Çok Güzel Bir Film İzleme Sitesi Müridler
-
Kreyzi bunu yazdı
sinema çekimi olan film belirtiliyor zaten.
ayrıca türkçe altyazılı isteyen kesim var sanırım tbt'de ama bu işler entel kesime göre yapılmıyor. gogıldan gelen talebe göre düzenliyor siteler.
ve bir çok siteden iyi durumda şu an adamın sitesi. en azından kulllandığı player gibi işlevsel player film izle kelimesinde ilk 10da olan hiç bi sitede yok.
neyse işte beğenen beğensin. sanki benim sitem mk :F
Hocam altyazılı fim yok diye demiyorum, altyazılı film ararken hem altyazılı hem dublajlı film bulmamın berbatlığından bahsediyorum. Hayattaki en büyük işkencelerden birisidir aynı zamanda hem Türkçe altyazılı, hem de Türkçe dublajlı film izlemek. :D
Genelde bu tarz siteler dediğin gibi rant amaçlı siteler. Ya bir çeşit gelir, ya da popülerlik peşindeler. Şöyle adam akıllı klası olan pek site yok.
krypt tarafından 03/Ağu/13 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler tek link tükçe dublajlı sağlam görüntü kalitesine sahip indirebilecğeimiz gerçekten sağlam bir site söylesin birisi bana yaa
-
SeRDaR bunu yazdı
beyler tek link tükçe dublajlı sağlam görüntü kalitesine sahip indirebilecğeimiz gerçekten sağlam bir site söylesin birisi bana yaa
pocto.com
-
KrypT bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
sinema çekimi olan film belirtiliyor zaten.
ayrıca türkçe altyazılı isteyen kesim var sanırım tbt'de ama bu işler entel kesime göre yapılmıyor. gogıldan gelen talebe göre düzenliyor siteler.
ve bir çok siteden iyi durumda şu an adamın sitesi. en azından kulllandığı player gibi işlevsel player film izle kelimesinde ilk 10da olan hiç bi sitede yok.
neyse işte beğenen beğensin. sanki benim sitem mk :F
Hocam altyazılı fim yok diye demiyorum, altyazılı film ararken hem altyazılı hem dublajlı film bulmamın berbatlığından bahsediyorum. Hayattaki en büyük işkencelerden birisidir aynı zamanda hem Türkçe altyazılı, hem de Türkçe dublajlı film izlemek. :D
Genelde bu tarz siteler dediğin gibi rant amaçlı siteler. Ya bir çeşit gelir, ya da popülerlik peşindeler. Şöyle adam akıllı klası olan pek site yok.
sanırım bu tarzda şeyler arıyorsun abi sen. bu sitede güzeldir güncel film yerine seçmece özel filmleri ekliyorlar genelde.
-
swordfish bunu yazdıWine bunu yazdıswordfish bunu yazdı
diğer cop sitelerden hic bir farkı yok
senin siten gibi ozaman ?
zeka özürlü yaratık allah akı dağıtırken kapı arkasındamı kaldın.
Anne sütü filan vermediler mi sana hiç ?
Neden kuş kadar beynin yok ?
Benim film sitem mi var e be spastik
yav he he he tamam evet (Çöp olarak senin siteni kast ettim bay süper zekalı o cümleyi okursan 2 anlam çıkar benim demek istediğim budur : senin sitende çöp bu sitede çöp sonuç çöp mevzu film sitesi felan değil laptopcu)
srsr_mnyk tarafından 03/Ağu/13 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
pocto.com
sağol abi inceleyeceğim ;) bu arada sakin ol her söze kulak asla boşver konuşsunlar isyeten istediği gibi
-
swordfish bunu yazdıWine bunu yazdıswordfish bunu yazdı
asdasda
yunusdogan tarafından 03/Ağu/13 16:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Wine bunu yazdıswordfish bunu yazdıWine bunu yazdıswordfish bunu yazdı
yav he he he tamam evet (Çöp olarak senin siteni kast ettim bay süper zekalı o cümleyi okursan 2 anlam çıkar benim demek istediğim budur : senin sitende çöp bu sitede çöp sonuç çöp mevzu film sitesi felan değil laptopcu)
Kıvıra kıvıra o cümleden bir katilin son istediklerini bile çıkarırsın. Nasıl bakarsan öyle görürsün. O cümleden anlaşılabilecek ilk şey swordfish'in film sitesinin olması ve senin ona çöp demendir. Türkçe biliyor musun yoksa 2. dilin mi Türkçe?
-
wine a takılmayın beyler mantıklı konuştuğunu gören olmadı henüz
-
site bence gayet güzel.