Çok Komik Bi Fıkra [Kopmak Garanti] Yani Kopmayalarda Koptum Desin:D
-
Diyarbakır ... güzel bir pazar sabahı...cemşit arka sokaktan merkez caddeye gelir. bisikletini kavenin önüne bırakıp girer içeri dostlarına selam verip çayından bir yudum almıştır ki tc polisi girer içeri cemaata:
- dışarıdaki bisiklet kimin? der.
Cemşit yanıtlar.
-benim.
Tc polisi kaldır onu . der öğleyin unakıtan gelecek maliye bakanı.
Cemşit yanıtlar.
- çalamaz kilitli.... -
flood yapma sakin ol..fıkraları geyik bölümüne aç...
-
aq bi daha böyle başlık yazma
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------
flood yapma sakin ol..fıkraları geyik bölümüne aç...
:$ -
ne yani anafikri "kemal unakıtan çalıyor"mu...
arkasından cıyır cıyır konuşmak kolay ne çalmış göstersene aq
kravatlarına hasta oluyorum zaten... -
mAdmAn bunu yazdı:
-----------------------------Diyarbakır ... güzel bir pazar sabahı...cemşit arka sokaktan merkez caddeye gelir. bisikletini kavenin önüne bırakıp girer içeri dostlarına selam verip çayından bir yudum almıştır ki tc polisi girer içeri cemaata:
- dışarıdaki bisiklet kimin? der.
Cemşit yanıtlar.
-benim.
Tc polisi kaldır onu . der öğleyin unakıtan gelecek maliye bakanı.
Cemşit yanıtlar.
- çalamaz kilitli....
Fıkranın geçtiği yer:Diyarbakr
Polis değil "TC Polisi"...Hangi pkklı yazmış acaba :)
not: Unakıtanı zerre sevmem,fıkrada temel olarak süper (tc polisi gibi pkk cümleleri karışmasa) ama işte ... -
fıkrayı editleyemiom şimdi ama sana bişi açıklıcam orda TC polisi derken buyuk iht dunyada bir tek tc polisi burjuva kesimden yanadır ya onu demek istio herhalde tc polisinin dunyada ayrı bir yeri var:D bide burjuva turk mesyası:D:D:D
ama ben yasmadım:D -
mAdmAn bunu yazdı:
fıkrayı editleyemiom şimdi ama sana bişi açıklıcam orda TC polisi derken buyuk iht dunyada bir tek tc polisi burjuva kesimden yanadır ya onu demek istio herhalde tc polisinin dunyada ayrı bir yeri var:D bide burjuva turk mesyası:D:D:D
ama ben yasmadım:D
TC yle ne alaka o zaman?kaç tane polis tanıyosun burjuva kesiminden yana olan?anasız babasız çocuklara sahip çıkan polis,başın sıkışınca aradığın polis..neymiş burjuva polisiymiş,tabi ki içlerinden şerefsizler de var ama ne yani,polis burjuvaları koruyo sizi korumuyo bu mu olay?burjuvalara karşı hiç suç işlenmiyo bu mu olay?
kimlerle takılıyosun bilmiyorum ama nankörlük etmeyin. -
devletimin bakanına hakaret ettin ne kadar çalsada çırpsada o bu ülkenin , Türkiye Cumhuriyetinin bir bakanı ona hakaret etmen hırsız demen bence geyik yapılacak gülünecek bir konu değildir gayet ciddi bir olaydır.çaldığını cırptığını düşünüyorsan delilinde varsa suc duyurusunda bulunursun.
...
-
TC polisini göstereceksin bunlara bir daha konuşuyorlarmı. o elllerinde alınan zuladaki jobları özlemişe benziyorlar. merak etmeyin o gün gelecek.
-
aq altı ustu bir fıkra yazdık bi anamızı sikmediiniz kaldı aq
jop muş ne diosun kelv1n misin nesin ne jop ozlemesi 1 mayısta gormedikmi ropu çocuklarının nasıl vurduğunu dunyanın her yerinde duzgun kutlanıo fakat turkiyede neden olmuo?
burjuva dan yana değilmiş.
1 mayısta işçilerin gosterisini joplarla engellemeye çalışan polis, liberal sistemden yana değilde nedir?
tamam daha yorum yazmayın bu soruları kendi kendime sordum ben cvp vermenize gerek yok fıkranında içine ettiniz aq
Toplam Hit: 4135 Toplam Mesaj: 17