/turkce/urun_detay.aspx?UrunID=276
güzel bi$i bence :)
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------gözyaşı yerine su koysak olur mu 4-5 damla ?
yada burun damlası ?
anlaşılır mı ?
anlaşılmaz ama ya sanki açıp içicek :D