Çok Tehlikeli Bir Tool (Coded By Cukurova)
-
abüler test ettim gerçekden güzel çok iyi çalışıyor çok dikkatli kullanın eger yanlışlıkla açarsanız geri dönüşü yok....
-
bu program vb de yazılmış, diğeri de C++ da..
Hocamız aylarca uğraştı emek etti, gel de beleşe al hee.. Hangi zhniyet lan bu..
-
ne varsa adanada var hehee... :)
bende dandik bir şey yazmıştım,ama bu harika.Denemeye korkuyorum :) -
ahahahah 23 pc mefta int cafe benden en büyük vurgunu yedi :)
-
Bilmemek değil, öğrenmemek ve biliyorum diye geçinmek ayıptır.
burdan belli birine yedirdim sanırım yan etkileri war zikildi dio pc bi kaçkere hacklediim bi adam ama yeniden başlatınca bayaa kızacak :D test etmek ii dir -
karsiya yedirmekte zorlaniyom dicem olmuycak...zipleyip yada su an sadece winap modülünde mi görünüyor o ?
-
Dai senin virüste sağlam virüs kodlarını kullandıysan anti-virüsler nasıl yakalayamıyor¿ Kriptolama mı yaptın.
Her nasıl olduysa eline sağlık, bakalım anti-virüslerin listesine ne zman geçecek.
Bi de mail yollamayı 80. porttan olarak ayarlamayı denedin mi¿ Bazı firewall lar yakalar, ama anti virüsler fazla iplemez.
Alan arkadaş güle güle kullansın...
Lem bi dakka kaç para olcak bu melet¿ -
simge olarak winamp ın şarkı simgesi kullanıldı,ama exe uzantılı.. msn den direk gitmez. rar halinde göndermen gerek
-
zahmetsizce yedirmenin yolunu biliyorum,ama tanımadığınız birilerine yedirirsiniz.Adil değil o yüzden :D
-
simgesini beğenmiyosan ico changer ile değiştir..zaten 2 gün sonra bütün av ler tanır..
Toplam Hit: 11037 Toplam Mesaj: 78