Çok Gizli Klasör ( Görünmez ) ( Ama Silinmiyor )
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
Noneyim bunu yazdı:
o şey hala silinmedi ya :/ oluşturup silebilen babayiğit var mı ? bi deneyin bakalım :D
-----------------------------şimdi yaptım oldu güzelde oldu :d
shift+del ile kıldan yağ çeker gibi sildim imanıma :d
-----------------------------vista?
-
Noneyim bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
o şey hala silinmedi ya :/ oluşturup silebilen babayiğit var mı ? bi deneyin bakalım :D
-----------------------------şimdi yaptım oldu güzelde oldu :d
shift+del ile kıldan yağ çeker gibi sildim imanıma :d
-----------------------------vista?
-----------------------------windows yeeedi
edit2: üstüne alınma yanlış adama editlemişim :D
-
nickneyime bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
Hocam yeni bi klasör acıyosu
bu klasörü onun içne koyyosun
o klasörü siliyosun bitiyo :)
-----------------------------bunu yazacaktım bende :)
konu açmadan sorayım hazır burada iken: sadece youtube vb. sitelerden indirdiğim flv uzantılı dosyaların üzerine tıkladığımda(sağ veya sol farketmiyo) explorer.exe'yi %100'lük işlem yaptırıyo.explorer kitleniyo.explorer.exe'yi kapatıyorum açınca ancak düzeliyor.ne biçim iş bu ?
-----------------------------aynı şey benimde başıma gelmişti taaki format atana kadar :d
hacı unlocker fln bi bok yapamıyo n yaparsan yap :/ dediğin gibi üzerine tek tıklamaya bile full kastırıyodu. explorer.exe yi kaptıp tekrar açınca haliyle gidiyodu.
bi yol bulamadm, kullanmadığım bi yere koydum, format zamanı gelince formatladım gitti :d
-
ya hala duruyo bu salak klasör. Ta ben bunun ebesini bilmemnapıyım :| yardım /:
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------tune up utilities saolsun anasını bile.... :D kur sonra sağ tıkla tune up şıreydır la sil
al buda seriali :
Serial Number:N1YD6Q-6JP6QP-2JN2MH-05JJVV-M3Q5T3-APTWNRkurduktan sonra online register yapma beni blackliste atmasın senide atıcak tabi...
-
bende geçende yabancı bi forumda bi sey gördüm cok hosuma gitti bilmiodum acıkcası yeni bir klasör acıosun alt 255 yazıosun alta basarak 255 yazıosun yane sonra simgeden görünmez simge yi koyuyosun görünmüo ama bunu silebiliosun sonra nonamenin ki gibi değilD:
-
lalada bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------tune up utilities saolsun anasını bile.... :D kur sonra sağ tıkla tune up şıreydır la sil
al buda seriali :
Serial Number:N1YD6Q-6JP6QP-2JN2MH-05JJVV-M3Q5T3-APTWNRkurduktan sonra online register yapma beni blackliste atmasın senide atıcak tabi...
-----------------------------10 kere üstüne yazmalı , gutmann ayarlarında sildirdim halen duruyo :D
-
the_behulder bunu yazdı:
bende geçende yabancı bi forumda bi sey gördüm cok hosuma gitti bilmiodum acıkcası yeni bir klasör acıosun alt 255 yazıosun alta basarak 255 yazıosun yane sonra simgeden görünmez simge yi koyuyosun görünmüo ama bunu silebiliosun sonra nonamenin ki gibi değilD:
-----------------------------aynı şey olmasın o :|
-
direkt masaüstünde değil ama masaüstünde bi klasör oluşturup onun içinde açtığım klasöre uyguladım bu yönteni 0160 ı da yaptım 255 ide yaptım ikiside kolayca siliniyor ... sorun çıkarmadılar ... XP
edit1: şimdi direkt masa üstünde oluşturdum aynını buda sorunsuz silindi ...
edit2: kullanıcı hesaplarından yeni hesap oluşturup eskisini silmeyi denedinmi belki işe yarar ...