Çok Pis Kin Topladım
-
anlayıp dinlemeden yumruk salladı bnde salladımda gelmedi a.q gelmedi :@
-
hocam yapman gereken 2 şey war
1. Allaha havale etmek ve herşeyde bir hayır vardır demek
2. çok sıkışırsan kameramı war sokakta kardeşim kamyonetle plakayı kapatın yanaşın içinden inin 10 kişi maskeler takın arabaya levyelerde 1er kere vurun sonra binin gidin olay bu :)
-
hiç içine atma hocam,allahada havale etme,patlat dudağını.
ne kinci adammışım.
-
git savciliga suc duyurusunda bulun, siddet uygulandıgını ve aynı zamanda iştende atildigini söyle , ugrassin dursun pezevenk mahkemelerde, dayak atmaktan beter edersin adami,, ayrica hala patlak ise dudagin hemen doktora git bi rapor al. raporla savciliga cik. durumu izah.. dayak atmadan adam nasil dövülür ögrenmis olursun hem:)
-
dayak yediysen, sende onu dov dovemiyorsanda pisirik pisirik otur
baskasini karistirmak veya adamin malina, ailesine zarar vermek olmaz
-
32 dişinin 31'ini dök.
-
Adamın birini öldür, cinayet silahini onun evine sakla :D
şaka bir yana kötü bir durum, ben olsam intikamımı almadan duramam, ama sinirle değil adam akıllı bir planla hareket etmen lazım. Mesela kız çocuğu filan varsa, telefonla birine arat polisi, babam bana cinsel tacizde bulunuyor, çok korkuyorum, kimseye söyleyemiyorum filan desin, adamı alırlar, geri bırakırlar ama birkere mahallede adı çıkarsa tamamdır.
Ya da daha pis bişey düşünebilirsin, aklıma geldikçe yazarım ben yine :D
-
Herkez akıl vermek için kır dök yak parçala öldür diye akıl vermiş ama kimse düşünmemiş neden böyle oldu diye..
Kimse kimseyi 15 dk erken çıktı diye işten çıkarmaz.Ve neden 15 dk erken çıkıyorsun ? Adam paranı tam veriyorsa çıkmayacaksın. Mutlaka daha evveli vardır.Hem anlamadığım nasıl oluyorda dudağını filan patlattı ?
Kesin bir laf söylemiştir sende artislik yapmışsındır olaylar bu boyuta gelmiştir
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------
Adamın birini öldür, cinayet silahini onun evine sakla :D
şaka bir yana kötü bir durum, ben olsam intikamımı almadan duramam, ama sinirle değil adam akıllı bir planla hareket etmen lazım. Mesela kız çocuğu filan varsa, telefonla birine arat polisi, babam bana cinsel tacizde bulunuyor, çok korkuyorum, kimseye söyleyemiyorum filan desin, adamı alırlar, geri bırakırlar ama birkere mahallede adı çıkarsa tamamdır.
Ya da daha pis bişey düşünebilirsin, aklıma geldikçe yazarım ben yine :D
-----------------------------hocam inanılmaz boş konuşuyorsunuz bu duruma gelmiş insana böle mi akıl verilir ? Şimdi inşallah senin başına böle bişey gelir de anlarsın dicem olmucak.
Kardesim bence Allaha havale et ama cok içinde kaldıysa tenhada 3-4 tane patlat suratına cık git daha fazlası olmaz.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Herkez akıl vermek için kır dök yak parçala öldür diye akıl vermiş ama kimse düşünmemiş neden böyle oldu diye..
Kimse kimseyi 15 dk erken çıktı diye işten çıkarmaz.Ve neden 15 dk erken çıkıyorsun ? Adam paranı tam veriyorsa çıkmayacaksın. Mutlaka daha evveli vardır.Hem anlamadığım nasıl oluyorda dudağını filan patlattı ?
Kesin bir laf söylemiştir sende artislik yapmışsındır olaylar bu boyuta gelmiştir
-----------------------En az yüz defa izah ettim kendisine iş çıkısım 6.30 otobüsümse 6.20 gibi duraktan geçiyo bu otoüsü kaçırdığım zaman diğer otobüsün geliş saati 7.10 bnm taksimden bayrampaşaya eve gidişim 8 i buluyor ama anlamadı zaten yol paramıda kendim veriorum