Çok Komik Ve Kafa Yormayan Film Önerisi İstiyorum
-
21 jump street
other guys
horrible bosses
starsky and hutch
scott pilgrim
-
Bayanlar çizgi film sever. Aç bir çizgi film kanalı ve seyret. :)
-
DevilKingtr bunu yazdı
himmet abeyyy

bana da şehirli karı alacan demi :)
ne zaman denk gelsem izlerim
-
önerilere teşekkürler.
1-türk filmlerini hatmettim. televizyonda denk gelirse bakıyorum sadece
2-çizgi filmde güzeldir ancak çokdangeçti bizden :) sinemakolik birine basit kalır onlar. ama varsa söyleyebilirsin :)
3-@sahrp yazdıklarını hiç görmemiştim güzele benziyor arada bakıcam
4-ali g o kadar çok tavsiye edilemiş ki diğer sitelerde merak etmeye başladım ama fragmanı pek ailecek izlenecek türden değil diyor
5-recep ivedik son filmini seyretmedim unutmuştum interntee bulursam olabilir
6- mr beanı çok severim oda aklımdan çıkmış
7- granp panın yorumları güzelmiş. çok komik yazıyorlar.
futurist tarafından 28/Nis/14 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
1 süper ot
2 diktatör
-
-
"how not to live your life" ingiliz komedi dizisi. Her bölümü 20 dakika çerez gibi izlersin
-
Bruce Almighty
http://www.dailymotion.com/video/x10xsfb_bruce-almighty-2003-trailer-hd_shortfilms
DadasAdam tarafından 28/Nis/14 17:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Bosluk bunu yazdı
grown ups
aynen katılıyorum grown ups ikide güzel :)
-
geçenlerde tv de rast gelip izledim , tom hanks in ilk filmlerinden "The Money Pit" (para tuzağı) Tom abimiz elini neye atsa ya yanar ya patlar yada kırılır :) ben baya eğlenmiştim bi bak derim
Film Özeti
Manhattan'daki apartmanlarından tahliye edilen genç bir çift, sonunda hayallerindeki evi satın alırlar ancak bu kocaman evin kısa bir süre sonra para yiyen dev bir kara delik olduğunu keşfetmeleri uzun sürmez. Ne yapacaklarını bilemeyen genç çift, bir yandan ilişkilerini ayakta tutmaya çalışırken bir yandan da çöken çatıları ve hızla düşüşe geçen banka hesapları arasında bocalamaya başlarlar.
http://www.sinemalar.com/film/6837/para-tuzagi
edit:
the ineetweeners movie , liseli ergenlerin dramını komedi olarak işleyen inbetweeners dizisinin (3sezon) filmi izlenebilir
piradomim tarafından 28/Nis/14 19:24 tarihinde düzenlenmiştir