Çok Farklı Küçük Anlamlı Bir Hediye Önerileriniz.
-
Penche1995 bunu yazdı:
-----------------------------yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
göz yaşını ince (estetik manada) bir şişeye koy ve gümüş bir zincirde ona kolye olarak hedaye et hem romantik hem zarif hemide kalbin çok derinliklerine giden bir manası var hatta verirkende elimde olsa kalbimi verirdim me bağlayarak onu sevdiğini söle
-----------------------------gözyaşı yerine su koysak olur mu 4-5 damla ?
yada burun damlası ?
anlaşılır mı ?
anlaşılmaz ama ya sanki açıp içicek :D
-----------------------------walla birader ben sevdiğim kıza ilk seni seviyorum derken vereceğim hedayede sahtekarlık yapmam en azından
ki neden
sahtekarlık yapman senin diğer hareketlerinide enteresan bir şekilde etkileyecektir çünkü vücudunun büyük çoğunluğu sudan oluşmakta ve sen düşünen bir varlıksın saçma olsada uzun bir açıklaması war
-
elektronik tesbih**

teleskobik sırt kaşıyıcı -(15 cm)

şaka bi yana da şöyle gümüş bi kolye hoşuna gider harhalde(40ytl) /klasik olsun istemiyosan yukarıdakiler iyi olur;)
altın al dicem pahalı kaçar hem erken..

bak 50 liraya böyle bi şey de var

-
yawuz bunu yazdı:
göz yaşını ince (estetik manada) bir şişeye koy ve gümüş bir zincirde ona kolye olarak hedaye et hem romantik hem zarif hemide kalbin çok derinliklerine giden bir manası var hatta verirkende elimde olsa kalbimi verirdim me bağlayarak onu sevdiğini söle
yuhhh :)biri böle bişi yapsa tüh erkekliğine der yüzüne tükürürüm :)
olmaz abi bozar bizi o kadar incelik.
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Telefon Bataryası Al Seninle Kesintisiz Her Anı Yaşamak İstiyorum De .. Bence En Etkilisi Bu Olur
-----------------------------bencvde çok etkili olur ...
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Telefon Bataryası Al Seninle Kesintisiz Her Anı Yaşamak İstiyorum De .. Bence En Etkilisi Bu Olur
süpersin hocam ;) -
49 ytl ye böyle bi yastık var veya kucak şeklinde yastık15ytl (mu muhabbetin sonu iyi yerlere gitmez ama.. )

29liraya tırnak törpüsü

-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------o ayıcıklardan heryerde var.
hiç almaya yeltenme :|
alcaksan hamster al :|
edit: hediyeyi kabul etceği ne malum ?
çok haklı almazsa ne yapacaksın ? :|