folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çok İlgimi Çeken Bir Haber, Yorumsuz Aktarıyorum, Neden Gelişemiyoruza Bir Cevaptır.

Çok İlgimi Çeken Bir Haber, Yorumsuz Aktarıyorum, Neden Gelişemiyoruza Bir Cevaptır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Kadının okumasına değilde büyük yetki almasına karşı değilimde pek doğru bakmıyorum.

Yobaz falan demeden beni taşlamadan dediğimi bi düşünün müridler :D

Cem yılmazda bu konuyu diyordu aslında. Erkeğe binlerce yıldır aslansın kralsın falan dediler son yüzyılda sıçıp batırdılar herkes bi noluyoruz moduna girdi.

Kadınların çoğu yetki eline geçince bi havalara giriyor,artizleniyor kafayı gömesi geliyor insanın.

Yani insanı idare etmeyi bilmiyor. Genel olarak lider olarak doğmamışlar bu bi gerçek. İyi liderlik yapan bi kadın görmedim. Ama erkek halkı idare etmeyi içgüdüsel olarakmı artık nedense biliyor. Yani her tarafı memnun ediyor. Kadınsa yetki aldığında neden bilmiyorum biraz göt kalkması oluyor :D

Ama okumalarına karşı değilim,okumalı kadın.

Sadece devlet işi falan verilmemeli bence,duygusal davranır,ne yapacağını bilemez,erkek kadar pratik kararlar veremez. Birçok kızdanda bu tarz şeyleri duyuyorum zaten.

Düşünebilirsin hacı, herkes herşeyi düşünebilir benim tezat gördüğüm hadise doğrudan şu oldu; kapalı bayanların okullara alınmamasını şiddetle kınayan, onları üniversitelerde görmek için adeta kendini parçalayan bir yazarın paylaştığım şeyleri yazması hem tezat hem de mantaliteyi ortaya koyuyor.

Bir kadın İslama göre mi Moderniteye göre mi yaşayacağını ailesine mi soracak yoksa Allahın kendine verdiği özgür akılla kendi seçimini kendi mi yapacak? Bir kadın üniversite okuyup çalışmayıp evde oturmayı da seçemez mi? Yaşam şeklini belirlemek kendi doğal ve insani hakkı değil midir? Bence bir kadın kendi seçimini kendisi yapmalıdır, alacağı her türlü karardan hukuken ve şerri olarak vicdanen de sorumlu olacağına göre kadınların seçim yapma hakkını elinden alma çabası toplumu şarampole götürür.

Noktasına kadar katılıyorum. Sadece kadınlar değil insanlar olarak da genelleyebiliriz bunu. Ayrıca İslam adı altına sıkıştırılıp insanlara itelenmiyor mu bu yasaklar, fitil oluyorum. O kıvırıp yamultup istedikleri şekle soktukları şey İslam değil onların. Ama bir gün o kıvırdıkları çok acı çektirecek onlara. Tarihte de böyledir; ne zaman bir grup insan, dini kullanarak diğerlerine baskı uygulasa, çok acılı ve kanlı sonuçlar çıkmıştır ortaya.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Kadının okumasına değilde büyük yetki almasına karşı değilimde pek doğru bakmıyorum.

Yobaz falan demeden beni taşlamadan dediğimi bi düşünün müridler :D

Cem yılmazda bu konuyu diyordu aslında. Erkeğe binlerce yıldır aslansın kralsın falan dediler son yüzyılda sıçıp batırdılar herkes bi noluyoruz moduna girdi.

Kadınların çoğu yetki eline geçince bi havalara giriyor,artizleniyor kafayı gömesi geliyor insanın.

Yani insanı idare etmeyi bilmiyor. Genel olarak lider olarak doğmamışlar bu bi gerçek. İyi liderlik yapan bi kadın görmedim. Ama erkek halkı idare etmeyi içgüdüsel olarakmı artık nedense biliyor. Yani her tarafı memnun ediyor. Kadınsa yetki aldığında neden bilmiyorum biraz göt kalkması oluyor :D

Ama okumalarına karşı değilim,okumalı kadın.

