Çok Güzel Bir Belgesel(İstek)
-
Ntv de yayınlanan "savaşçılar"(bildiğim kadarıyla bbc nin hazırladığı bir belgesel) belgeselinin dvd rip ini bulabilirmisiniz.yardımlarınızı bekliyorum.
bunun dışında dünyaca ünlü bilim adamı,felsefeci,fizikçi,yazar ların belgeselinide arıyorum.ama öncelik "savaşçılar"belgeselinde.
-
Gerçekten verilirse çok iyi olur bende arıyorum ama bulamadım özellikle bugün ki, İeyasu Tokugawa(Toranaga da diyebilirim belki bi kesim oradan bilebilir) belgeseli gerçekten gayet başarılı...Hatta hemen Ntv yi açarsanız yetişirsiniz.
-
okuyan çok ama cvp yok.demekki kimse bulamamış.
-
kucucuk bunu yazdı:
-----------------------------
ingilizcesini söyleyin bulayım yada söylemeyin burda aratın : phazeddl.com-----------------------------
hacı ingilizce olmaz.altyazıya razıyım.
-
lan dangalak alt yazı Türkçe olacaksa film ne dilinde olcak mozambikçe mi?
onun için eleman sana İngilizce orjinal adını soruyor ki mutlak bulup koyacak.Alt yazıyıda
altına ekleyecen.vlc'den falan.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------lan dangalak alt yazı Türkçe olacaksa film ne dilinde olcak mozambikçe mi?
onun için eleman sana İngilizce orjinal adını soruyor ki mutlak bulup koyacak.Alt yazıyıda
altına ekleyecen.vlc'den falan.
-----------------------------dangoz sana giren çıkan varmı.insan gibi konuş.yada taklit yap.
-
kucucuk bunu yazdı:
-----------------------------
ingilizcesini söyleyin bulayım yada söylemeyin burda aratın : phazeddl.com
-----------------------------kardeş orjinal adı warriors.
-
Warriors adı ve internette goremedim daha.
Kavga etmeyin yakisiklilar.
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------Warriors adı ve internette goremedim daha.
Kavga etmeyin yakisiklilar.
-----------------------------o başladı gördüğün gibi.
-
Bende ariyodum yani ayni seyden mi bahsediyoruz roma savascilari fln vardi hangi günler ne zmn çikio bi denk gelince seyrediom ntv birde ilber ortayli'nin da dersleri güzel
-
bilie_jean bunu yazdı:
-----------------------------Ntv de yayınlanan "savaşçılar"(bildiğim kadarıyla bbc nin hazırladığı bir belgesel) belgeselinin dvd rip ini bulabilirmisiniz.yardımlarınızı bekliyorum.
bunun dışında dünyaca ünlü bilim adamı,felsefeci,fizikçi,yazar ların belgeselinide arıyorum.ama öncelik "savaşçılar"belgeselinde.
-----------------------------benide ekleyin... harika olur vala..
kavgayida kisa kesin... :) :P