Çok Tehlikeli Bir Tool (Coded By Cukurova)
-
abü bangbros liseli serap artvinli ne arasan hepsi gitti hdd ler uçtuu off baba off şimdi işin yoksa yeniden tolpla ama ugraşmam artık mp3 arşivime cok üzüldüm yılların birikintisi avrdrı orda off sagolarım off en eski rap arşivlerim ahh ahh aklıma geldikce am üstüne bi bardak soguk buzlu kola içtim ama kesmedi beni
-
mcyargic hacı ontrack easy recovery diye bir program var adamlar 10 formatta bile veri kurtardıklarını idda ediyorlar yada bunun gibi kurtarma programları kullanabilrsin,, ne diyeyim her zaman söylemişimdir bilgisayarıma benden başka kimse el süremez diye
-
4 tane yazılım denedim ama olmuyor cukurova demişti geri dönüşümü yok diye off off
-
Hayırlı uğurlu olsun, son update ile birlikte şuanda sadece Bitdefender antivirus "Trojan.Agent.TN " olarak dosyayı imzalıyor ve siliyor. DLL versiyonuna da "Trojan.KillFiles.KU" olarak tanıyor.
Onun dışında şuan için kaspersky ve norton avler dahil bulamıyor ama onların bulmasıda yakındır.
-
Harbi süper bişi yazmışın hojam ellerine sağlık :D ;)
-
Benim anlamdığım olay cukurova nın yazdığı programı neden ertan yayınlıyor?Çok yazdında hoja parmakların mı ağrıdı yoksa..Bu durum benim hiç hoşuma gitmedi,tabiki emeğine saygı duyuyorum..
-
8mm
+2222
çok merak ediyorum neden
(cukurova tool için ayrıca tebrkler) -
"Benim anlamdığım olay cukurova nın yazdığı programı neden ertan yayınlıyor"
Güzel bir soru, şimdi aslında bu projeyi yapma fikrini veren ertandı. Uzun süredir aklımdaki projelerden birisiydi ama işler çok yoğun olduğu için ve biraz tembellikten dolayı başlamıyordum.
Bu programın temeli bir arkadaşımın istediği ve pc sürekli restart eden bir şaka programıydı. Onu dağıtmak gibi bir niyetim yoktu ve sadece test etmek için ertan gönderdim. Sağolsun bana sormadan bütün piyasaya yaymış programı.Küfür yememek için sonra antisini bile yaptım. Ertan da; "abi bunu virus yap, restart etmesin herşeyi silsin ben dağıtırım" dedi. Bende yaptım ve ertana verdim. Yani işin geyiği bu aslında, yoksa ertanla herhangi bir çıkar ilişkimiz falan yok.
Bilgilerinize...
-
ya mc abi çok geçmiş olsun ya valla seni hiç tanımam ama çok üzüldüm belliki sende acayip üzülmüşsün abi geçmiş olsun ne diyiyim
arkadaşlar bişey daha soracam bu program kendini ağdan yayabiliyormu acaba ? yani diyelim ben gittim bunu int. cafede çalıştırdım bu kendini ağdan yayacakmı ? ve mail atıyo dedinde maili nereye atıyo ki :D -
test ettim süper bir sey adanalı olması ilede gurur duyuyorum
Toplam Hit: 10593 Toplam Mesaj: 78