Çok Komik Ve Kafa Yormayan Film Önerisi İstiyorum
-
Snatch
Big Stan
The Great Dictator
sonuncusu biraz düşündürebilir o halde pas geçersin -
izzmarit bunu yazdı
Geçmiş olsun (: Havalar pis bu ara.
teşekkür ederim. bahar havası beni her sene çarpar böyle. bu sene heryerde çok rüzgarlı.
-30 da yaşadım hasta olmadım ama hafif rüzgar mahveder beni.
-
Harold and cumar 2 miydi birtanesinde gardiyan burger veriyordu bunlara :D o en güzeliydi gidin onu izleyin ama dublajlı felan değil altyazılı izleyin bizim mallar gidip sansürlemiştir herşeyini çok ahlaklıyız ya sanki
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Snatch
Big Stan
The Great Dictator
sonuncusu biraz düşündürebilir o halde pas geçersinbiraz düşündürebilir :)) charlie caplin merak ettiğim aktördü kısmet olmamıştı hiç buna bakıcam
snatch komedimiydi ?
-
Bandito bunu yazdı
Harold and cumar 2 miydi birtanesinde gardiyan burger veriyordu bunlara :D o en güzeliydi gidin onu izleyin ama dublajlı felan değil altyazılı izleyin bizim mallar gidip sansürlemiştir herşeyini çok ahlaklıyız ya sanki
fragmanı çok komikti. aslında hep altyazılı seyrederim. hasta olduğumdan türkçe dedim.
filmin sansürlenmesi kadar gıcığıma giden birşey yok zaten.
bir keresinde kuzuların sessizliğini yerel bir kanalda koymuşlar. bütün kanlı kızımlar bulanık şiddet kısımlarıda kesilmiş. korku filminin korku bölümleri kesilirmi hiç :)) gülsem mi ağlasammı misali
-
django unchained tavsiyemdir komedi oldugu söylenemez fakat iyidir insana 2 saatimi geri verin dedirtmiyor bi replay daha yaparım dedirtiyor ...
http://www.imdb.com/title/tt1853728/ -
diziler filmler filan yardırmayı düşünüyorum, komediler yemek yerken iyi gidiyo dursun kenarda
-
Full metal jacket (Film yarıya geldikten sonra drama bağlıyor)
Animal
DE5TROY3R tarafından 29/Nis/14 17:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Diktatör
-
full metal jacketi iyi hatırlattın bir kez daha izliyeyim sanırım 5.kez olacak birde müfrezeyi 5-6 dır izliyorum arada bir izlerim yine :D
Kafa yoran film arıyana zodiac killer 2007 bu filmi izlesin zodyak seri katili hakkında yapılan bir film