Çok Güzel Bir Film İzleme Sitesi Müridler
-
geçen öyle r10'da film siteleri ile ilgili konu vardı. tepedeki sitelerden filan bahsediyorlardı. neyse öyle yorumlar arasında biri bi site yazmış bende girdim baktım gerçekten çok güzel bi site. adamlar 10 numara yapmışlar.
playerleri olsun, film kaliteleri tasarımı filan çok güzel.
adamların server'den mi kaynaklı bilmiyorum ama şu an torrentten 300 ile down yapıyorum ve aynı zamanda film donmadan devam ediyor :F
neyse işte siteyi aşağıda yazdım girip bakarsınız ki bir çok kişi yer imlerine ekler direk.
-
Görüntü kalitesi çöp üstat, hem online filmi izlenir mis gibi indireceksin atacaksın sisteme bakacaksın keyfine,
-
ekledim bile.. bakalım arşivde sağlamsa zaten izleriz burdan
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Görüntü kalitesi çöp üstat, hem online filmi izlenir mis gibi indireceksin atacaksın sisteme bakacaksın keyfine,
3mbitle zaten gidip brrip dvdrip filan indiriyorum hocam. o yüzden gayet makul benim için.
arşivci olduğunu biliyorum hızlı net olsa ohoo ama maalesef ttnet'e mahkumuz.
-
Konuyu yanlış zaman açmışsın hocam bugün aybaşı internet ilk hızına dönüyor millet şimdi sadece film indirir izlemez bence.
-
diğer cop sitelerden hic bir farkı yok
-
swordfish bunu yazdı
senin siten gibi ozaman ?
-
En dandik sinema çekimi filmin Tükçe dublajlı diye siteye koyulmuş olması yeterli ya.
Biraz klas, çizgi olacak.
Bir keresinde Türkçe altyazılı olarak arıyordum bir filmi. Buldum bir siteden. Evet, Türkçe altyazılıydı ve aynı zamanda Türkçe dublajlıydı haoehoaeh. Film sitelerinin %99'u dandik ya.
krypt tarafından 03/Ağu/13 15:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Wine bunu yazdıswordfish bunu yazdı
zeka özürlü yaratık allah akı dağıtırken kapı arkasındamı kaldın.
Anne sütü filan vermediler mi sana hiç ?
Neden kuş kadar beynin yok ?
Benim film sitem mi var e be spastik
-
sinema çekimi olan film belirtiliyor zaten.
ayrıca türkçe altyazılı isteyen kesim var sanırım tbt'de ama bu işler entel kesime göre yapılmıyor. gogıldan gelen talebe göre düzenliyor siteler.
ve bir çok siteden iyi durumda şu an adamın sitesi. en azından kulllandığı player gibi işlevsel player film izle kelimesinde ilk 10da olan hiç bi sitede yok.
neyse işte beğenen beğensin. sanki benim sitem mk :F
-
swordfish bunu yazdıWine bunu yazdıswordfish bunu yazdı
zeka özürlü yaratık allah akı dağıtırken kapı arkasındamı kaldın.
Anne sütü filan vermediler mi sana hiç ?
Neden kuş kadar beynin yok ?
Benim film sitem mi var e be spastik
Yeminlen sesli güldüm lol :D Wine nickli muridi de kimse sevmiyor nedense :O ( Bende dahil )