Sadece devlet işi falan verilmemeli bence,duygusal davranır,ne yapacağını bilemez,erkek kadar pratik kararlar veremez. Birçok kızdanda bu tarz şeyleri duyuyorum zaten.

olaya öyle değilde şöyle bakarsak?

Biz kadınları genelde denileni yapan, kafasını eğen, dizini büküp oturan, erkeğin sözünden çıkmayan bi modelde düşündüğümüzden, söz dinlemek yerine kendi düşünüp karar verince bizi biraz rahatsız ediyo olabilir mi? İngiltere'yi İngiltere yapan diye anılan kişide bi kadın hatırlatırım mesela.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

türk kadını salak, gavur okusun tabi insanlığa faydalı olur.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı

Ne zaman 4 büyük din çıktı ozaman kadın değersizleşti , din çıkmadan önceki kadınların yaşam tarzlarını araştırırsanız görebilirsiniz.

her bokta dine atlamasanız olmuyo aq

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

Ne zaman 4 büyük din çıktı ozaman kadın değersizleşti , din çıkmadan önceki kadınların yaşam tarzlarını araştırırsanız görebilirsiniz.

varsa kendi tezin açıkla yoksa sus arkadaşım..

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Eski arap toplumunun sinek bile konmamış vajina bulabilmek için uydurduğu dini kuralların biride kadını olabildiğince sosyal hayatta pasifleştirmek ve rutubetli karanlık yerlere koymaktır.

Bu yüzden beyninde halis muhlis islam zihniyeti bulunan birinin böyle bir düşünceyi öne sürmesine ve onu savunmasına şaşırmamak lazım.

saygılı olur musun ?

ne demek uydurdugu dini, ben senin ataist dinin ile dalga geçiyor muyum ?

sende benim müslüman dinime uyduruk diyemezsin.

Allura tarafından 27/Ağu/12 23:46 tarihinde düzenlenmiştir

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

Ben sana 1 tez yazarım şimdi apışıp kalırsın dostum.

Neden gelişemiyoruz biliyor musun baştaki veletler, satılmışın satılmışı.

Neden gelişemiyoruz sana tek bir cevap tüm soruların ve neden gelişemiyoruzla gelecek alt kütüphane sorularının hepsinin cevabı ;

İşletim sistemi ;

Tüm olay bir işletim sisteminde bitiyor, telefon yapacaksın bir işletim sistemine ihtiyaç duyuyor, araba desen ona keza, bilgisayar ve bilgisayar parçaları tüm bu sistemle kodlanıp tüm bu sistemle işliyor, hesap makinasından tut para çektiğin atm'ye kadar.

Uçak, mekanik silahlar, tüm bunların hepsi bir bilgisayar tabanına neticesinde çoğu hepsi değil bir işletim sistemine ve işletim sistemi programlamasına ihtiyaç duyuyor ?

Ne oldu senin pardusun ? neden gelişmiyor neden devlet almıyor eğer devlet alırsa bu gün, o pardus 1 yıl içinde tüm kamuda işlerse 1 yıl sonra öküz gibi gelişir, devlet neden almıyor pardus yeterli halbuki, yada devletin yardımıyla yeterli düzeye gelir ? neden alın mıyor, memurlar Crysis mi oynayacak sanki pc'de ?

Bunların hepsi satılmış, anladın mı her şeyin başı bir işletim sistemi ve mekanizmaları, kullandığın baskı makinalarından tut aklına gelecek bir ton envai çeşit şey bunun altında dönüyor.

Gel gelelim bunlara, balta vuran görüpte hainlik yapan insanlar yüzünden ülke gelişmiyor anladın mı.

3 kuruşluk bilginizle yok kadınlar yok din yok o yok bu deyip salça olmayın..

