Çok Uygun Fiyata Lisanslı Antivirüsler - Korsan Kullanmanıza Gerek Kalmayacak
-
Bu fiyata lisanslı antivirüs zor bulursunuz.Bu kadar uygun fiyata lisanslı kullanmak varken crackli antivirüs kullanmanıza değmez :)
İsteyene Cd yi upload eder keyi ile birlikte linkini veririm.
İsteyene resimde göründüğü şekilde kargo yaparım. ( 3-5 TL arası kargo ücreti alıcıya aittir )
Ürünlerin hepsi ambalajında orjinal ürünlerdir Fatura kesebiliriz.
Ödeme Yöntemleri
Banka Havalesi
Paypal
Kredi KartıKapıda Ödeme ( 5 Tl kapıda ödeme hizmet bedeli + 3-5 TL Arası kargo ücreti alıcıya aittir)
Internet security paketine Antivirüsde dahildir.Yani bir pakette 2 yıllık antivirüs ve 2 yıllık internet security paketi almış olacaksınız..
1 ) Trend Micro Titanium 2012 ( 1 PC 1 YIL ) Fiyatı : 10 TL
http://www.notebookuzman.com/trend-micro-titanium-antivirus-plus-2012-1-pc-1-yil.html
2) Trend Micro Internet Security 2012 (1 PC 2 YIL ) Fiyatı : 25 TL

-
Fiyatlar güzelmiş hocam perpada kaçınkatasın benim yeğen orda çalışıyor sana uğrayabilir elden almak için.
-
lisanslı antivirüsum var ama genede kaspersky falan lazım oluyor warezden çekiyoruz mecbrur
-
zeg392 bunu yazdı
Fiyatlar güzelmiş hocam perpada kaçınkatasın benim yeğen orda çalışıyor sana uğrayabilir elden almak için.
NOTEBOOKUZMAN
AYDIN Bilgi işlem teknolojileri
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat : 8 No:1244 Okmeydanı Şişli İstanbul
Tel : 90 0212 210 99 97 & 0507 920 74 04
-
Hacı la koca adamsın ne diye ":)" böyle gülücükler saçarsın :-D
(Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, rastgele büyük-küçük harf ile, "Acil", "Çok Acil", "İmdat", "Dikkat", "Yardım", "Yarıldım" tarzında konu başlığı açmak yasaktır. Aksi taktirde "Dördüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link))
Fotolar gözükmüyor direkt linkini yapıştırmamışsın.
ZINDIK tarafından 22/Ağu/12 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish e kefilim.
kesinlikle korsan kullanmaz günahtir der orjinal kullanır :)
Ve bir okadarda güvenilir arkadas.
-
outmost bunu yazdı
Hacı la koca adamsın ne diye ":)" böyle gülücükler saçarsın :-D
(Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, rastgele büyük-küçük harf ile, "Acil", "Çok Acil", "İmdat", "Dikkat", "Yardım", "Yarıldım" tarzında konu başlığı açmak yasaktır. Aksi taktirde "Dördüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link))
Fotolar gözükmüyor direkt linkini yapıştırmamışsın.
Resimler yenilendi kardeşim
-
Hayırlı satışlar hacım.
Ev kullanıcısı için uygun seviye de bir internet güvenliği yazılımı.
Muhtemelen Trend Micro Titanium 2013 sürümünde de(şu an beta) keyler çalışacaktır.
-
avira vardir belki diye girdim konuya :|
-
SyspioniC bunu yazdı
avira vardir belki diye girdim konuya :|
ben kasper vardır die umutlanmıştım
-
1 yıl : 10 TL
2 yıl : 25 TL
:) hoca fiyatın düşmesi gerekmiyor mu, bizim markette öyle, 1 LT yağ 4.5 TL , 2 LT yag 9.5 TL.