folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Çok Pis Kin Topladım

Çok Pis Kin Topladım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hocam dayak en temizi..onurunu kurtaracaksa güzel bi dayak at sopayla döv.dayağı yiynce oda rahatlar sende rahatlarsın.

daha sağlam bişey istiyorsan kafasına sık.sora bidaha rahatsız ederse ayağına sıkarsın.bu şakaydı.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------

kimse işten erken cıktı diye hemen işten çıkaramaz ilkinde uyarı, ikincide kınama, üçüncü tutanakta maaşından kesinti ve daha sonrasında işten çıkarım yapabilir. hakkını eger yasal olarak aramak istiyorsan öncelikli olarak mesaine yinede git ve ardından işten çıkarıldığına dair bir kaşeli ve imzalı belge al ardından tazminatını talep et ve bunun ardından bir avukata git ve de ki ilk tutanağımda işten çıkarıldım hakkımı aramak istiyorum buyrun bu tutanak ardından bir sağlık kurulundan 3 gün ve üzeri iş göremez raporu al ver mahkemeye 30.000 liralıkta manevi tazminat davası aç yarısını avukata ver o davayı kazanırsın. Ancak sana çıkarıldığına dair herhangi bir belge vermez ve sen 3 gün üstüste işe gitmezsen yasal olarak seni işten çıkarabilme hakkı doğuyor. Kafanı kullan para kazan gerisini boşver mahkemen sonuçlandıktan sonra ve kanıtlayamayacağını düşündüğün bi zamanda da şiddete başvurabilirsin hiç olmazsa aldıgın tazminattan 100 liralık bally, tiner, şarap v.b. alıp verdin mi adamı doğrarlar bile ;)

rakamları uçuk bulsam da olayı mantıklı buluyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

BEYLER HİÇ DAYAĞA LUZUM YOK ÇÖZÜM BENCE BENDE

face 'den fotorafını alıcaksın buraya vericeksin..biz onu burda bir ayar çekicez.sonlar onları alıcaksın..o güzel dansöz ve tıro kılığındaki shoplu resmlerii oturduğu semtde asıcaksın...hatta ileri gidip..çoçuğunun okula gidipp.bir resmde ona vericeksn..çocuğu hayatı boyunca babasını içinde gay endişeyle yaşatacak..

KATILAN ??

yorgun senarist .]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Hocam adam sana vurduysa ve sende o anda karşılık veremediysen kavga konusunda iyi değilsin demektir. Yanına bir kişi daha al ( ben gelrim bayrampaşaya ) kar maskesi takın plakayı kapayın beyzbol sobasıyla diz kapağına 1 tane vurun. Sen o adamı hayatın boyunca bir daha hatırlamazsın ama o adam yere her bastığında seni hatırlar. Kalıcı hasar vermek istemiyosanda gene 2 kişi dalın kafa göz. Eşek değilsiniz iki kişide döversiniz herhalde... 

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

emre_gss bunu yazdı:

BEYLER HİÇ DAYAĞA LUZUM YOK ÇÖZÜM BENCE BENDE

face 'den fotorafını alıcaksın buraya vericeksin..biz onu burda bir ayar çekicez.sonlar onları alıcaksın..o güzel dansöz ve tıro kılığındaki shoplu resmlerii oturduğu semtde asıcaksın...hatta ileri gidip..çoçuğunun okula gidipp.bir resmde ona vericeksn..çocuğu hayatı boyunca babasını içinde gay endişeyle yaşatacak..

KATILAN ??

sen varya hocaaa piskopatsın :D:D

+1

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

hemen savcılığa git suç duyurusunda bulun, beni dövdü de. tazminat davası açarsan kesin kazanırsın. yok ben mahkeme felan uğraşmam illa ki bende ona karşı birşey yapayım dersen sabırlı ol. arkadaşların dedikleri gibi hemen sıcağı sıcağına taarruza geçersen senden bilirler.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

bekle üstünden biraz zaman geçsin iki tinerciye ver onlira hem lastikleri patlatırlar hem kaputu çizerler hem de adamı iice döverler...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

işten çıkarılma tamam da yumruk hadisesini anlayamadım ben ? işten çıkarırken bi de yumruk mu attı herif

http://kocaer.me
Toplam Hit: 9260 Toplam Mesaj: 49