Brain Free.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

Neden gelişemiyoruz sana tek bir cevap tüm soruların ve neden gelişemiyoruzla gelecek alt kütüphane sorularının hepsinin cevabı ;

İşletim sistemi ;

Tüm olay bir işletim sisteminde bitiyor, telefon yapacaksın bir işletim sistemine ihtiyaç duyuyor, araba desen ona keza, bilgisayar ve bilgisayar parçaları tüm bu sistemle kodlanıp tüm bu sistemle işliyor, hesap makinasından tut para çektiğin atm'ye kadar.

Uçak, mekanik silahlar, tüm bunların hepsi bir bilgisayar tabanına neticesinde çoğu hepsi değil bir işletim sistemine ve işletim sistemi programlamasına ihtiyaç duyuyor ?

Ne oldu senin pardusun ? neden gelişmiyor neden devlet almıyor eğer devlet alırsa bu gün, o pardus 1 yıl içinde tüm kamuda işlerse 1 yıl sonra öküz gibi gelişir, devlet neden almıyor pardus yeterli halbuki, yada devletin yardımıyla yeterli düzeye gelir ? neden alın mıyor, memurlar Crysis mi oynayacak sanki pc'de ?

Bunların hepsi satılmış, anladın mı her şeyin başı bir işletim sistemi ve mekanizmaları, kullandığın baskı makinalarından tut aklına gelecek bir ton envai çeşit şey bunun altında dönüyor.

Gel gelelim bunlara, balta vuran görüpte hainlik yapan insanlar yüzünden ülke gelişmiyor anladın mı.

Brain Free.

Daha devlet kendi sitelerini koruyamıyor bide pardus alacakmış geliştiricekmişte..

Arkadaşım devletin birşeyler sattığı kime neyi verdiği nasıl verdiği belli..

bana halkı uysallaştırmak için kullanılan düşünceleri ve maddeleri yazarmısın ?

Ulan daha şehitleri 2 gün sonra unutan bir millet iş namusa gelince 2 3 sene unutmaz amk (bu laf sana değil).

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Eski arap toplumunun sinek bile konmamış vajina bulabilmek için uydurduğu dini kuralların biride kadını olabildiğince sosyal hayatta pasifleştirmek ve rutubetli karanlık yerlere koymaktır.

Bu yüzden beyninde halis muhlis islam zihniyeti bulunan birinin böyle bir düşünceyi öne sürmesine ve onu savunmasına şaşırmamak lazım.

Hocam be kerhaneden mi gidip evleneceksin sen bu zihniyetle küfür ede ede söylüyorsun ?

Kötü bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz birde ya, illa ilişkiyemi girmesi lazım akıllı ve aydın olması için ?

illa üniversitemi okuması lazım ? İlla ilk sevgilisini sana anlatmasımı lazım ?

bumu yani sizin anlayışınız ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

İşletim sistemi ;

Brain Free.

Daha devlet kendi sitelerini koruyamıyor bide pardus alacakmış geliştiricekmişte..

Arkadaşım devletin birşeyler sattığı kime neyi verdiği nasıl verdiği belli..

bana halkı uysallaştırmak için kullanılan düşünceleri ve maddeleri yazarmısın ?

Ulan daha şehitleri 2 gün sonra unutan bir millet iş namusa gelince 2 3 sene unutmaz amk (bu laf sana değil).

Dostum bir şeyler unutuluyorsa buda devletin suçu, devlet kendi sitesini kurar senden benden daha iyi kurar o işlerde hep ihaleler dönüyor sizde devlet kendi açığını kurtaramıyor sanıyorsunuz.

Hep bok çukuru hocam o işler. adamlar 100 milyara 200 milyara götüm scripti kiralıyorlar kodluyorlar vs vs.

Bunlar hep ihale işi, ondan ötesi daha çok şey var.

Toplam Hit: 4034 Toplam Mesaj: 32