Çok Komik Ve Kafa Yormayan Film Önerisi İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

21 jump street

other guys

horrible bosses 

starsky and hutch 

scott pilgrim

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Bayanlar çizgi film sever. Aç bir çizgi film kanalı ve seyret. :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

himmet abeyyy

koyden-indim-sehire.jpg%20%28190×276%29

bana da şehirli karı alacan demi :)

ne  zaman denk gelsem izlerim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

önerilere teşekkürler.

1-türk filmlerini hatmettim. televizyonda denk gelirse bakıyorum sadece

2-çizgi filmde güzeldir ancak çokdangeçti bizden :) sinemakolik birine basit kalır onlar. ama varsa söyleyebilirsin :)

3-@sahrp yazdıklarını hiç görmemiştim güzele benziyor arada bakıcam

4-ali g o kadar çok tavsiye edilemiş ki diğer sitelerde merak etmeye başladım ama fragmanı pek ailecek izlenecek türden değil diyor

5-recep ivedik son filmini seyretmedim unutmuştum interntee bulursam olabilir

6- mr beanı çok severim oda aklımdan çıkmış

7- granp panın yorumları güzelmiş. çok komik yazıyorlar.

futurist tarafından 28/Nis/14 16:57 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

1 süper ot

2 diktatör

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

https://cloud.mail.ru/public/9999c12dcd30/Hukumet.Kadin.2.2013.DVDRip.XviD.an.avi

https://cloud.mail.ru/public/0343c477e814/Sag.Salim2.Sil.Bastan.2014.WEB.DLL.XviD.NOVA.rar

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

"how not to live your life" ingiliz komedi dizisi. Her bölümü 20 dakika çerez gibi izlersin

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Bruce Almighty

http://www.dailymotion.com/video/x10xsfb_bruce-almighty-2003-trailer-hd_shortfilms

DadasAdam tarafından 28/Nis/14 17:57 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

grown ups

aynen katılıyorum grown ups ikide güzel :)

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

geçenlerde tv de rast gelip izledim , tom hanks in ilk filmlerinden "The Money Pit" (para tuzağı) Tom abimiz elini neye atsa ya yanar ya patlar yada kırılır :) ben baya eğlenmiştim bi bak derim

Film Özeti

Manhattan'daki apartmanlarından tahliye edilen genç bir çift, sonunda hayallerindeki evi satın alırlar ancak bu kocaman evin kısa bir süre sonra para yiyen dev bir kara delik olduğunu keşfetmeleri uzun sürmez. Ne yapacaklarını bilemeyen genç çift, bir yandan ilişkilerini ayakta tutmaya çalışırken bir yandan da çöken çatıları ve hızla düşüşe geçen banka hesapları arasında bocalamaya başlarlar.

http://www.sinemalar.com/film/6837/para-tuzagi

edit: 

the ineetweeners movie  , liseli ergenlerin dramını komedi olarak işleyen inbetweeners dizisinin (3sezon) filmi izlenebilir

piradomim tarafından 28/Nis/14 19:24 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6938 Toplam Mesaj: 58